Vidim ja previse to socno da bi bilo iz Danske

mother russiaBlwD je napisao/la: ↑uto jun 26, 2018 10:40 pmhttps://www.instagram.com/natalikhlebnikova/Plava Porodica je napisao/la:nego ko je ova ?
Nema na cemu![]()
Samo ti radi i radi, što više radiš, manje vremena imaš za Željine utakmice, znači više naših pobjeda.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 26, 2018 12:01 pmaktivan na sve straneEisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto jun 26, 2018 10:02 am@PP odem na klix vidim temu životno osiguranje i kontam ti ovdje proslijediti link, a vidim ti tamo aktivan samo tako.
Ako nakon ovog ne dobiješ povišicu ili bar da možeš birati smjenu da si slobodan kad Željo igra onda se samobanuj![]()
ma nema ovo veze sa onim što radim i za šta sam prijavljen, ovo je samo onako usput da se zaradi još koja markica. a još više vremena mi uzima![]()
ne mogu igra ŽeljoEisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri jun 27, 2018 2:46 pmSamo ti radi i radi, što više radiš, manje vremena imaš za Željine utakmice, znači više naših pobjeda.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 26, 2018 12:01 pmaktivan na sve straneEisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto jun 26, 2018 10:02 am@PP odem na klix vidim temu životno osiguranje i kontam ti ovdje proslijediti link, a vidim ti tamo aktivan samo tako.
Ako nakon ovog ne dobiješ povišicu ili bar da možeš birati smjenu da si slobodan kad Željo igra onda se samobanuj![]()
ma nema ovo veze sa onim što radim i za šta sam prijavljen, ovo je samo onako usput da se zaradi još koja markica. a još više vremena mi uzima![]()
Evo imam jednu mušteriju za tebe, zagrijana pravo, kaže isključivo odgovara termin 18.7. u 18h
Nema Paragvaja, nema Larise
Niko me ne moze ubjediti da je SMS potrebniji i vazniji za Srbiju, nego sto je Ibra za Svedsku. A eto gdje su jedni, a gdje drugi.BlwD je napisao/la: ↑sri jun 27, 2018 10:13 pmOvo se desi kad otpustis selektora kad treba da "ubere plodove koje je sam posadio". Zasto? Zbog nekog igraca koji ce mozda nekad biti dobar, a trenutno je nezreo za takav pritisak i odgovornost. U kljucnim utakmicama postane nevidljiv, ni sam ne zna koja je njegova uloga na terenu.
Nekad je dobro odreci se zvijezde u cilju izjednacavanja kvaliteta. Rasporede se uloge i dobijes tim.Pompey je napisao/la:Niko me ne moze ubjediti da je SMS potrebniji i vazniji za Srbiju, nego sto je Ibra za Svedsku. A eto gdje su jedni, a gdje drugi.BlwD je napisao/la: ↑sri jun 27, 2018 10:13 pmOvo se desi kad otpustis selektora kad treba da "ubere plodove koje je sam posadio". Zasto? Zbog nekog igraca koji ce mozda nekad biti dobar, a trenutno je nezreo za takav pritisak i odgovornost. U kljucnim utakmicama postane nevidljiv, ni sam ne zna koja je njegova uloga na terenu.
Uvijek si znao..