Zaka je napisao/la: ↑ned jun 02, 2019 4:24 pm
Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jun 02, 2019 4:07 pm
Zaka je napisao/la: ↑ned jun 02, 2019 3:06 pm
Jedini razlog zbog kojeg bih ostavio Asima je njegov brat, ali ako obojica budu maksimalno spremljeni. Ja bih Erminu sad ponudio godinu ili godinu i po ugovor, jer nikad ne znas kad ce se povrijediti i propustiti veliki dio sezone.
A zasto to? Jel ne moze samo Ermin ostat?
Vjeruj mi da isto razmišljamo, a Asim mi je odmah iza Stanića i Bogija po "ljubavi". Ali, znam kako oni razmišljaju i kako vjerovatno Amar razmišlja pa zato to kažem. Svakako Asim ima ugovor do iduće sezone, neka ga ko 4 opcija s krila.
Ma ovakav glupak ne treba biti nikakva opcija u klubu i kvalitetom nije to zasluzio, ali kako kazes ostat ce radi brata.
Zamisli sta je Amar prije radio a sad opravdava to sto ga Asim nije poslusao. Previse se Amar uvlaci Erminu.
Uostalo on nista ne moze ponuditi mladim igracima. Samo ih moze povesti na krivi put.
E to je jedna nova tema koja me nervira strasno. Kod nas svi omladinci propadaju i krenu krivim putem (Sabana babo drzi na pravom putu) . Moze li se o tome poraditi ikako u klubu jer ovo je vec strasno, Zeric, Mujagic, Sehici, Dzeno, ...
Sve talenti ali pogresnim putem krenu. To nam se ne smije desavati u ovolikoj kolicini. Klub mora nesto uraditi.
Ako Dzeno nije sad u ovoj polusezoni pored ovakvih veznjaka igrao onda nece nikad. Ali opravdano nije igrao i slazem se, **** ga Asim. Mada ne smijemo tako lako gubiti talente.