Nas roster sacinjen od iskusnih igraca. Koji su nekada prije dozivjeli svoj vrhunac, ali nekom ludom srecom i nama ce pomoci.
Golmani : Eric, Kjosevski, Fejzic, Krsic su ok. Nadam se nekom ludom transferu Vece (200.000€ i procenat).
Desni bekovi:Stevanovic, Stanic i Sehic (posubda)
Lijevi bekovi:Pavic, (Subic/Kvesic), E. Sehic (posudba)
Stoperi: Rodic, Sipovic, Osmankovic, Bogicevic su ok. Npr Graovac bi nasu odbranu digao na zavidan nivo.
Odbrana bar po mom misljenju je ok.
Centralni i zadnji vezni: Hajdarevic, Sadikovic, Osmanovic (posudba, skloniti ga od Zeca), potencijalna pojacanja Svraka, Jamak, Bekric. Ne znam sta da mislim, preslabo bar po imenima. Moramo dovesti "bolje" igrace. Bar jedno pojacanje, ok bi bio Blagojevic, a Stilic bi bio premija (iakk je ofanzivni).
Ofanzivni vezni : Ramovic, Sadikovic, E. Zec, Mujezinovic. Ok dio.
Napad:Krpic, E. Zec, Zubanovic, A. Zec, Zajmovic.. Napad je dobar ne bi skodio neki bolji rezervni napadac jer znamk da ovi iza Ermina ne mogu pomoci. Krpic mora odmoriti, killer. Moramo ga iskoristiti.
Krila: Veselinovic, Zajmovic, Asim, Ermin, Mujezninovic, E. Sehic, Ramovic. Trebala bi nam neka klasa tipa Zakaric. Takav igrac cini i druge boljim, neko sa dobrim sutem sta ja znam. Npr Asim - Ramovic-Zakaric ne djeluje lose, jer znas da ri je na klupi Ermin..
Moj ocekivani sastav : Eric-Sinisa Sipovic Rodin Pavic - Hajdarevic Alispahic Ermin - Ramovic Krpic Veselinovic..
Za nadati se da cemo se pojacati. Prednost nam je sto se dosta igrcaa sacuvalo, kako god da to zvuci. Vec ih mozemo vidjeti da se malo druze..
U ostalom sta se mi brinemo, Amar je tu

.