Pa glasaš za Kemu i još jednog **** ga ti

Letić je odličan igrač bio dok je u Veležu igrao, mladi reprezentativac bio, pokretljiv, probojan, čak je i krilo nekad igrao. Inače sve igrače Veleža sam upratio jer mi je stari Rođeni i tako sam i njega upratio. Što se tiče njega sada ne znam u kakvom je stanju s obzirom da je za Žilinu B igrao i ne znam da li je "grohno".ponosannavas je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 4:27 pmma znam ali ne znamkako da ti opišemBrzina mu isto nije loša strana. Dugo nije ovdje igrao pa ga ne mogu tačno uporediti. Ono jbg gledaš brzinu na osnovu toga protiv koga trči na tekmi. Onda vidiš jel brz prebrz ili spor. Onda je bio među bržima. ALi evo vidiš sad Bekrić ne može meda, a pretrčavvao je sve nekad.
Centaršut dobar. Igra mozgom. Ja takve volim najviše.
ISto mislimo. Zao sam ja Glasao za njega. Kemo, On, Kostić i BOgi i mjera. a ako nafataš nekog još ekstra beton stopera nogiraš BOgija i to je to. I realno je. Slobodni su igrači. Nije VUkota toliko bolji igrač da daš 200.000 za njega. DA je to 50-100 m ilja KM pa hajd.
Bravoponosannavas je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 5:01 pmISto mislimo. Zao sam ja Glasao za njega. Kemo, On, Kostić i BOgi i mjera. a ako nafataš nekog još ekstra beton stopera nogiraš BOgija i to je to. I realno je. Slobodni su igrači. Nije VUkota toliko bolji igrač da daš 200.000 za njega. DA je to 50-100 m ilja KM pa hajd.
A lagano ti dolaze mali DŽindo i Velić.Omar500 je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 5:20 pmBravoponosannavas je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 5:01 pmISto mislimo. Zao sam ja Glasao za njega. Kemo, On, Kostić i BOgi i mjera. a ako nafataš nekog još ekstra beton stopera nogiraš BOgija i to je to. I realno je. Slobodni su igrači. Nije VUkota toliko bolji igrač da daš 200.000 za njega. DA je to 50-100 m ilja KM pa hajd.
Kostic je valjda nas, Kemo je tu, Bogija neka do isteka ugovora za ne daj boze (cetvrta opcija), a Gacan je svakako nas momak, relativno mlad, ima dobru visinu i igrao je dosta ove sezone. Serbecic, Vukotic, Franic - sve su to nerealne opcije, igraci sa dugogodisnjim ugovorima. Ovako se ne bi puno napatili, a dobili bi odlicne stopere. Kemo i Kostic bi bili dobar tandem![]()
DObar je Ćubara. Ja govorio da on ostane a ne Duraković ali eto ni to me ne poslušaše.Simply Blue je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 5:08 pmKostić i Kemo prva opcija, dovesti Gačana i Čubaru za backup a Bogi neka produži dalje
Obavezno racunati na njihponosannavas je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 5:29 pmA lagano ti dolaze mali DŽindo i Velić.Omar500 je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 5:20 pmBravoponosannavas je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 5:01 pm
ISto mislimo. Zao sam ja Glasao za njega. Kemo, On, Kostić i BOgi i mjera. a ako nafataš nekog još ekstra beton stopera nogiraš BOgija i to je to. I realno je. Slobodni su igrači. Nije VUkota toliko bolji igrač da daš 200.000 za njega. DA je to 50-100 m ilja KM pa hajd.
Kostic je valjda nas, Kemo je tu, Bogija neka do isteka ugovora za ne daj boze (cetvrta opcija), a Gacan je svakako nas momak, relativno mlad, ima dobru visinu i igrao je dosta ove sezone. Serbecic, Vukotic, Franic - sve su to nerealne opcije, igraci sa dugogodisnjim ugovorima. Ovako se ne bi puno napatili, a dobili bi odlicne stopere. Kemo i Kostic bi bili dobar tandem![]()