željozaživotcijeli je napisao/la: ↑ned feb 02, 2020 12:39 am
Reha1921 je napisao/la: ↑ned feb 02, 2020 12:22 am
Za Izeta je suplja covjek ima miliinski ugovor u Dinamu sve i da Izet trazi novi klub sigurno moze otici u neku lijevu ligu i uzimati milione bas ce doci na ove nase pasnjake
Hajrovici su mi rodbina. Jufke su ga kontaktirali, nudili baš ozbiljne pare za naše podneblje ali je presudila njegova agencija koja želi bolju ligu za izeta.
Ali nevezano za njega, to je ako ništa pokazatelj kojim putem su oni krenuli. Mi ako se ne trznemo bojim se da ćemo zaostat i teško se vratit u egal.
Jucer ujutro krenem na posao i dva taksista na Kovacicima komentarisu Zelju, i ovaj jedan govori: "Ma da nema Amara sve bi se to raspalo, zove navecer u 12 kumi za plate....'"
Eto takav smo mi klub trenutno... nebitni su i Amar i Miske i peti i deseti o kojima se ovde raspravljavlja. Bilo sta da kazes odma se botovi jave, ili ovi politicki korektni.
A prava je istina da para nema niti je bilo koja struktura u zadnjih 20 godina osim ove prethodne pokazala makar zehru sposobnosti i umijeca da ostvari nesto ozbiljno, da privuce ljude, sponzore, da planira unaprijed i da se drzne gledati u buducnost sa nekim optimisticnim planovima.
Vedran je rekao odlicnu stvar, da 2 lika polariziraju u klubu ali polariziraju ka sebi a ne prema ZELJI a to je katastrofa.
Amar je nas najbolji trener, ali frajer je kocnica drugoj strani medalje, to je cinjenica. Nista se nije promijenilo u vodjenju kluba sada i prije 10-15 godina kad je on bio tu. Ja bih volio da je u stanju dovesti ljude koji njemu odgovaraju ali da su sposobni pruziti kvalitetnu finansijsku podrsku ali ocigledno da nije. Ovi sto ih je doveo unazadili su nas Bog dragi zna za koliko.
Zato nemojte govoriti ne moze bolje, takva nam je situacija, budimo realni itd. Itekako moze bolje
... Godine života svoga tebi dao sam...