Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: Kartoteka

ned nov 04, 2018 1:46 pm

LARSSONE odlazi, nemoj temu brukati!

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned nov 04, 2018 1:47 pm

aloo admire ne radi ti ova opcija sta se desaje???

amar92
Kontakt:

ned nov 04, 2018 1:56 pm

LARSSON je napisao/la:kontroverzni stručnjak juče nije vodio ekipu, te da mu to nije prvi put, zbog čega će uprava Radničkog razmotriti dalju saradnju sa Lalatovićem. Realu sa Nišave su potrebni profesionalci, a ne neodgovoran trener. Ono što je sigurno, jeste činjenica da navijači iz Niša više nemaju strpljenja za Lalatovićevo ponašanje, odnosno za to što ne ceni ono što mu je klub ponudio, stoji u tekstu koji dosta podseća na klupski stav. ..
PP na aparatima. Hajde Lala kreni prema Grbavici!

Sent from my iPhone using Tapatalk

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned nov 04, 2018 1:57 pm

HOCEMO NA TERENU VISE ONIH KAO STO JE EDIN SEHIC!

bogi
Kontakt:

ned nov 04, 2018 2:57 pm

Kisic gol i asistencija danas
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Simply Blue
Kontakt:

ned nov 04, 2018 3:20 pm

na areni..Gorica hajduk....Sehic u prvoj, cini se na desnom beku
Atiemven iz Gorice ubi brasno ..kako bi nas sjeo jedan ovakav
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

bogi
Kontakt:

ned nov 04, 2018 5:09 pm

Po meni je taj Šehić nerealan
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

bogi
Kontakt:

ned nov 04, 2018 5:17 pm

Neki igračići a da su rvatine:
https://www.transfermarkt.com/fran-brod ... ler/226060 sa klupe
https://www.transfermarkt.com/tomislav- ... ler/210983 ovaj koliko je klubova promijenio temam za nas
https://www.transfermarkt.com/ricardo-b ... ler/291856 - i ovaj isto
https://www.transfermarkt.com/ante-rogu ... ler/226090 ne igra u trencinu
https://www.transfermarkt.com/domagoj-d ... ler/240247 relativno malo minuta u Lokomotivi, možda bi bilo moguće
https://www.transfermarkt.com/patrik-dz ... ler/252088 e ovaj ne znam šta bi rekao, totalno drugačiji tip od Krpića, to je privlačno, sve ostalo nije :D
https://www.transfermarkt.com/borna-mik ... ler/293183 sa klupe opcije 2 :D Isti Krpić po stilu igre.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned nov 04, 2018 5:18 pm

Emil Velić, zvuči interesantno

bogi
Kontakt:

ned nov 04, 2018 5:23 pm

Ne zvuči

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned nov 04, 2018 5:24 pm

Zvuči

bogi
Kontakt:

ned nov 04, 2018 5:28 pm

pa da od pitara primimo 6 ? ne zvuči

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned nov 04, 2018 5:34 pm

Zvuči

Simply Blue
Kontakt:

ned nov 04, 2018 5:42 pm

bogi je napisao/la:
Može biti, a i ne mora...Hajduk ove godine grohnuo više nego inače, a Šehic je na početku sezone bio redovan u drugoj ekipi..pa ga evo sad u prvoj, tu je i Bradarić prebačen skoro isto iz druge ekipe i još par omladinaca je tu..očito je sezona već bačena niz vodu...pa će davati mladjima šansu da stasaju i naprave tako selekciju do ljetnog prelaznog roka..Tako da vjerujem da će i Šehić plesati do tada...a vidjecemo hoće li ga i gdje forsirati..ako bude iole redovan na krilu..tad bi vjerovatno i bio nereala,...ako si na to mislio..

Bogi...koliko ti pratis ovu federacijsku...samo gledaš na Otoci ko stigne ili ????
i šta je sa tvojim skautingom i radom za klub po pitanju istog...je li bilo kakvih konkretnih koraka..od strane bilo koga??
NO ODA, NO PARTY

bogi
Kontakt:

ned nov 04, 2018 6:11 pm

Zadnja izmjena: bogi, dana/u ned nov 04, 2018 6:11 pm, ukupno mijenjano 1 put.

bogi
Kontakt:

ned nov 04, 2018 6:11 pm

Simply Blue je napisao/la:
ned nov 04, 2018 5:42 pm
bogi je napisao/la:
Može biti, a i ne mora...Hajduk ove godine grohnuo više nego inače, a Šehic je na početku sezone bio redovan u drugoj ekipi..pa ga evo sad u prvoj, tu je i Bradarić prebačen skoro isto iz druge ekipe i još par omladinaca je tu..očito je sezona već bačena niz vodu...pa će davati mladjima šansu da stasaju i naprave tako selekciju do ljetnog prelaznog roka..Tako da vjerujem da će i Šehić plesati do tada...a vidjecemo hoće li ga i gdje forsirati..ako bude iole redovan na krilu..tad bi vjerovatno i bio nereala,...ako si na to mislio..

Bogi...koliko ti pratis ovu federacijsku...samo gledaš na Otoci ko stigne ili ????
i šta je sa tvojim skautingom i radom za klub po pitanju istog...je li bilo kakvih konkretnih koraka..od strane bilo koga??
Federacijsku imam svoje oči haman na svakom terenu :D a ja sam lično svaku utakmicu na otoci
niko nikad iz kluba nije odgovorio na mail a pitao sam da to bude besplatno ako treba tj. iz ljubavi, ali eto ništa od toga nije bilo, ne znam koliko se sjećaš jednom su me na forumu napali na taj prijedlog hahaha zbog nepostojanosti CVa :D

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned nov 04, 2018 6:18 pm

Graovac i Saničanin počinju protiv Partizana.

@bogi

Realno i meni je smiješno izgledalo, ali kad skontaš predlažemo hiljadu imena, nek isprate par, vjerujem da mi više utakmica odgledamo od svih u klubu zaduženih za taj sektor/segment/dio/*****/palac. Ne mora ih dovesti, nek skautiraju mozda neko se i potrefi

Simply Blue
Kontakt:

ned nov 04, 2018 6:25 pm

Smiješno možda jest...ali vidjelo smo kod onih pisanih izvještaja o protivnicima...da čovjek ima žicu..i prije svega volju da to sve pregleda i napiše..a volja je tu prvi korak..Bolje uložiti ovako u nekog mladog, voljnog da radi prije svega na sebi i da radi za klub...sve strane su tu na dobitku...
NO ODA, NO PARTY

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned nov 04, 2018 6:29 pm

Simply Blue je napisao/la:
ned nov 04, 2018 6:25 pm
Smiješno možda jest...ali vidjelo smo kod onih pisanih izvještaja o protivnicima...da čovjek ima žicu..i prije svega volju da to sve pregleda i napiše..a volja je tu prvi korak..Bolje uložiti ovako u nekog mladog, voljnog da radi prije svega na sebi i da radi za klub...sve strane su tu na dobitku...
Ugurat bogija u klub i preko njega valjat igrače :D

bogi
Kontakt:

ned nov 04, 2018 7:20 pm

Moj brate sta je meni ljudi reklo da imam glavu za fudbal, lista bi bila veca od kartoteke iskreno hahaha

Ma ja ti kazem da procitaju i otvore sva imena i da isprate koga oni hoce i to je neki acouting ovako svake godine dovedu nekog lijevog

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], ubaceni element i 20 gostiju.

Prijava