Tj. hoce, al su ponude mizerne

Mujagic se u Travniku dokazao i siguran sam da moze biti prvi spic, Zec i Graovac su za mene najbolji igraci zato sto su uvijek 100% dali sto za Zakarica ne mogu reci, Zakaric je prvi dio sezone razvalio ali drugi nije nista pokazao u ligi cak su ga svi skontali samo pogledaj njegove utakmice uvijek znas sta mu je sljedece potez trci do sesnesterca stane ode malo lijevo da se namjesti za sut i to je radio svaki jebeni put, u prvom dijelu ga jos nisu skontali zato je i davao toliko golova ali u drugom dijelu svi su ga cekali da uradi taj potez i mi izgubimo loptu, meni je drago sto ga prodajemo bio je od korist ove sezone ali da je ostao jos jednu sumljam da bi nam bio u pola od korist kao ove sezone. Sto se tice Voje sve sam rekao, skup igrac a mal ucinak za 20 tekmi samo kad se sjetim koliko puta je dobijao sve na tanjiru a on je ko divljak nabije 10m izjad gola pa nigdje veze.
A Vojo? Njegov najveci uspjeh je bio 2009/10 gdje je dao u srpskoj ligi 10 golova i nikad nije vise dao, u poljskoj 3 gola po sezoni vrh. Mujaga je barem u Zelji nastao i ne zaradjuje ni blizu kao Vojo a vojo trazi da mu se jos poveca pa zasto bi mu povecali kad nista nije pokazao za dosta manje pare bi i Mujaga mogao ovo uraditi sto je on uradio. Golove je davao protiv GOSK-a, Viteza, Krupe i Celika koji su katastrofa bili ove sezone i jedan protiv Sarajeva za to mu svaka cast. Covjek se nikad ne nadje na pravom mijestu a kad se slucajno to desi da bude na pravom mijestu on ko lud nabija loptu.
Stjepance nije los..amar92 je napisao/la: ↑sub jun 02, 2018 10:42 pmBil’ nam valjo Vego Stjepan?
https://www.transfermarkt.co.uk/stjepan ... ler/385457
On i Suba umjesto Adija i Projica, a moze se pokriti i Zakariceva strana guranjem desno Zeca ili Zajmovica, a Suba na lijevo krilo.
Sent from my iPhone using Tapatalk