Prijatelju jos gore bi bilo da udje neki "investitor". Tada ne bi niko od nas bio u poziciji da bude dio Želje. Već sam pisao da nikada ne bi trebalo da se zatvori pristup, mogućnost da neko ko želi kupi tu dionicu. Ako recimo za 5 god uspijes skupiti pare, eto te unutra.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet maj 31, 2019 9:52 pmMislim da ne gledamo istu interesnu skupinu. Covjek koji ima porodicu sigurno ne trosi na kafanu pretjerano, a cigare manje vise. Zavisi od pojedinca do pojedinca.Locomotiva je napisao/la: ↑pet maj 31, 2019 9:28 pmAl' se ima za kafanu i cigare, hvala Bogu.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet maj 31, 2019 9:04 pm
Ljudi ne mogu da djete vode na utakmicu jer nemaju para. Jer im je utakmica prevelika egzibicija, a svakako to ulaganje za navijace nije za "radnicku" klasu.
Okrenite se oko sebe, ne znam koliko vam je godina. Shvatite da radnik u najvecem BH trgovackom centru ima 750 KM neto platu , da ce platiti svaki osteceni artikal...
Naravno ovo je banalan primjer karte od 10 KM, a ne neke dionice da obican radnik kupi. Jer je ovo valjda klub obicnih radnika, a ne visokog staleza.
jel subota ili nedelja u 16h?RokElsner44 je napisao/la: ↑pet maj 31, 2019 10:09 pmSutra u 16:00h kadeti igraju utakmicu za titulu na glavnom terenu. Bilo bi dobro ko moze da dođe. Potreban je samo remi protiv Tuzlaka.
Ma ja znam trojicu odavde koja su digla kredit da kupe desetogodisnju. Euforija je cudo.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet maj 31, 2019 10:25 pmNeki ovdje nisu svjesni da ima mnostvo, ogroman broj ljudi, vrlo ozbiljnih kojima je tih 2500 ništa. Pusti pricu nema, lose ovako onako. Ima sigurno 3000 ljudi koji bi dali te 2500 kao od šale i kojima to ne predstavlja nista. Pa evo i ovdje na ovoj minijaturnoj bazi nasih navijaca desetak je reklo da bi...
U nedelju. Ali pošto Rok Elsner trenutno igra u Omanu, a kod njih je +2 u odnosu na nas, znači kod njega je sutra.BrUDA je napisao/la: ↑pet maj 31, 2019 10:29 pmjel subota ili nedelja u 16h?RokElsner44 je napisao/la: ↑pet maj 31, 2019 10:09 pmSutra u 16:00h kadeti igraju utakmicu za titulu na glavnom terenu. Bilo bi dobro ko moze da dođe. Potreban je samo remi protiv Tuzlaka.
Ne znam šta je u pitanju, samopromocija ili nešto drugo, ali čovjek koji je bio u velikom rivalu, i da se ovako bori za naš dres, svaka mu čast. Ostaje žal što nije imao bolje saigrače, jer je mogao još golova sigurno zabiti!
kod mene u kući petero ljudi, svako na svoju stranu vuče ne možeš se za najmanju sitnicu dogovorit, a kamoli ovdje na forumu gdje stotine Željovaca piše, ima svakakvih debila ovdje al to nije razlog da ne pišeš, prikloni se zlatnoj sredini ajmo reći 80 % forumašaNAVIJAČ je napisao/la: ↑pet maj 31, 2019 11:29 pmE čuj hajmo molbu pisat da se Megamix vrati.
Pa Allaha mi kakve sve indijančine ovdje pišu to je Bogu za plakat. Oni na ss.ba su indijanci klasični ali brate kakvi ovdje hibridi pištu to je cirkus. Onaj bi da skuplja pare za pojačanja, pa lave nismo Klis sunce ti *****, onaj 10000 dionica da prodaja, a jedva na stadion dodje 3000 ljudi, skupljali za reflektor dva mjeseca 10000 maraka. Bože sačuvaj. Svaki dan pođem replicirat barem 4-5 puta, pa onda skontam kome svega mi. Obrišite mi acc molim vas, lanut ću nekome nešto pa će mi krivo biti, ipak za isti klub navijamo, NAŽALOST!
Hahahah nemoj barem vecerasNAVIJAČ je napisao/la: ↑pet maj 31, 2019 11:29 pmE čuj hajmo molbu pisat da se Megamix vrati.
Pa Allaha mi kakve sve indijančine ovdje pišu to je Bogu za plakat. Oni na ss.ba su indijanci klasični ali brate kakvi ovdje hibridi pištu to je cirkus. Onaj bi da skuplja pare za pojačanja, pa lave nismo Klis sunce ti *****, onaj 10000 dionica da prodaja, a jedva na stadion dodje 3000 ljudi, skupljali za reflektor dva mjeseca 10000 maraka. Bože sačuvaj. Svaki dan pođem replicirat barem 4-5 puta, pa onda skontam kome svega mi. Obrišite mi acc molim vas, lanut ću nekome nešto pa će mi krivo biti, ipak za isti klub navijamo, NAŽALOST!
Vala Ajzea, mogao si bolje iskoristiti tu jednu zeljuAjzea je napisao/la:DA AHMEDU HASANOVICU PROPANE KARIJERA AMIN PAJEL