Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: Kartoteka

uto dec 11, 2018 12:21 pm

Ma Tuce je za ove nabrojane igracina.
Ne volim ga ni ja, ali ne ide u ovu skupinu ( ako se vec pravi sastav ko je kolko valjao ekipi )
Ako se pravi ko je kakav covjek onda je tu, ali onda Kokotu nije mjesto tu :D

Leon_Professional
Kontakt:

uto dec 11, 2018 12:37 pm

Da vam predstavim svoj sastav, onako na brzinu, vise gledao domace igrace ( strance mi bilo mrsko gledati ).

Realna opcija:

slika

Objasnjenje:
Gledao sam igrace koji ce biti slobodni na zimu, Naravno da neko moze raskinuti ugovor ako ga zainteresuje ponuda drugog kluba, ali posto nemam insajderskih i ne znam koga hocemo, ne mogu znat ko ce raskinuti.
Smatram da ce se Vedran prodati ( bar ce uloziti sve snage da se to desi ), pa je na trzistu dostupan Antolovic.
Misic slobodan kao desni bek. Hajmo reci nije neka igracina, ali daj sta das i mislim da nije losa opcija sa klupe.
Nekako mislim da ce Bakrac otici pa ako ode ja bi tu Horica. Zamjena za Rodina od dostupnih Aco / Gojkovic. Nisam bas sretan, najvise bi volio da ostane Bakrac i dodje Horic tad ne bi trebala ova opcija Aco / Gojkovic.
Lijevi bek isto nema neko dostupan, pa ganjat raskid ugovora sa Irfanom ili Subasom, ali posto je Subasa realniji za raskid, nek bude Subic.
Od centralnih veznih nema niko da je slobodan, ali najbolja opcija bi bila da Ordaga raskine i dodje. Mozda bi jos jedan veznjak trebao, ali sad u ovom trenutku ne znam ko ce bit dostupan. ( u "nerealniim" cu ga staviti :D )
Krila, Zec na transfer listu i molit da ode a umjesto njeg Jovic je slobodan i realna opcija.
Ofanzivne vezne imamo do ljeta.
Spic Lendra koji je slobodan i donekle realan.

Nerealna opcija:

slika

Objasnjenje:
Nerealna opcija za ovaj prelazni sigurno ali za ljeto mozda i nije jer dosta ovih igraca postaje slobodna na ljeto. :D
Neki bi se mogli sad dovesti pa na ljeto manje :kafa:

Leon_Professional
Kontakt:

uto dec 11, 2018 12:38 pm

P.S. Problem ove dvije opcije je sto nisam mogao naci desno krilo koji je ljevak. Nisam se bas ni trudio, a kako rekoh nisam ni gledao posebno ove strance.

Simply Blue
Kontakt:

uto dec 11, 2018 12:53 pm

Fini sastavi..po meni Jovic na desnoj strani-ni pod razno..bolje mi se tu Veseli uklapa, on malo više voli držati loptu kod sebe od Jovica..a desno je tu naravno Šehić iz Hajduka koji očito nije u ozbiljnijim planovima, jer ih sad vodi tip koji je dosad vodio Hajduk 2, a njega nema nigdje..a za ljeto pored nekog kapitalca..ja bih pokušao dovesti Ovčinu..i Ereiza iz Goska, koji je po meni jako dobar backup igrač
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Leon_Professional
Kontakt:

uto dec 11, 2018 1:04 pm

Simply Blue je napisao/la:
uto dec 11, 2018 12:53 pm
Fini sastavi..po meni Jovic na desnoj strani-ni pod razno..bolje mi se tu Veseli uklapa, on malo više voli držati loptu kod sebe od Jovica..a desno je tu naravno Šehić iz Hajduka koji očito nije u ozbiljnijim planovima, jer ih sad vodi tip koji je dosad vodio Hajduk 2, a njega nema nigdje..a za ljeto pored nekog kapitalca..ja bih pokušao dovesti Ovčinu..i Ereiza iz Goska, koji je po meni jako dobar backup igrač
Vise sam isao na to da popunim mjesta :D
Mozda sam trebao Zaju desno, svakako je pravolinijski igrac, mozda bolje ubaci desnom nego lijevom :D

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto dec 11, 2018 1:10 pm

Oba sastava okači mačku o rep, nema murića nema sastava

Simply Blue
Kontakt:

uto dec 11, 2018 1:19 pm

S obzirom na stil igre, kako kod Zaima, Tonij i npr. ovog Okuke(oni na suprotnoj strani su mrtvi), govorim i iz ličnog iskustva :ganja: :D
Kad bi stavio tako stavio Robbena lijevo, koji je vrhunski igrač, dobio bi lijevo smetalo..a da ne govorimo onda o ovim našim ..
Šta je sa Ljubenovićem iz Krupe, ove godine ne igra nikako, mora biti neka povreda...inače prošle godine vidjeli smo, jedan od najboljih kod njih i dobro rješenje za desnu stranu...a ako cemo pošteno, treba opeljušiti simpatične, sad kad ispadnu, da im ne padne par godina da se vraćaju
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto dec 11, 2018 1:30 pm

Nego mojih ruku djelo, hajde isprobajte pa javite kako radi :D

https://goo.gl/K25kVp

Upišete prezimena igrača, kliknete na promjeni ako hoćete da mijenjate poziciju po poziciju ili promijeni sve pozicije, onda pretvori u sliku. Kada to urade kliknite skinite sliku i tjt. Valjda će radit kako treba, mučim se cijelu noć

Leon_Professional
Kontakt:

uto dec 11, 2018 1:31 pm

Ma Zajmovic je poceo desno i lik se izvlacio na lijevu i kao sutao. Prvi ja rekao daj ga lijevo nek ulazi na desnu.
I sta bi na kraju, ja se ne sjecam kad je on to uradio na desnoj strani. Bukvalno lik ide pravolinijski i opet na lijevu stranu.
Tako da od njeg neke bolje igre lijevo nego desno i nema. Nije kontrast kao Roben :D

Rambo_Amadeus
Kontakt:

uto dec 11, 2018 1:55 pm

Jest ubilo u nama sve, daš ljudima da nerealne opcije ponude i svima opet igra pola iste ekipe :r Fali malo Brko da iskopa kakvog kapitalca.
Uglavnom, evo jedan udarnički sastav za grupnih faza. Lars, dobro ovo ispadne, samo me zeza format slike, valjda se vidi.

slika
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto dec 11, 2018 1:57 pm

Rambo_Amadeus je napisao/la:
uto dec 11, 2018 1:55 pm
Jest ubilo u nama sve, daš ljudima da nerealne opcije ponude i svima opet igra pola iste ekipe :r Fali malo Brko da iskopa kakvog kapitalca.
Uglavnom, evo jedan udarnički sastav za grupnih faza. Lars, dobro ovo ispadne, samo me zeza format slike, valjda se vidi.

slika
Vidi se, samo treba kliknuti na sliku.

Dobar sastav, samo možda Kolak nije za prvog golmana.

Leon_Professional
Kontakt:

uto dec 11, 2018 2:13 pm

I u nerealnim sam bio realan :D

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto dec 11, 2018 2:42 pm

Rezultati anketa

Čabraja:

Za: 12
Protiv: 23

Lendrić:

Za: 24
Protiv: 1

Okuka:

Za: 13
Protiv: 5

amar92
Kontakt:

uto dec 11, 2018 2:55 pm

Prvo realna, jedino ne znam koliko je Ordagic realan ovo ostalo bi trebalo biti realno.
slika
Zamjene: Eric, Bakrac, Kemo, Galic/Corluka, Hajdarevic, Osmanovic, Curjuric, Zajmovic, Jazvic, Hadzic.

U ovoj nerealnoj sam, kako i Leon kaze, pokusao biti sto realniji. Odnosno da ne bude previse nerealno, kao npr Muric :D
slika
Zamjene: Eric, Bakrac, Kemo/Sanicanin, Kvesic, Galic/Corluka, Hajdarevic, Osmanovic, Zlomislic, Curjuric, Zajmovic, Jazvic, Lendric.

Kod nerealne pored nekih igraca koji su nama financijski vjerovatno nerealni, je najnerealnije to da imamo ovako sirok roster dobrih igraca. U realnoj postavi je manje promjena na postojeci kadar.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto dec 11, 2018 3:18 pm

Realna

slika

Nerealna

slika

bogi
Kontakt:

uto dec 11, 2018 3:21 pm

Na klupi: Ceman, Livaja, Mladenovic, Elsner, Mailson, Žerić i Mujagić
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto dec 11, 2018 3:38 pm

bogi
Kontakt:

uto dec 11, 2018 3:41 pm

Sreca pa sam prije cuo koga hoce da se en zajebem pa ti povjerujem
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Leon_Professional
Kontakt:

uto dec 11, 2018 3:57 pm

Cuj kao povratak na Tusanj i Lendric. Los pokusaj :D

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto dec 11, 2018 3:58 pm

Leon_Professional je napisao/la:
uto dec 11, 2018 3:57 pm
Cuj kao povratak na Tusanj i Lendric. Los pokusaj :D
Mujkanovic je preteča Lendrića

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 16 gostiju.

Prijava