Kospa je napisao/la: ↑sri sep 25, 2019 10:04 pm
Paprika je napisao/la: ↑sri sep 25, 2019 9:13 pm
Omar500 je napisao/la: ↑sri sep 25, 2019 9:09 pm
Zajim samo ovako moze dati gol, nikad normalno. Mora nesto ludjacki biti
Ďaba mu sve. Cirkusant sa ogromnim, pogresno usmjerenim egom.
Pozeli, pozeli... znam da je tesko al pozeli. Pored ovakve rapsodije fudbala ti nadjes kritikovati... A pas za Hajdarov go to nista ?
Svima do jednog od srca cestitke... Svaka cast Kemi i Sipi, Pavicu za flashback na njegove najbolje partije, Sinanu na kompletnoj partiji, Boji na atomskom trcanju, Stilicu na magiji, Asimu jer onaj gol je ono sto i kako Asim Zec u Zelji treba igrati, Hajdaru na golu i maestralnom pasu i na kraju hvala ti velika Amare jer si ti najzasluzniji za ovo
Volim te Zeljo !
Ti nisi dobar ociju mi.
Nikada se nisam radovao Zeljinim neuspjesima a navijam za Zelju duze nego si ti na ovom svijetu. Ja navijam za Zelju, ti za Amara.
Evo ti neko moje viďenje meca.
Jeste da su ovi fenjerasi ali sve jedno, nije lako utrpati 6 komada ni Hridu.
Evo, krenucu sa pohvalom za Amara. Kemi je dao sansu, vjerovao je da moze, Kemo je to pokazao. Svaka cast i Kemi i Amaru. Od Kostica svi treneri ga hvale a niko da mu da sansu da igra u kontinuitetu. Da su mu davali sansu bio bi bolji od kloca Mujakica Trenutno bolji od Sipovica za klasu. Sipovic po utakmici ima 2, 3 nerezonska poteza. Mora se primiriti, igrati glavom. Kemi se spocitavaju golovi u SB sto je bezobrazno. Ostavljeni su stoperi na vjetrometini zbog staticnog veznog reda. Ljudi nam ulazili iz 16 u 16 bez da bi bilo kontakta, u 2 ili 3 poteza. Nema stopera koji ce to zaustaviti.
Pavic. Vidi se da se je podigao psihicki. Na njemu je bila orkestrirana hajka smrdanoljubaca. Trazili su smrdanu mjesto u prvih 11 pa im se Pavic ucinio najslabija karika. Ovu utakmicu je bio bolji nego proslu, bice vjerujem jos bolji.
Hajdarevic. Meni se cini da je popravio neke nedostatke, da je malo skinuo grc koji je bio u njegovoj igri. Gol i asistencija ce mu samo valjati.
Sa Sinanom i Semirom smo dobili nesto sto nismo imali do sada. Pokretljivost, mirnocu u pasovima kao i prodornost. Lakse dolazimo u sanse. Mislim da Semir i Mehmed ne mogu igrati skupa jer su slican tip igraca. Ni jedan ne trci puno nazad. Pored toga su u prvom poluvremenu bili blizu jedan drugom.
Sada ono sto mi se ne sviďa a sto je pokrila ova visoka pobjeda.
smrdan ni protiv ove talasike nije pokazao nista. Slabo je odigrao cirkusant Zajmovic. Da golcinu pa folira penale, ne jednom vec dva puta. Asim dao gol, sve drugo uprsko. Mustafa, izgubljen u vremenu i prostoru. Zalutao u Zelju.
Svidjelo mi se sto je ekipa nastavila gristi kada je osjetila krv, nije se zadovoljila sa 2, 3 gola. Isto tako mi je neizmjerno drago sto je nakon Suljinog izlaska kapitensku preuzeo Semir a ne smrdan. Semir je Zeljo, smrdan nije.
Ja bih nastavio bez euforije i skandiranja bilo kome sem Zelje. U subotu ce biti odigrana prva trecina prvenstva. Svi konkurenti su u 3 boda. Ne treba letiti pred rudu, nismo jednom pali na nos.
Stvari ce se raslesti kao i obicno u zadnjoj trecini prvenstva. Do tada moramo pokazati ozbiljnost i snagu u kontinuitetu.
Pobjedom u Tuzli bi i ova pobjeda dobila na tezini. Poslali bi bas jaku poruku protivnicima. Nebi im bilo bas jednostavno.