Ako Graovac potipiše volio bih vidjeti predstavljanje. Moramo ga dočekat kako dolikuje. A ne znam na koji način. Onaj aplauz kod čitanja imena pred početak utakmice nije dovoljan. Morali bi se odužit tom čovjeku kao navijači.
Ako Graovac potipiše volio bih vidjeti predstavljanje. Moramo ga dočekat kako dolikuje. A ne znam na koji način. Onaj aplauz kod čitanja imena pred početak utakmice nije dovoljan. Morali bi se odužit tom čovjeku kao navijači.
Ne pretjeruj. Momak je prve fudbalske korake poceo u Njemackoj, pa bio u Zvijezdi iz Gradacca i onda poslije par sezona Sarajevo ga iscupa iz neke austrijske nize lige. Odigrao sezonu za njih i vec je to pitarluk. Ko da je kod njih od pjetlica pa ga neka aman emocija veze. Treba li nam.igracki, koliko ce pomoci, koju poziciju igrati.. o tome mozemi pricat. Al sad zbog jedne sezone.gore dizat hajku na.frajera, nema.smisla.Qooler je napisao/la: ↑ned jun 30, 2019 2:30 pmKoliki licejmer trebaš biti kao Halilović, da slaviš duplu titulu sa Torpedom, a onda dodješ na Grbavicu?
Koliki licemjeri mi moramo biti da mu juče j tri tačke a sutra mu aplauze dajemo?
Postujem profesionalnost, al hajte molim vas... Salto mortale...
Fuj, i opet fuj.
Radije bi gledao Zajmovića još 10 godina.
Stop pitarluku! Stop licemjerju!
Pa to, pogotovo sto nije odavde. Ako ce biti nama od pomoci, super stvar.fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jun 30, 2019 2:41 pmPa nije prvi pa da se sada nesto ibretimo.mamba21 je napisao/la: ↑ned jun 30, 2019 2:38 pmSlavio je i Bucan titulu s pitarima, pa s nama 2009 opet. Dabogda on nama bio ko bucan tad i pomogao nam. Shvati da su placenici igraci i to je to.Qooler je napisao/la: ↑ned jun 30, 2019 2:30 pmKoliki licejmer trebaš biti kao Halilović, da slaviš duplu titulu sa Torpedom, a onda dodješ na Grbavicu?
Koliki licemjeri mi moramo biti da mu juče j tri tačke a sutra mu aplauze dajemo?
Fuj, i opet fuj.
Kad su mogli Bučan, Ihtijarevic, Pelak,Avdija, i mnogi sto nebi neki lik koji nije Sarajlija.
A de mi reci jel licemjerno?fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jun 30, 2019 2:41 pmPa nije prvi pa da se sada nesto ibretimo.mamba21 je napisao/la: ↑ned jun 30, 2019 2:38 pmSlavio je i Bucan titulu s pitarima, pa s nama 2009 opet. Dabogda on nama bio ko bucan tad i pomogao nam. Shvati da su placenici igraci i to je to.Qooler je napisao/la: ↑ned jun 30, 2019 2:30 pmKoliki licejmer trebaš biti kao Halilović, da slaviš duplu titulu sa Torpedom, a onda dodješ na Grbavicu?
Fuj, i opet fuj.
Kad su mogli Bučan, Ihtijarevic, Pelak,Avdija, i mnogi sto nebi neki lik koji nije Sarajlija.
Brate evo meni srce ne da bude juče fuj a danas vau. A ti kako hoćeš. Ne krivim te, samo iskreno kažem svoj osjećaj. Juče bi povratio na njega. Danas ga ne mogu volit. Izvini al tako se osjećam.exbabilon je napisao/la: ↑ned jun 30, 2019 2:44 pmNe pretjeruj. Momak je prve fudbalske korake poceo u Njemackoj, pa bio u Zvijezdi iz Gradacca i onda poslije par sezona Sarajevo ga iscupa iz neke austrijske nize lige. Odigrao sezonu za njih i vec je to pitarluk. Ko da je kod njih od pjetlica pa ga neka aman emocija veze. Treba li nam.igracki, koliko ce pomoci, koju poziciju igrati.. o tome mozemi pricat. Al sad zbog jedne sezone.gore dizat hajku na.frajera, nema.smisla.Qooler je napisao/la: ↑ned jun 30, 2019 2:30 pmKoliki licejmer trebaš biti kao Halilović, da slaviš duplu titulu sa Torpedom, a onda dodješ na Grbavicu?
Fuj, i opet fuj.
Mislis rekao lozi gavrane.....ko ih j.. kad nisu isli u skolu.gavran je napisao/la: ↑ned jun 30, 2019 2:13 pmSad s kafe s Badzakom,samo se smjeska nece nista da kaze.odnosno kaze "kosi gavrane boli te qrac"barbarez je napisao/la: ↑ned jun 30, 2019 2:03 pmAko su gotova,reci nam brate.AdmirA je napisao/la: ↑ned jun 30, 2019 1:49 pmKako su neki poprilično dosadni, dosta vas je. Znate da Amaru nikad niko ne može pritisak staviti. Vjerujem mu. Ne znam kako ali mu vjerujem.od nas treba podrška i samo to. Dva igrača gotova, pojačanja. Gotovo.
Uživajte u ovom danu i sedmicama pred nama.
Mi smo Željini, Željo je naš.
Ako je Ano bio pitarski ker zasto to onda nebi bio i halilovic.exbabilon je napisao/la: ↑ned jun 30, 2019 2:44 pmNe pretjeruj. Momak je prve fudbalske korake poceo u Njemackoj, pa bio u Zvijezdi iz Gradacca i onda poslije par sezona Sarajevo ga iscupa iz neke austrijske nize lige. Odigrao sezonu za njih i vec je to pitarluk. Ko da je kod njih od pjetlica pa ga neka aman emocija veze. Treba li nam.igracki, koliko ce pomoci, koju poziciju igrati.. o tome mozemi pricat. Al sad zbog jedne sezone.gore dizat hajku na.frajera, nema.smisla.Qooler je napisao/la: ↑ned jun 30, 2019 2:30 pmKoliki licejmer trebaš biti kao Halilović, da slaviš duplu titulu sa Torpedom, a onda dodješ na Grbavicu?
Fuj, i opet fuj.
Naravno da nista drugo osim titule ne dolazi o obzir, i naravno da ako je ne osvojimo, Amar ce i dalje biti tu jer je zasluzio i zaduzio nas je dovoljno da mu oprostimo sezonu bez titule...ako smo mogli prosloj upravi 3-4 godine bez titule oprostiti, mozemo vala i Amaru jednuigla je napisao/la: ↑ned jun 30, 2019 2:57 pmLogicno da je lazno jedinstvo.
Prvi ce na prvom porazu psovat i Amaru i upravi i tjerat ih, drugi ce braniti sve zivo i mrtvo, taman se za opstanak borili. I jasno se vidi ko je ko i gura se pod tepih. Pa evo, postalo je problem iskazati mišljenje da ništa drugo osim titule ne dolazi u obzir.
Usput, manjina je i dovela do ovog svega. Nije se pozivalo na jedinstvo kad je nasa zvanicna stranica, pardon gg.ba srala na sve strane i kad su bila svakodnevna podmetanja? Sad svi oni valjaju odjednom.
Navijaci se mogu ujediniti samo dolaskom nekog treceg, ko nema veze ni sa jednim ni sa drugim, a da ni jedan ni drugi vise ne budu u klubu.
Pa to nam je odlika drušva. Licemjerje.igla je napisao/la: ↑ned jun 30, 2019 2:44 pmDo sad su @Qooler takvi nazivani kroz historiju:
-neprijateljima kluba,
-pitarima,
-građevinarima,
-lobotomcima,
-misketovcima.
Ne miriše mi na to da će se šta promijeniti jer se opet pravi lažno jedinstvo i počinjemo lagati sami sebe, a sve više osnovnih tema se gura u folder "tabu teme".