uto avg 20, 2019 6:56 am
Procitah 20 stranica i ja da sam ovo pisao dobio bi u međuvremenu 20 banova...
Vidim mnogi pozivaju i prizivaju na strpljenje a zaboravili ste da strpljenje je otjerano na jako bahat i bezobrazan način...rekao bih DODIKOVSKI samo su falili SFOR TENKOVI na Grbavici.
Sve što vrijedi u ovoj državi je otjerano, a kasnije se dokazalo da duplo vise vrijedi ili da je vrijedilo. Takva je stvar sa fenomenalnom ekipom na čelu sa gospodinom Misimovicem , omladina koja odlazi iz naše države da radi za 2500k Eura a ne za 250 Eura kao sofer u zenicatransu.
I onda dođe frajko i složi priču da je Graovac rekao da smo mi bankomat...pa treba ti biti čast da ti klib može izdvojiti primanja za igrače koji vrijede na tržištu,da stvoriš dodatnu vrijednost kako bi privukao takvog igrača i na kraju ga platio tim bankomatom. Danas se fudbal igra za novac sa banlomata,da nije tako Lendrić,Ubiparip,Graovac,Stevanovic i mnogi drugi plaćenici sa bakomata( koji su sasvim i više nego korektno odradili plate sa bankomata), kerska egzistencija ne bi otišli ili odlazili iz njega. Ili vam je draže da imamo prilike u klubu da je javno poznato da smo kokuzi i da niko živ od kvalitetnijih igrača nas ne gleda kao prvu opciju za transfer...čini mi se da jeste,jer šta će nam klub i sistem koji može igrača privući sa visokom platom i bonusima a da nisu u obliku LOVAČKIH pričuša i pašteta Amara Osima!
Sta kome nije jasno i sta ocekuje??
Trenutno imamo ljude u i oko kluba koji su SAVRŠENI znalci za (ne)prilike u državnom sistemu u kojem živimo već 25 godina, tako da ništa bolje ne zaslužujemo jer nam je MENTALITET u šupk.u ulizivačke i poltronske civilizacije.
Mnogi nisu svjesni da MISIMOVICA nisu i nikad ne bi mogli otjerati balavci i poltroni da on nije Želju vidio kao jedinog koji time gubi, shvatio je vrijednost kluba i samu ozbiljnost koja bi se samim daljnim razvojem takve situacije od strane raznoraznih i teresa negativno prelila i odrazila još dodatno na klub. Nekome je klub vrijedniji od funkcije i titule, a nekima lični profit i interes bez pokrića. Sasvim jednostavna stvar, a nek' se uvrijedi ko kako hoće i ima razloga, realnost boli.
Klub nam je postao klasicni politicki kadar i politicki manipulator a narod to voli, jer istim forama nas sada handre kao sto politika vec 25 godina..narodu ne treba svjetski mozak Hadzikadic da vodi državu kao sto ne treba ni nama Misimovic da vodi klub na Eu staze. Stručnjaci. Kraj priče!
"Nije život jedna žena, u ovom slučaju Amar. Ili Titula i Vaš kredit i kamata je dopunjena!"
Samo sabura, Željo je jači od svake ličnosti. Samo je jedan kult, jedna adresa i jedan orjentir u svemu a to je samo i isključivo Željo.
Iskreno od ovih 20 stranica najviše cijenim i vidim kao najkorisniju za naš klub, a to je pitanje šta je sa sudskim procesima i zaštitom interesa kluba,ulazak i predaja dokumenata Tužilaštvu,SIPI, pravna služba kluba???!!!
Ovo ostalo je sve narodski rečeno prdenje uz vjetar,Željo od tog trenutno nema ništa!
Zadnja izmjena:
MiroslavKruzik, dana/u uto avg 20, 2019 7:12 am, ukupno mijenjano 1 put.