mamba21 je napisao/la: ↑sri jul 03, 2019 7:39 pm
Glas Razuma je napisao/la: ↑sri jul 03, 2019 7:36 pm
DANAN je napisao/la: ↑sri jul 03, 2019 7:29 pm
Dobro eto ja lazem.....ako ja lazem onda laze i predsjednik kluba.
Jbg....
Ne lazes, vec zaista nisi dobro obavijesten. Taj broj je koliko je meni poznato samo od 15. maja do 15. juna. Dakle, za mjesec dana imamo 92 uclanjena navijaca. Ukupan broj uclanjenih navijaca, odnosno samo onih koji su aktivni je oko 1200.
Pusti ga, namjerno radi. Isto kao sto neki dan potvrdi kasnjenje plate od tri mjeseca, mrsko mi nabrajati sta je sve prije pisa. Lik je jedan napisao sve njegove pogresne informacije koje dijeli ocigledno namjerno. Nazalost dopusteno sve na forumu.
Sumnjam prije svega da moderacija ovog foruma zna ove cifre, pa da bi reagovali sukladno sa tim. Tako da nemojmo da ove sto upravjaju forumom krivimo, siguran sam da se nose sa ogromnim pritiskom.
Sumnjam i da namjerno radi, pa izvinuo se. Plate administraciji zaista kasne od maja.
Nadam se da ce na stub srama biti nabijen gospodin novinar Beganovic, urednik gg.ba, zajedno sa ostalom svojom svitom, najvise zbog svih lazi kojim su nastetili Zeljeznicaru i stete godinama. Sve su ucinili da budemo svi u ovakvoj situaciji. Oni su nas razjedinili svojim narucenim tekstovima i plasticnom histerijom.