Amar Osim je veceras pogrijesio sa izborom nekih igraca za prvih 11. Asim Zec i Sinisa Stevanovic nisu trebali poceti uopste u prvih 11. Asim je zasluzio otkaz, odmah poslije utakmice. Ja sam imao osjecaj da se lik dobro napio i iz kafane dosao na utakmicu, tako je on izgledao na terenu. Sinise se isto sto prije treba rijesiti.
Veselinovica je trebao staviti na desno krilo da igra 1 na 1 sa Bajicem a lijevo(Zajmovic, Ramovic, Ermin Zec), da se na taj nacin iskoristi slabost MDK(Bajic).
Na kraju je dobro ispalo i pored lose igre upisali smo tri boda. Zabrinjava me nasa losa zavrsnica, imam osjecaj, kad dodjemo blizu 16 metara da ne znamo sta dalje treba uraditi i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu.
Dobra stvar je sto smo uspjeli Boju malo odmoriti. Ramovic je dobio uzasno glup zuti karton zbog cega propusta tekmu sa Zrinjskim.
Zbog onog poteza Stilica se dolazi na utakmice, kako je covjek izbacio Ermina u sansu i onda pomocnik dize zastavicu, ne zna ni on zbog cega. Ne mogu jos da vjerujem da nam je lik ponistio taj gol. Fakat nevjerovatno.
Ko ono napisa ovdje, nesto u fazonu da je Fanimo, Mailson broj 2 ili nesto u tom fazonu
Lik je toliko brz i da ima dobre saigrace bio bi strasan igrac, odnosno njegov kvalitet bi jos vise dosao do izrazaja.
Ekipi MDK zelim od srca da ispadnu u federalnu ligu. Onakav seljakluk i valjanje
Ono govno od aladina lafo se previja od bolova, trazi izmjenu, izasao van terena, par sekundi poslije toga slobodnjak za nas, on trci ko Bolt da se vrati u igru i mi zabijemo gol. Eto ti sad gol u mrezi, picko, pa se valjaj do sutra..