Teško, užasno teško. Ja bih pratio situaciju sa onim Hasićem u Bešiktašu ili gdje je već nešto sumnjam da će se naigrati, pa njega uzeo na posudbu.
Teško, užasno teško. Ja bih pratio situaciju sa onim Hasićem u Bešiktašu ili gdje je već nešto sumnjam da će se naigrati, pa njega uzeo na posudbu.
Behram i Ovcina kao tvoje zelje ili se nesto radi na tome?storm_raider je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 10:38 pmBehram i mozda Ovcina. Dialiba bio na razgovoru.
Anel Hajric (NK Radomlje) je zelja, ali on nece vamo. Zrinjski ga prosle godine zamalo doveo.
koji je razlog sto nece vamo a zamalo da zavrsi u svinjskom? Jel zbog para ili nesto drugostorm_raider je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 10:38 pmBehram i mozda Ovcina. Dialiba bio na razgovoru.
Anel Hajric (NK Radomlje) je zelja, ali on nece vamo. Zrinjski ga prosle godine zamalo doveo.
Nije bio, ali je zelja. Ne nadje li nesto (dovoljno) bogato vani, doci ce.
Radi se na Behramu, sa Ovcinom je zeznutije dosta.exbabilon je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 10:53 pmBehram i Ovcina kao tvoje zelje ili se nesto radi na tome?storm_raider je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 10:38 pmBehram i mozda Ovcina. Dialiba bio na razgovoru.
Baka dosao i stopirao transfer. Nakon dobre sezone hoce Slovenija ili zapad.Tare1921 je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 10:59 pmkoji je razlog sto nece vamo a zamalo da zavrsi u svinjskom? Jel zbog para ili nesto drugostorm_raider je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 10:38 pmBehram i mozda Ovcina. Dialiba bio na razgovoru.
Hvala na odgovoru. Iskreno radi se i na kvalitetnim igracima kako starijim tako i mladjim velezovim. Kada bi se zavrsio jedan od dvojice tih bilo bi dobro.storm_raider je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 11:00 pmNije bio, ali je zelja. Ne nadje li nesto (dovoljno) bogato vani, doci ce.
Hvala pasastorm_raider je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 11:01 pmBaka dosao i stopirao transfer. Nakon dobre sezone hoce Slovenija ili zapad.Tare1921 je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 10:59 pmkoji je razlog sto nece vamo a zamalo da zavrsi u svinjskom? Jel zbog para ili nesto drugostorm_raider je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 10:38 pmBehram i mozda Ovcina. Dialiba bio na razgovoru.
samo_plavo je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 10:15 pmVidim ja da vi zabušavate, završavajte Ovčinu nemojte džaba dnevnice uzimati a ne radite ništa.
Treba i Dilavera ugrabiti, da uleti sa klupe odličan.
blueDBR je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 11:41 pmsamo_plavo je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 10:15 pmVidim ja da vi zabušavate, završavajte Ovčinu nemojte džaba dnevnice uzimati a ne radite ništa.
Treba i Dilavera ugrabiti, da uleti sa klupe odličan.
upravo se lars i bogi vratiše s pregovora i proslave u Mostaru, naš je![]()
![]()
![]()