Evo i Omce, dopada mi se prvi sastav, idemo sad rezerve izabrat
Za golmana je nebitno ko ce biti rezerva, ako ce se dovoditi neko za prvog, Vedran vjerovatno ide
Dzeno, Daca prvi izbori za vezu, moKe pik za stopera, na desnom beku A.Sehic, Jazvic i Zajmovic mogu proci kao izmjene ako se dovede Muric

, Zeca nabit nogom, a na krilnoj poziciji neka konkurise i Eldar. Doveo bih mozda Subasu, jbg, jace od mene, neka konkurencije

, a Eldaru je mislim bolje na krilu ako se bude trudio na treninzima.
U biti, istinski se pojacas u tri linije (golman, krilo, veznjak - Karacic, Ordagic i Muric po anketi), odstranis igrace kojima se ne igra, kaparises za ljeto nekog veznjaka iz prve lige federacije kojem istice ugovor (Kisic, Cosic), kaze se javno da ce se gurati omladina uz pomoc par iskusnih igraca uz koje mogu napredovati (Saban do ljeta, Dzeno, Dacic, Hajdar, Sehici, Zuban uz kvalitetne igrace kao sto su Krpic, Ramovic, Ordaga, odbranu uigravas ovo sto imas jer je sasvim ok).
Na osnovu ovih pojacanja i predvidjenih odlazaka na ljeto se odmah planira i nadogradnja na ljeto. Bacit u kantu momentalno svake jurise na titulu jer od toga nema hljeba, govorimo mi to, ali dzaba izgleda. Ovakav sastav ce:
1) sigurno izboriti europu
2) biti konkurentniji za titulu od trenutnog
3) predstavljati savrsenu podlogu za gradnju ekipe u sljedece dvije sezone
4) omoguciti brzu, tecniju igru sa raznovrsnijim opcijama u fazama napada te kompaktnijom i borbenijom sredinom terena kao prvim bastionom odbrane
Pored tih prednosti, bit ce sigurno i nedostataka (privremenih)
1) klupa sa mladjim igracima (ali koji ce biti zeljni dokazivanja budu li se pravilno usmjeravali i pruzala im se prilika)
2) opet dosta promjena koji ce sigurno pogoditi ekipu, ali kako ekipe, timskog duha svakako nema, ne moze se nesto puno sjebati
3) nedostatak rezervnog napadaca gdje imas isuvise mladog i nedokazanog Zubanovica
4) stoperi koji nisu toliko skloni kreaciji igre, teznji ka pasu i izlasku visoko
Zaboravio sam i Curjurica, iznimno je dobro imati i takvog igraca na klupi, a naravno tu je i Hajdar koji bi se uspostavom sistema sa malo iskusnijim igracima koji ce vuci igru, te sa brzim razmisljanjem i pametnijim postavljanjem cjelokupne ekipe tokom faza napada i odbrane i njegovi atributi doci do izrazaja.
Da li sve ovo Odovic moze iznijeti na svojim plecima? Ne znam, nisam siguran i to je isto jedan od problema. Da li je rjesenje dovesti nekoga ko ce poizbacivati pola ekipe i dovesti 'svojih' igraca? Mislim da ne trebam za to davati odgovor. Znaci potrebna je osoba koja ce ovo sve sprovesti u djelo.