nemoj ga nagovarati storm ce opaliti bananu samo cekaLeon_Professional je napisao/la:Vidi Mirso i Storm dosao i ceka da postavis jednu ekskluzivu, ako nepostavis opet ces dobiti stari Nick
da me stormmmm brat nabije nogom sa forumaaaa nema slikadelinjo je napisao/la:e ***** ces staviti slike storm dezura,mislio sam da je zauzet a Larson uci ali evo tu je ...nista Mirso imas pm
hvala storme brateeee kao larsuu koji su pomogli miii oko nickastorm_raider je napisao/la:Ma ne dezuriram. Lijepo je vidjeti da je ova tema aktivna. Sto nije za javnog dijela, slobodni ste da radite na privatnim porukama. To je vase. Mirso, drago mi je da ti se svidja nick. Stoji ti.
Delinjo brate mojne to,moze ga murija locirati radi ovih maloljetnicadelinjo je napisao/la:fali asmo don juan sa bistrika....trebao si i to ubaciti
haha posljednja sedmica u julu, ja mislimshzna je napisao/la:Kada počinje liga momci?
upravu si ali nije do mene on je neki dan bgm sam napisao don juan sa bistrika ....ja mislio sa alipasina ali nijediego1921 je napisao/la:Delinjo brate mojne to,moze ga murija locirati radi ovih maloljetnicadelinjo je napisao/la:fali asmo don juan sa bistrika....trebao si i to ubaciti
Moramo sad pisati da je Alipašinac da zavaramo murijudelinjo je napisao/la:upravu si ali nije do mene on je neki dan bgm sam napisao don juan sa bistrika ....ja mislio sa alipasina ali nijediego1921 je napisao/la:Delinjo brate mojne to,moze ga murija locirati radi ovih maloljetnicadelinjo je napisao/la:fali asmo don juan sa bistrika....trebao si i to ubaciti
Dok prođe Ramazan i ispiti, počinje liga i opet ne mogu na more.ž'21 je napisao/la:haha posljednja sedmica u julu, ja mislimshzna je napisao/la:Kada počinje liga momci?
I ja sam to vidio brate,al nas brat Mirsoni je to obrisao,iskusno je to odradiodelinjo je napisao/la:upravu si ali nije do mene on je neki dan bgm sam napisao don juan sa bistrika ....ja mislio sa alipasina ali nijediego1921 je napisao/la:Delinjo brate mojne to,moze ga murija locirati radi ovih maloljetnicadelinjo je napisao/la:fali asmo don juan sa bistrika....trebao si i to ubaciti
Jedno gostovanje možeš fuliti, daj Bože da bude Bijeljina tad, svakako je dalekoshzna je napisao/la:Dok prođe Ramazan i ispiti, počinje liga i opet ne mogu na more.ž'21 je napisao/la:haha posljednja sedmica u julu, ja mislimshzna je napisao/la:Kada počinje liga momci?
Igraju li ona četverica u revanšu?Virtu4L je napisao/la:Sve sam napisao na onom forumu. Šanse su nam drastično porasle i sad se i mi nešto pitamo.delinjo je napisao/la:.
jel im ne igraju ova cetvorica sigurno....oba meca ?Virtu4L je napisao/la:Sve sam napisao na onom forumu. Šanse su nam drastično porasle i sad se i mi nešto pitamo.delinjo je napisao/la:.