Totalno realna opcija. Nije igrao ne pamtim kad zadnju a ni pripreme ne prodje. Takvi nama i dolazevobznazna2 je napisao/la: ↑pon jul 29, 2019 11:03 pmJa cuo da ima. Vidjetcemo ko bolje cuje.
Poslano sa mog SM-A605FN koristeći Tapatalk
Totalno realna opcija. Nije igrao ne pamtim kad zadnju a ni pripreme ne prodje. Takvi nama i dolazevobznazna2 je napisao/la: ↑pon jul 29, 2019 11:03 pmJa cuo da ima. Vidjetcemo ko bolje cuje.
Poslano sa mog SM-A605FN koristeći Tapatalk
Kako ce skinuti kad imaju jedan trening i pojedu poslije boga pitaj sta. Ishrana nula.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon jul 29, 2019 11:08 pmAl **** majku meni je fascinantno kako tipa evo Hazard ima 10 kila viska, to je znaci njemu 7-10 dana i on se doveo u red. Nasi dobiju 5 kila viska tri mjeseca ne mogu da skinu i tih pet kila im jebe formu i spremu i igru i sve.
Da dođe jedan od tih što si nabrojao, ja zadovoljan.MU'MIN T.M. je napisao/la: ↑pon jul 29, 2019 11:13 pmJoš 5 pojačanja i rahat smo.
Graovac, Subić, Ordagić, Zakarić, Štilić, Dialiba, Vukotić, Cocalić...nek šta proberu i dovedu![]()
Ma bila je opcija za njega jos dok je Miske bio tu.
Jbg, razumijem mehmeda, zeca, bogija j.ebe im se, svoje su odigrali al mi nije jasno kad vidim osmankovica i dadu u paneri kako se prezderavaju sranjima... al haj valjda to tako mora stasmamba21 je napisao/la: ↑pon jul 29, 2019 11:12 pmKako ce skinuti kad imaju jedan trening i pojedu poslije boga pitaj sta. Ishrana nula.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon jul 29, 2019 11:08 pmAl **** majku meni je fascinantno kako tipa evo Hazard ima 10 kila viska, to je znaci njemu 7-10 dana i on se doveo u red. Nasi dobiju 5 kila viska tri mjeseca ne mogu da skinu i tih pet kila im jebe formu i spremu i igru i sve.
E nek nije Gavran opet lupio
Moj Zeljo je svakako, ali nesto gledam sliku Nedzada Fazlije i ti mi pade na pamet.
Znaci da sumiramo. Stila dobro dosao!!!storm_raider je napisao/la: ↑pon jul 29, 2019 11:50 pmMoj Zeljo je svakako, ali nesto gledam sliku Nedzada Fazlije i ti mi pade na pamet.
Nije provala, ne trebas tako to posmatrati, niti se uvrijediti. I Fazlija je jednom ubo.CURVA je napisao/la: ↑pon jul 29, 2019 11:53 pmBojim se da je doslo do provalestorm_raider je napisao/la: ↑pon jul 29, 2019 11:50 pmMoj Zeljo je svakako, ali nesto gledam sliku Nedzada Fazlije i ti mi pade na pamet.nemoj se paliti bezveze nego neka je dobro da nije e moj Zeljo
Salu na stranu sada, na dalekom je to stapu. Ima tu svakakvih nekakvih repova.
Utakmica, o-ho-ho počinje u pet.