brate ovo nije samo razlog da napunimo stadion, ovo je razlog da svi stanemo jedan uz drugog i da se ujedinimo, da vise taj jeb.eni inat u nama proradi !SIMA_SIMAU je napisao/la:SAVEZ NAPOLJE, SLUGA SI POLITIKE!!!
Hajmo sada ako ovo nije razlog da napunimo Grbavicu prvo kolo sa agresorima onda stvarno ne znam.
Krajnje je vrijeme. Svakog sudiju docekat na noz!vopla je napisao/la: ↑pet jun 28, 2019 12:25 pmbrate ovo nije samo razlog da napunimo stadion, ovo je razlog da svi stanemo jedan uz drugog i da se ujedinimo, da vise taj jeb.eni inat u nama proradi !SIMA_SIMAU je napisao/la:SAVEZ NAPOLJE, SLUGA SI POLITIKE!!!
Hajmo sada ako ovo nije razlog da napunimo Grbavicu prvo kolo sa agresorima onda stvarno ne znam.
Sent from my SLA-L22 using Tapatalk
Promijeni terapiju,pojacaj dizu
Mozemo optuzivati bilo koga, ali i dalje stoji da smo mi sami najveci krivci za sve. Da smo platili do predvidjenog roka, sada se ne bi handrili sa CASom i Savezom.AsharaK je napisao/la: ↑pet jun 28, 2019 11:34 amhttps://sc.sport.ba/nsbih-odbio-da-se-z ... ve-sezone/
Koliko se sjecam, kada se spominjala tuzba prvi put, nasi su rekli da ce se priloziti i sudijske odluke na utakmicama Zeljeznicara.avlami97 je napisao/la: ↑pet jun 28, 2019 12:42 pmMozemo optuzivati bilo koga, ali i dalje stoji da smo mi sami najveci krivci za sve. Da smo platili do predvidjenog roka, sada se ne bi handrili sa CASom i Savezom.AsharaK je napisao/la: ↑pet jun 28, 2019 11:34 amhttps://sc.sport.ba/nsbih-odbio-da-se-z ... ve-sezone/
Ocito je da nas Savez kontinuirano ka...ra zadnjih 4-5 godina. Pogledati sudijske greske za i protiv nas i odnos Saveza prema sudijama kada nama pomognu i obrnuto. Kada se nama pomogne, sudija se drasticno kazni u roku odmah, a kada je kontra situacija o tome se u Savezu i ne prica.
Pametnom dosta.
Ma treba njima jebati mater gdje god covjek da stigne...kakva pogan.
Moras se na nekom drugom sudu zaliti, CAS samo presudi u nasu korist nemaju nista sa tim. Vrhunac svega je kad ne dobijemo licencu za BHT premijer ligu u ponedeljakexbabilon je napisao/la: ↑pet jun 28, 2019 1:08 pmDaj presudite u nasu korist, pa da ovaj jadni savez oderemo posteno. Steta od neigranja 2 pretkola, prodane ulaznice za 2 tekme, tv prava, sponzori, smanjena prodaja sezonskih karata, smanjen broj clanova, naruseni planovi za sljedecu sezonu, gubitak koeficijenta, rusenje ugleda kluba, nemogucnost dovodjenja zeljenih pojacanja... i fljas na sud, jedno 2-3 miliona maraka im trazimo i udri bagru.