Svaka cast Zrinja..najbolja bh ekipa zadnje 4 godine i najkonstantnija...
Hajde zeljo obraduj nas u nedjelju barem..
Drug daj da njih ubije Asim Marek Zec. Jeb.o Rosenberga
Valjda ce ovog Sovsica odmorit,strasan igrac.RokElsner44 je napisao/la: ↑čet avg 01, 2019 10:02 pmMa sad ce slaviti odmorice najmanje pola igraca boli ih tuki za za ligu. Govedarica rustemovic i eventualno stoperski par da ce igrati.
Na umor se vade samo " veliki"Uopste ne ocekujem manje raspolozene" laznjake".Ljudi ocito imaju sistem.blueheart je napisao/la: ↑čet avg 01, 2019 10:08 pmNe treba se ni malo zavaravati njihovim umorom... Preopasna su ekipa i treba ih tako shvatiti jer ni mi nismo pokazali neku trkacku snagu a tu se dobija ili gubi... Jedva cekam tu nedelju koja ce biti puna naboja jos kad bi nas u medjuvremenu Semir obradovao.... Sve ispod 10 bit ce sramota![]()
Hoce ne brini. Yebo zrinjski yebo i utrecht. Svi na GrbavicuRajaIzSarajva je napisao/la: ↑čet avg 01, 2019 10:13 pmValjda ce ovog Sovsica odmorit,strasan igrac.RokElsner44 je napisao/la: ↑čet avg 01, 2019 10:02 pmMa sad ce slaviti odmorice najmanje pola igraca boli ih tuki za za ligu. Govedarica rustemovic i eventualno stoperski par da ce igrati.
Tesko, vjerovatno su fine plate pa je mir u kuci. Profesionalni su u odnosu prema igracima nema mahaleEl_Nino je napisao/la: ↑čet avg 01, 2019 10:00 pmMa samo da im se hoće pobuna desiti u svlaćionici oko minutaže.vinston.cercil je napisao/la: ↑čet avg 01, 2019 9:49 pmMene samo trenera njihovog strah, dobar strateg
Molim te samo nemoj podsjecati na vrucine u Izraeluigla je napisao/la: ↑čet avg 01, 2019 10:26 pm1. Svaka čast Zrinjskom
2. Ljudi me najviše podsjećaju na SPORTSKI tim, što je čudno jer su ujedno i politički klub. Nema kod njih mahalaštine ko ovdje, ko je kome opsovao, pljunuo nekog, vidi mu glave, Srbin, Bošnjak... Ukratko zdravija sredina za sportiste.
3. Da ne bih pisao kroz zajebanciju, ovako ću u ozbiljnom maniru: NE PROLAZE AMARE U EVROPI SAMO BUDŽETSKI JAČE EKIPE. Godinama mi se povraćalo od njegovih preskonferencija pred Plzen, Izraelce i sl... Oni toliko para više, mi toliko, oni mogu vako jest, mi vako... Evo sad sere o genima. Stisni muda i odigraj.
Mesanovic, Beslija.SanMan je napisao/la: ↑čet avg 01, 2019 10:32 pmJa sam protiv dolaska Štilića. Koliko god mu para damo njemu će biti malo i ovo će mu biti zajeban..a a nama puno. A Hadžića ( i mnoge druge) nismo uzeli za manje pare. Ovi 30+ igrači kad dolaze kod nas znači da su pali
Spisak pojačanja/povratnika i razočarenja 30+ je podug : Jahić, Zahirović, Bekrić, Zeba, Vranješ, E.Zec .......
Svi su bili vrhunski igrači u svoje vrijeme ali došle godine i neki novi klinci
Ne mogu se ni jednog 30+ sjetiti koji je došo kod nas i opravdo lovu koju smo mu davali plus s.ebu stanje u svlačionici svojim kur.enjem.
Za Sinana imam milion kritika ali mi je uvjek prije Štile i svih ovih 30+
Štila kad je dobro igro u Želji Drina bila marka.