España i od meneLeon_Professional je napisao/la:España
Hahahhahaha ovo su moja braca oni mogu sveesofronije je napisao/la:@Minjore, kakvi su ovo offtopic-i na tvojoj temi , banuj ovu neozbiljnost.
NapravljenooKapiten je napisao/la:viewtopic.php?f=62&p=56892#p56892
Hajde aktivirajte se malo i na ozbiljnijim temama, dosta je vise šuplje![]()
Da ne bude da sam dzaba otvarao...
ps. i napravite fantasy tim. Za sada nas je 6 u ligi, moze to boljeImate i tu temu gore u podforumu vezanom za EURO.
Minjore je napisao/la:NapravljenooKapiten je napisao/la:viewtopic.php?f=62&p=56892#p56892
Hajde aktivirajte se malo i na ozbiljnijim temama, dosta je vise šuplje![]()
Da ne bude da sam dzaba otvarao...
ps. i napravite fantasy tim. Za sada nas je 6 u ligi, moze to boljeImate i tu temu gore u podforumu vezanom za EURO.
Brine ga lijevo krilo i stoper, kaze prodat ce zemlju arapima i licno dovest dva igraca.Plava Porodica je napisao/la:Mirsoooo familijooooooooo
Subić mu je lijevo,njega je dogovorio,a štoper nam je nepoznanica.Mirsooo familijooo ko će na štoperaaasofronije je napisao/la:Brine ga lijevo krilo i stoper, kaze prodat ce zemlju arapima i licno dovest dva igraca.Plava Porodica je napisao/la:Mirsoooo familijooooooooo
gdje je onaj makedonac kako mu bi imeLARS1921 je napisao/la:Treba nama ovaj rumun Dinča na beku
sejo doplatakPlava Porodica je napisao/la:Subić mu je lijevo,njega je dogovorio,a štoper nam je nepoznanica.Mirsooo familijooo ko će na štoperaaasofronije je napisao/la:Brine ga lijevo krilo i stoper, kaze prodat ce zemlju arapima i licno dovest dva igraca.Plava Porodica je napisao/la:Mirsoooo familijooooooooo
e ljudi imate temu za toLARS1921 je napisao/la:bolji stanic na beku do evre i mrtvog sanje
E sad ti necu napraviti menadjerdelinjo je napisao/la:imate chat momci pa se tamo prebacite