pet avg 16, 2019 6:42 pm
I meni je Ramović najbolji i najdraži igrač također bih volio da izbori mjesto u prvih 11. Koliko mi je drag Ramović, Osim mi je draži 100000puta tako da ne želim ni u kojem trenutku da dovodim u pitanje njegovu odluku. Svi oni koji vide samo jednu stranu pričaju kako on treba da igra i meni iskren da budem povuče neka emocija pa se žalim i kažem kako bi ga volio vidjeti jer odmah zamišljam u kako bi to u ovom trenutku dobro djelovalo na terenu. Ali ljudi moji Osim je taj koji provodi najviše vremena sa igračima zna svakog igrača u glavu bolje nego otac njegov i ubjeđen sam da je upravu i ovaj put. Na terenu se ne osjeti izostanak Ramovica, a svako ko se malo bolje razumije i ko pravu paralelu ove i prošle sezone zna koliko smo dobili to što nam igra Alispahić. Mnoge stvari se gledaju u igri, mi samo vidimo 90min koje igrači provedu a šta je sa svim ostalim od treninga do međuljudskih odnosa, prijateljstvom unutar ekipe, podrškom itd. Nije najvažnije gledati individualni karakter igrača potrebno je i sagledati da li se njegove karakteristike mogu uklopiti na najbolji mogući način u kolektiv.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.