zeljeznicka21 je napisao/la: ↑ned jun 30, 2019 5:22 pm
Glas Razuma je napisao/la: ↑ned jun 30, 2019 5:20 pm
zeljeznicka21 je napisao/la: ↑ned jun 30, 2019 5:07 pm
Bas me zanima gdje ce ovi likovi biti nakon 3 4 pobjede i nakon titule
Gdje ce biti? Na istom mjestu cu biti kao i u zadnjih 40 i plus godina, na svom mjestu na sjevernoj tribini stadiona Grbavica. Za razliku od tebe, meni je ipak Zeljeznicar bitniji, a ne pojedinci. Meni nije Amar iznad Zeljeznicara, niti gospodin Misimovic. To sto sam jedan od onih koji jasno ukazuju na probleme, ne znaci da necu pobjede pod Amarom. Naravno da hocu. Njegovo trenersko znanje bilo ko normalan ne moze osporiti. Isto tako, ne moze se osporiti i da je kamatar.
Odista se nadam da cemo titulu osvojiti pod Amarom i jedva bih docekao da je proslavim. Ali dobronamjerno kritikovati moram.
Ne zelim s tobom da komuniciram, molim te me ne citiraj ubuduce, ne zelim komunicirati s nekim ko vrijedja najtrofejnijeg i najboljeg poslijeratnog Željinog trenera i
sa nekim kome ne valja nista sto nije Misle uradio, molim te me ubuduce zaobidji, hvala unaprijed
Zalim slucaj, ovo je ipak otvoreni vid komunikacije i kao takav ima svoja pravila. Ako ti nesto smeta, onda si ti taj koji treba da zaobidje.
Navodis da vrijedjam trenera, sto dakako da nije istina, buduci da samo pisem istinu. Nista slagao nisam, niti izmislio, a ako je tvoja jedina premisa to da izmisljas, onda stvarno izvoli, polje ti je siroko, a vjetar povoljan. Ukoliko je istina uvreda, onda nam ostaje da pisemo lazi. To bi ti svakako vise odgovaralo, ali jos jednom, zalim slucaj!
Sukladno sa tim, imam mnogo vise godina da bih bio smatran za nekoga kakvog ga opisujes (podebljani dio). Pamtim dosta duze i dosta vise, pa tako isto i trofejnu Upravu Zeljeznicara, onu prije rata, a gospodin Jelic mi je blizak prijatelj i bivsi kolega. Vi koji tako etiketirate ljude u svojoj nemoci, draga gospodo, vi ste jedan od faktora razjedinjenja ovih mladjih navijaca. Mi stariji se svakako slazemo, kod nas neke sumnje nema.