pon jan 20, 2020 11:03 pm
Nije suplja za Zuju i Unigradnju, prije godinu dana sam to najavio, pa su pojedinci pisali da sam za gospodina Misimovica. Naprotiv, nisam za gospodina Misimovica, ali mi je mnogo blizi etickom filozofijom nego Zujo ili Mustafa Durakovic. Da razjasnim za svagda, Senada sam upoznao prilikom potpisivanja ugovora moja kompanije sa Zeljeznicarem prije tri godine i poslovni kodeks koji je uspostavio u Zeljeznicaru, gdje u svi morali dolaziti sa striktnim i jasnim kodeksom oblacenja, cak i na neobavezne sastanke je ono sto je na prvi utisak postavilo visoku normu sa kim imamo posla. Do tada su ljudi iz Zeljeznicara dolazili u polo majicama na sve ozbiljnije sastanke, ostavstina ljudi koji su u klubu, a koje je i tada okupio gospodin Amar Osim. Gospodo, mozda to nije veliko nekome, ali odaje jasnu sliku ozbiljnosti pregovarackog tima jednog kolektiva, iako je to sitan detalj. Nazalost po nas sve koji neobavezno volimo Zeljeznicar i kojima Zeljeznicar nije posjeta bankomatu, vec posjeta ideji da sve moze biti bolje, Zeljeznicar je ponovo leglo nesvijeta i nesoja. Direktnu kartu im je urucio gospodin Amar.
Gospodo, a bio sam u pravu svo ovo vrijeme, uzmite u pravu i da sam sada: pazite sta radite u Zeljeznicaru, ovaj put ce za razliku od ranije doci sve na naplatu, a naplatice se i stariji aferimi.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!