Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Kada se pije piva?

Prije termina
Nema glasova.
Nakon termina
4 (18%)
Za vrijeme termina
1 (5%)
Sve troje
8 (36%)
Nikada, ja pijem samo sokic
9 (41%)

Ukupno glasova: 22

Whisperer
Status: Offline

Re: Chat

sri jun 08, 2016 6:16 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Don Juan je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
BBrrattee kaccee tttajj prasnjikkkarr višššee, jelll daannsss

uzimmmammoo lii aaaaaaaaanndrijuuuuuuuuuuuuuuuuu???==??=))#(("#
Larsoneeeee javices se mi se , kad subic potpise do prozivke mozda cak na prozivci se pojavi , pa cu te citirat
Juan da te odmah citiram, nadam se da ce doci Subic. Za mustuluka si brate :pljesak: :pljesak:
99% je nas tak sam danas cuo u gradu , recu da sam cuo od jednog naseg igraca prico sa drugom , ja ulazim u frizerski salon zna brate ovog frizera on ga pita , jel subic to dolazi , kaze ovaj nas igrac necu rec ime kaze da nasi oce da ga zavrse :zeljeznicar1: en ti kraj price je reko jednu stvar :) citajte izmedju redova
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Whisperer

sri jun 08, 2016 6:19 pm

sofronije je napisao/la:Avatar mu je smekerski :)
doce nama dzidic :rofl:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sofronije
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:20 pm

Don Juan je napisao/la:
sofronije je napisao/la:Avatar mu je smekerski :)
doce nama dzidic :rofl:
:rofl:
:zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:34 pm

Don Juan je napisao/la: 99% je nas tak sam danas cuo u gradu , recu da sam cuo od jednog naseg igraca prico sa drugom , ja ulazim u frizerski salon zna brate ovog frizera on ga pita , jel subic to dolazi , kaze ovaj nas igrac necu rec ime kaze da nasi oce da ga zavrse :zeljeznicar1: en ti kraj price je reko jednu stvar :) citajte izmedju redova
Hvala brate :) Bilo bi to dobro pojacanje, nogu dati Kramaricu i imati Subica i za beka i za krila. :titula: :titula:

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:36 pm

u ovih 1 min sto sam na forumu storm promijenio 3 boje- crvena/bordo, svijetlo plava i nešto tamnija plava. Hajde storme odluči se koji ti je nisi u PMS-u
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

sofronije
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:43 pm

.
Zadnja izmjena: sofronije, dana/u sri jun 08, 2016 6:57 pm, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:48 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:u ovih 1 min sto sam na forumu storm promijenio 3 boje- crvena/bordo, svijetlo plava i nešto tamnija plava. Hajde storme odluči se koji ti je nisi u PMS-u
Normalno da necu dozvoliti bordo boju. Trazila se dobitna plava. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:59 pm

Don Juan je napisao/la:
Don Juan je napisao/la: Larsoneeeee javices se mi se , kad subic potpise do prozivke mozda cak na prozivci se pojavi , pa cu te citirat
Juan da te odmah citiram, nadam se da ce doci Subic. Za mustuluka si brate :pljesak: :pljesak:
99% je nas tak sam danas cuo u gradu , recu da sam cuo od jednog naseg igraca prico sa drugom , ja ulazim u frizerski salon zna brate ovog frizera on ga pita , jel subic to dolazi , kaze ovaj nas igrac necu rec ime kaze da nasi oce da ga zavrse :zeljeznicar1: en ti kraj price je reko jednu stvar :) citajte izmedju redova

http://image.prntscr.com/image/e5cf5e31 ... d73889.png" target="_blank

mirsso brateee vidi gaaaa

Whisperer

sri jun 08, 2016 7:13 pm

LARS1921 je napisao/la:
Don Juan je napisao/la:

http://image.prntscr.com/image/e5cf5e31 ... d73889.png" target="_blank

mirsso brateee vidi gaaaa
joj bratee al mu stojiiiiiiii lece mu dres ko budali samar msm lego mu . ajde miskeeeee molim te :rofl:

Whisperer

sri jun 08, 2016 7:15 pm

Don Juan je napisao/la: 99% je nas tak sam danas cuo u gradu , recu da sam cuo od jednog naseg igraca prico sa drugom , ja ulazim u frizerski salon zna brate ovog frizera on ga pita , jel subic to dolazi , kaze ovaj nas igrac necu rec ime kaze da nasi oce da ga zavrse :zeljeznicar1: en ti kraj price je reko jednu stvar :) citajte izmedju redova
Hvala brate :) Bilo bi to dobro pojacanje, nogu dati Kramaricu i imati Subica i za beka i za krila. :titula: :titula:
tako sam ja cuoo iz naseg igracaa usta e sad mozda on fura laze , al da pije ta prica vodee na jednom od furama kod kona , kazu da je 99% zavrsen ide kaze kod gurbeta / ? misle na nas valjda :rofl:

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 08, 2016 7:29 pm

Don Juan je napisao/la:
tako sam ja cuoo iz naseg igracaa usta e sad mozda on fura laze , al da pije ta prica vodee na jednom od furama kod kona , kazu da je 99% zavrsen ide kaze kod gurbeta / ? misle na nas valjda :rofl:
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: To brateeee

Whisperer

sri jun 08, 2016 7:33 pm

Don Juan je napisao/la:
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: To brateeee
trn smo im u oku cuj gurbeti sta su oni lizu se sa husicem , i fukarama , uhljupi kinezovi

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 08, 2016 7:56 pm

Don Juan je napisao/la: trn smo im u oku cuj gurbeti sta su oni lizu se sa husicem , i fukarama , uhljupi kinezovi
Mogu crknuti samo, treba postovati najveci klub, a oni nikad nisu mogli nas. Mirso jeb.at cemmo mi njih opetttttttt

LARSSON
Kontakt:

sri jun 08, 2016 7:57 pm

je.bat cemo hiiiiinnn, ajdee subabaaaababababa

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri jun 08, 2016 9:04 pm

Don Juan je napisao/la: joj bratee al mu stojiiiiiiii lece mu dres ko budali samar msm lego mu . ajde miskeeeee molim te :rofl:
Jel' mu legao dres ili šamar? :r
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri jun 08, 2016 9:14 pm

Moj Mirso on će obući naš dres samo ako ga kupi u fan šopu.
イビチャ・オシム

Southboy
Kontakt:

sri jun 08, 2016 9:23 pm

Jel se ovaj menager igra preko kompjutera ili moba?
Posto nekoristim onaj komp odavno(kako ode graficka vise se nije ni palio haha)..samo smartphone i laptop

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 08, 2016 9:25 pm

Southboy je napisao/la:Jel se ovaj menager igra preko kompjutera ili moba?
Posto nekoristim onaj komp odavno(kako ode graficka vise se nije ni palio haha)..samo smartphone i laptop
moze brate i na laptopu :ganja:

sofronije
Kontakt:

sri jun 08, 2016 9:30 pm

Leone kralju, ja to nikad nisam igrao....ako imas link odakle da ga skinem , posalji.

Southboy
Kontakt:

sri jun 08, 2016 9:34 pm

Ma i ja cu probati onda malo..kako vidim ima nasa liga a vi forsirate sa pricom zadnjih mjesec dana..

Haha valjda budem bolji od Sablje na tabeli

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 46 gostiju.

Prijava