on je moja zelja za poziciju desnog krila.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto nov 06, 2018 5:25 pmTuzla City : Nista posebno, mozda Ajdin Nukic nezgodan ali divlji igrac, nesto kao Zajmovic vjerovatno.

on je moja zelja za poziciju desnog krila.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto nov 06, 2018 5:25 pmTuzla City : Nista posebno, mozda Ajdin Nukic nezgodan ali divlji igrac, nesto kao Zajmovic vjerovatno.
Ja onaj prvi mec kad je prekucao napisah na forumu da nisam vidio spremnijeg igraca u nasoj ligi.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑uto nov 06, 2018 6:29 pmon je moja zelja za poziciju desnog krila.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto nov 06, 2018 5:25 pmTuzla City : Nista posebno, mozda Ajdin Nukic nezgodan ali divlji igrac, nesto kao Zajmovic vjerovatno.![]()
Ova dva bas zato nisam htio pisat. Dosadili vise
Stavi sve koji su imali glasove u prethodnim anketama (a nisu izabrani, tj. prvi tim) uz nase ostale igrace i sedam opcija za izbor.
Sve bi to dobro bilo da znam igrače koji su imali glasove
Sad kad stavi 42 Murića...LARSSON je napisao/la: ↑uto nov 06, 2018 9:38 pmSve bi to dobro bilo da znam igrače koji su imali glasove
Metnut ću po par igrača iz svake linije po svom nahođenju![]()