Sad pogotovo, pazi šta pišeš
1.11.2018. godine je sa nama potpisao ugovor na 3 godine i bio je punoljtan prilikom potpisa. U Želji je od 2011. Morali bi dobiti onu naknadu za treniranje. Sada ne znam koliko je to love, ali svaka cifra ispod definisanog iznosa (naknada za treniranje) će biti na štetu Želje.
Nema naknade za treniranje, ne placaju nam to. Placaju nam transfer kao transfer.avlami97 je napisao/la: ↑čet jul 04, 2019 12:46 pm1.11.2018. godine je sa nama potpisao ugovor na 3 godine i bio je punoljtan prilikom potpisa. U Želji je od 2011. Morali bi dobiti onu naknadu za treniranje. Sada ne znam koliko je to love, ali svaka cifra ispod definisanog iznosa (naknada za treniranje) će biti na štetu Želje.
Naravno da se za novog Džeku (kako ga prozva Amar prije 3 mjeseca), pardon malog Zubana treba uzeti lova koja je adekvatna "novom Džeki".
One ublehe uzese onakvu lovu od portugalaca za svoje dvije prevare, a mi... Fuj.avlami97 je napisao/la: ↑čet jul 04, 2019 12:46 pm1.11.2018. godine je sa nama potpisao ugovor na 3 godine i bio je punoljtan prilikom potpisa. U Želji je od 2011. Morali bi dobiti onu naknadu za treniranje. Sada ne znam koliko je to love, ali svaka cifra ispod definisanog iznosa (naknada za treniranje) će biti na štetu Želje.
Naravno da se za novog Džeku (kako ga prozva Amar prije 3 mjeseca), pardon malog Zubana treba uzeti lova koja je adekvatna "novom Džeki".
avlami97 je napisao/la: ↑čet jul 04, 2019 12:46 pm1.11.2018. godine je sa nama potpisao ugovor na 3 godine i bio je punoljtan prilikom potpisa. U Želji je od 2011. Morali bi dobiti onu naknadu za treniranje. Sada ne znam koliko je to love, ali svaka cifra ispod definisanog iznosa (naknada za treniranje) će biti na štetu Želje.
Koliko mislis da mozemo uzeti za momka koji je odigrao jednu utakmicu za prvi tim?avlami97 je napisao/la: ↑čet jul 04, 2019 12:46 pm1.11.2018. godine je sa nama potpisao ugovor na 3 godine i bio je punoljtan prilikom potpisa. U Želji je od 2011. Morali bi dobiti onu naknadu za treniranje. Sada ne znam koliko je to love, ali svaka cifra ispod definisanog iznosa (naknada za treniranje) će biti na štetu Želje.
Ma poslije Anela je sve jasno tj. nasa realnost. Momak mlad, talent, dvije godine igra sa seniroima. I ono nam je maximum prodaje.
Ne prodajes ga onda! U ostalom, koliko lovu su pitari uzeli za Hadzica i onog drugog. A bas su se naigrali u prvom timu. Kakva katastofa jbt.mamba21 je napisao/la: ↑čet jul 04, 2019 12:59 pmKoliko mislis da mozemo uzeti za momka koji je odigrao jednu utakmicu za prvi tim?avlami97 je napisao/la: ↑čet jul 04, 2019 12:46 pm1.11.2018. godine je sa nama potpisao ugovor na 3 godine i bio je punoljtan prilikom potpisa. U Želji je od 2011. Morali bi dobiti onu naknadu za treniranje. Sada ne znam koliko je to love, ali svaka cifra ispod definisanog iznosa (naknada za treniranje) će biti na štetu Želje.
Ne mislim ništa. Nisam stručan. Valjda zna onaj, ko je u njemu "prepoznao" novog Džeku i nadam se da će se tako i postaviti prema eventualnom transferu. Pa o kvalitetima malog Zubana je Amar dao mišljenje, tačno prije TRI mjeseca, a ne prije TRI godine.mamba21 je napisao/la: ↑čet jul 04, 2019 12:59 pmKoliko mislis da mozemo uzeti za momka koji je odigrao jednu utakmicu za prvi tim?avlami97 je napisao/la: ↑čet jul 04, 2019 12:46 pm1.11.2018. godine je sa nama potpisao ugovor na 3 godine i bio je punoljtan prilikom potpisa. U Želji je od 2011. Morali bi dobiti onu naknadu za treniranje. Sada ne znam koliko je to love, ali svaka cifra ispod definisanog iznosa (naknada za treniranje) će biti na štetu Želje.
Ne razumijem se ni ja. Ali kada Anela, Memiju, Amira itd nismo prodali za vece pare, ne znam koga cemo.avlami97 je napisao/la: ↑čet jul 04, 2019 1:05 pmNe mislim ništa. Nisam stručan. Valjda zna onaj, ko je u njemu "prepoznao" novog Džeku i nadam se da će se tako i postaviti prema eventualnom transferu. Pa o kvalitetima malog Zubana je Amar dao mišljenje, tačno prije TRI mjeseca, a ne prije TRI godine.mamba21 je napisao/la: ↑čet jul 04, 2019 12:59 pmKoliko mislis da mozemo uzeti za momka koji je odigrao jednu utakmicu za prvi tim?avlami97 je napisao/la: ↑čet jul 04, 2019 12:46 pm
1.11.2018. godine je sa nama potpisao ugovor na 3 godine i bio je punoljtan prilikom potpisa. U Želji je od 2011. Morali bi dobiti onu naknadu za treniranje. Sada ne znam koliko je to love, ali svaka cifra ispod definisanog iznosa (naknada za treniranje) će biti na štetu Želje.
Demirel Veladžić je imao 1 nastup za pitare.mamba21 je napisao/la: ↑čet jul 04, 2019 1:09 pmNe razumijem se ni ja. Ali kada Anela, Memiju, Amira itd nismo prodali za vece pare, ne znam koga cemo.avlami97 je napisao/la: ↑čet jul 04, 2019 1:05 pmNe mislim ništa. Nisam stručan. Valjda zna onaj, ko je u njemu "prepoznao" novog Džeku i nadam se da će se tako i postaviti prema eventualnom transferu. Pa o kvalitetima malog Zubana je Amar dao mišljenje, tačno prije TRI mjeseca, a ne prije TRI godine.
Budimo realni, ovdje nemaju ni blizu uslove kakve imaju vani, sansa za napretkom premala. Zelim im srecu da postanu novi Dzeko, Pjanke itd i da nam donese sto vise novca u buducnosti.
avlami97 je napisao/la: ↑čet jul 04, 2019 1:20 pmDemirel Veladžić je imao 1 nastup za pitare.mamba21 je napisao/la: ↑čet jul 04, 2019 1:09 pmNe razumijem se ni ja. Ali kada Anela, Memiju, Amira itd nismo prodali za vece pare, ne znam koga cemo.avlami97 je napisao/la: ↑čet jul 04, 2019 1:05 pm
Ne mislim ništa. Nisam stručan. Valjda zna onaj, ko je u njemu "prepoznao" novog Džeku i nadam se da će se tako i postaviti prema eventualnom transferu. Pa o kvalitetima malog Zubana je Amar dao mišljenje, tačno prije TRI mjeseca, a ne prije TRI godine.
Budimo realni, ovdje nemaju ni blizu uslove kakve imaju vani, sansa za napretkom premala. Zelim im srecu da postanu novi Dzeko, Pjanke itd i da nam donese sto vise novca u buducnosti.
[Portal Transfermarkt objavio je detalje transfera Rijad Sadikua iz Sarajeva u belgijski Muscron.
Talentovani stoper danas je potpisao ugovor sa Muscronom do 2020. godine, a klubovi nisu objavili detalje transfera, međutim na Transfermartku stoji da su Belgijanci Sadikua platili 300.000.
Podsjetimo, ranije su Demirel Veladžić i Nedim Hadžić prešli u Leixoes za 375.000 eura/i]
Gledao ih protiv Veleza. Iskreno ekipa slicna nama, promjena dosta imaju u timu. Najopasniji jovic. A odrbana im puse ko i nama. Mogla bi golijada kakva biti