Ne volim ga ni ja, ali ne ide u ovu skupinu ( ako se vec pravi sastav ko je kolko valjao ekipi )
Ako se pravi ko je kakav covjek onda je tu, ali onda Kokotu nije mjesto tu

Vise sam isao na to da popunim mjestaSimply Blue je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 12:53 pmFini sastavi..po meni Jovic na desnoj strani-ni pod razno..bolje mi se tu Veseli uklapa, on malo više voli držati loptu kod sebe od Jovica..a desno je tu naravno Šehić iz Hajduka koji očito nije u ozbiljnijim planovima, jer ih sad vodi tip koji je dosad vodio Hajduk 2, a njega nema nigdje..a za ljeto pored nekog kapitalca..ja bih pokušao dovesti Ovčinu..i Ereiza iz Goska, koji je po meni jako dobar backup igrač
Vidi se, samo treba kliknuti na sliku.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 1:55 pmJest ubilo u nama sve, daš ljudima da nerealne opcije ponude i svima opet igra pola iste ekipeFali malo Brko da iskopa kakvog kapitalca.
Uglavnom, evo jedan udarnički sastav za grupnih faza. Lars, dobro ovo ispadne, samo me zeza format slike, valjda se vidi.
![]()
Mujkanovic je preteča LendrićaLeon_Professional je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 3:57 pmCuj kao povratak na Tusanj i Lendric. Los pokusaj![]()