uto nov 12, 2019 10:21 pm
Ucesnik foruma kojeg svi spominjete je pisao istinite stvari. Gospodin Amar Osim je na svoj racun prebacio novac koji nije bio njegov. Nadam se da ce Tuzilastvo i SIPA adekvatno ispitati iste tokove novca doticnog.
Mene se banovali jer sam zasluzio. Izvinjenje forumasu ciju majku sam spomenuo, nemam obicaj ni godine koje bi to ponasanje opravdale. Da se vratim na gospodina Osima. Sampanjac kojim su proslavili povratak, a pojedini i dolazak u Zeljeznicar nas je kostao, a tek ce kostati, pa kada vidimo ko je bio na tom slavlju, ili kao sto bi gospodin Osim rekao "domjenku", onda znamo i ko je sve bio dio masinerije kojom su se bivsi sazivi UO i NO, na celu sa gospodinom Misimovicem otjerali. Ironicno, pa i simbolicno, onaj sto je sipao jeftini pjenusac, koji sigurno ne dolazi iz francuske pokrajine Champagne je bio najglasniji u tjeranju doticne gospode preko foruma, konkretno preko ss.ba foruma. Kako god, drzimo se gospode koja je usla u Zeljeznicar.
- Tu je gospodin Ustamujic, propali politicar i osoba kojoj su bitniji vlastiti ego i sujeta, od bio cega, a pogotovo od Zeljeznicara.
- Tu je gospodin Selimovic, vlasik falsifikatorskog univerziteta i osoba kojoj je bitnije zaraditi 100 BAM od bilo cega, a pogotovo o Zeljeznicara.
- Tu je gospodin Beganovic, glavni urednik ss.ba portala i glavna medijska perjanica "anti-Miske" kampanje. Trenutno su aktuelne tuzbe protiv tog portala.
Ostau gospodu i Violinu ne treba spominjati. Marionete.
Ukoliko je ucesnik foruma koji je banovan pretjerao, nadam se da necu ja, ipak, ovo je slobodna zemlja, a u njoj se moze slobodno pricati. Argumentima, dakako.
Vas,
Glas Razuma
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!