avlami97 je napisao/la: ↑čet jul 04, 2019 4:59 pm
zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet jul 04, 2019 4:42 pm
Zeljo je napisao/la: ↑čet jul 04, 2019 4:39 pm
Ja ne znam kako ti nisi sam sebi dosadan
Ma.ovakve treba ignorisati kad vec nema ko da ih sankcionise, ja neki dan napisem da cemo kupit titule iz zayebancije i bez ikakvih losih namjera i budem banovan, a ovaj svaki dan nesto ser.e i gluposti valja i niko mu rijeci ne govori, zato nase je da ignorisemo kad vec ne mozemo pomoc
Ja se nudim moderacijo da pomognem u sprecavanju malicioznog pisanja i detektovanja istog, tu sam sta god treba za povecanje kvaliteta foruma
Sekunde nisam maliciozan. Pa sve su ovo obećanja i izjave glavnih ljudi u Klubu. Raja se sjekira za titulu, a ona, ne da je obećana, nego se mora osvojiti ove sezone. Pa prije 5 dana je najavljen minimalno milionski iznos u vidu sponzorstva od gosp. N. Selimovića.
Kome da vjerujem, ako neću ex Predsjedniku i Amaru? Kome da vjerujem, ako neću Badžaku, koji je, također prije 5 dana najavio pozitivna iznenađenja, a i Predsjednik Kluba gosp. Džubur je zvučao izuzetno pozitivno.
Čemu sjekiracija? Dobro pročitajte i razmislite o izjavama, najavama i obećanjima glavnih ljudi u Klubu.
logično je da one koji imaju neki svoj lični interes, one koji su tu uz Želju godinu, dvije...i biće još toliko dok ne nađu trebu pa im to bude veća furka...njima je Željo razonoda
logično, jer za par godina irh neće zanimati
Onima koji su tu decenijama i koji su prevazišli te bolesti kratkotrajne ljubavi, njima nije svejedno šta će biti sa Željom sutra, za deceniju...
x puta si i mene "nervirao" sa nekim postovima, ali ponavljanje istine je naša dužnost, ako već ne možemo uticati na stanje možemo ponavljati šta se obećavalo da "sutra" ne bude "nisam ja to tako mislio"...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍