Posto zelje ne moraju biti realne...
https://www.transfermarkt.co.uk/zoran-k ... ler/159839
Jesil pratio Osmanovica ili govoris samo na osnovu statistike?samo_plavo je napisao/la: ↑ned maj 12, 2019 9:56 pmEvo nešto malo realnije.
Slobodan Milanović iz Krupe. Ima ugovor do 2020., ali s obzirom da je Krupa ispala sigurno bi se moglo srediti nešto.
Volio bih vidjeti i Osmanovića iz Olimpika kod nas.
Nije još sigurno ispala, šta ako Čelik ne dobije licencu ?samo_plavo je napisao/la: ↑ned maj 12, 2019 9:56 pmEvo nešto malo realnije.
Slobodan Milanović iz Krupe. Ima ugovor do 2020., ali s obzirom da je Krupa ispala sigurno bi se moglo srediti nešto.
Gledao sam uživo 6-7 utakmica Olimpika i mislim da bi bio dobar kao rezervni napadač, ako već ne možemo dovesti boljeg.mamba21 je napisao/la: ↑ned maj 12, 2019 10:15 pmJesil pratio Osmanovica ili govoris samo na osnovu statistike?samo_plavo je napisao/la: ↑ned maj 12, 2019 9:56 pmEvo nešto malo realnije.
Eto njeg u Bojac sljedece sezone.LARSSON je napisao/la: ↑ned maj 12, 2019 10:15 pmNije još sigurno ispala, šta ako Čelik ne dobije licencu ?samo_plavo je napisao/la: ↑ned maj 12, 2019 9:56 pmEvo nešto malo realnije.
Aleksandar Subić zadnju utakmicu odigrao 5. maja 2018. godine.
A jebiga nama takvi igrači mogu samo doći da kockamo pa šta budesamo_plavo je napisao/la: ↑ned maj 12, 2019 9:51 pmBog zna u kakvom je stanju i šta je s njim...Plava Porodica je napisao/la: ↑ned maj 12, 2019 9:47 pmAu subaša slobodan.
Ganjaj ga Amare dok ga ne stigneš!!!
Larse de nađi nam kad je zadnju tekmu odigrao?
Eksplozivan igračsamo_plavo je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 9:25 amSalčinoviću isto ističe ugovor. Ne znam šta ovi skauti ovdje misle o njemu. Sigurno zna igrati lopte.
U svakom smisluLARSSON je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 9:38 amEksplozivan igračsamo_plavo je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 9:25 amSalčinoviću isto ističe ugovor. Ne znam šta ovi skauti ovdje misle o njemu. Sigurno zna igrati lopte.
![]()