Ima jedan, ostalo ništa nije potvrđeno
Govedarica Ovčina Veselinović lijeva krilasamo_plavo je napisao/la: ↑pet maj 24, 2019 7:57 pmGovedarica napustio Zvijezdu. Ja bih volio da ga mi dovedemo, ali izgleda on cilja na inostranstvo.
Šehić je lijevo kolko me sjećanje služi, il si ga po kazni nakon onih grešaka desno prebaciobogi je napisao/la: ↑pet maj 24, 2019 9:38 pmGovedarica Ovčina Veselinović lijeva krilasamo_plavo je napisao/la: ↑pet maj 24, 2019 7:57 pmGovedarica napustio Zvijezdu. Ja bih volio da ga mi dovedemo, ali izgleda on cilja na inostranstvo.
Vukadinović, Peco, E. Šehić, desna krila
Ma on sve vrijeme igra lijevog beka kod nas, a meni je vala korisniji na desnom krilu. Opet to je moje skromno mišljenjeblueDBR je napisao/la: ↑pet maj 24, 2019 9:42 pmŠehić je lijevo kolko me sjećanje služi, il si ga po kazni nakon onih grešaka desno prebaciobogi je napisao/la: ↑pet maj 24, 2019 9:38 pmGovedarica Ovčina Veselinović lijeva krilasamo_plavo je napisao/la: ↑pet maj 24, 2019 7:57 pmGovedarica napustio Zvijezdu. Ja bih volio da ga mi dovedemo, ali izgleda on cilja na inostranstvo.
Vukadinović, Peco, E. Šehić, desna krila![]()
Gdje da potpišembogi je napisao/la: ↑pet maj 24, 2019 9:38 pmGovedarica Ovčina Veselinović lijeva krilasamo_plavo je napisao/la: ↑pet maj 24, 2019 7:57 pmGovedarica napustio Zvijezdu. Ja bih volio da ga mi dovedemo, ali izgleda on cilja na inostranstvo.
Vukadinović, Peco, E. Šehić, desna krila
Šta te konkretno zanima?plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet maj 24, 2019 11:29 pmZna li neko nesto vise o ovom zeljeznicar sports team iz lige rs ?
Ima li neko vrijedan pažnje, gledam zadnjih dana dosta portala prica o njima grupa tinejdžera a igraju ko sat...bogi je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 2:17 amŠta te konkretno zanima?plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet maj 24, 2019 11:29 pmZna li neko nesto vise o ovom zeljeznicar sports team iz lige rs ?