A evo sestre i starogSimply Blue je napisao/la: ↑čet dec 06, 2018 7:59 pmAgilan na terenu, agilan na instagramu...sve to treba pratiti
Pa da se žale lgbt organizacijama za ugrožavanje pravaRambo_Amadeus je napisao/la: ↑čet dec 06, 2018 8:40 pmMože l' se statutom zabranit da se dovode igraci sa slikama u kratkim farmerkama na instagramu ?
http://sport1.oslobodjenje.ba/premijer- ... rom/139807Leon_Professional je napisao/la: ↑čet dec 06, 2018 9:07 pmSta s ovim Okukom, otkud on, otkud Mirso, sta kako![]()
Opa. Vidi ti to.LARSSON je napisao/la: ↑čet dec 06, 2018 9:11 pmhttp://sport1.oslobodjenje.ba/premijer- ... rom/139807Leon_Professional je napisao/la: ↑čet dec 06, 2018 9:07 pmSta s ovim Okukom, otkud on, otkud Mirso, sta kako![]()
Ja se na menadjeru slomio da ga dovedem i na kraju los bio.
I to sto kazes. Na onom klipu sa instagrama se vidi da ne moze A Sehica npr da pretrci, ali je zato dosta spretno zeznuo naseg Pirla. Neka test perioda od npr 6 mjeseci je ok za ovakvog igraca pa neka pokaze sta moze da ponudi.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet dec 07, 2018 9:10 amJa se na menadjeru slomio da ga dovedem i na kraju los bio.
Sto se tice Okuke, kako sam skonto on je bio u omaldincima Zvezde?
Pa treba gledati koga on tako pretecava, ne znaci da je brz ako je mene pretecao
Ali sigurno ovo nije skup igrac a ako pogodis top.
Pa onda mogu i mene dovesti. :kahva:bogi je napisao/la: ↑pet dec 07, 2018 11:28 amNakon odgledane 4 utakmice koje je LARS postavio, moje mišljenje je da Okuku treba dovesti. Razlozi:
-jeftin
-koliko/toliko mlad, mogucnost napredovanja i afirmacije kao igrača
- bh. državljanstvo
- tanki smo na krilnim pozicijama
- sjajan prvi dodir za uslove i bhtpl, a fantastičan za ove niže.
- što se tiče brzine, mislim da lik i da nije nešto brz svakako je brži od naših, valjda ga naši kondicioni ne unište po tom pitanju.
- ukoliko fulimo sa njim niko neće zamjeriti, jer relativno je dosao kao prinova ne pojacanje
- ukoliko se ispostavi da je pojacanje, mozda bude i novca od potencijalnog transfera.