amar92 je napisao/la:BlwD je napisao/la:E moj Azmire. Slobodi si kupio autobus, a za Slogu ce ti dva trebati

Kaze mi brat od ovog jednog igraca sto je pojacao Slogu da Husic nije normalan kakve pare daje igracima. Kaze da nisu mogli vjerovati koliku placu je ponudio burazu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije toliki problem koliko daje nego kako daje.
A ne treba ni pominjati da ovakvi ljudi mogu zajebati cijelu ligu. Jos dok je bio u Slobodi digao je ljestvicu kad su placanja i mutne radnje u pitanju. Ako sad prođe sa ovim, u skorijoj buducnosti ce svaka budala traziti platu od nekoliko hiljada €, a ni djeca nece igrati za sicu.
Pa ces onda za koju godinu dobiti neku novu Slobodu. Klub u dugovima koji su nekad davali a sad ni sami ne znaju kako dolaze do licence. Klub koji kao takav naguzit ce se onom ko ponudi najvise, i onda se bahatiti nekom pricom prema ostalima. Klub, tacnije klubove, koji ce jos vise srozati reputaciju ove lige koja je i onako na niskim granama.
Zato ja cijenim sta ova nasa uprava radi. Da se razumijemo, lutaju oni, ali barem pokusavaju nesto s obzirom u kakvom se okruzenju nalaze.