Hoces da se razvedem, da ostanem samohrani otac sa dvoje djece?storm_raider je napisao/la:Gdje je @Tryg sa svojim zenama???
Opa, je li to mlada provjerava telefon?
Kakav je bio u drugom poluvremenu? Nisam mogao gledat, u prvom i nije los bio.
Onog Adukora toliko nahvalise zbog jednog pasa, evo danas se ne vidi. I ne zbog tog sto je crn.Plava Porodica je napisao/la:Nije im to dostojan protivnik
Igraju sa 10% uvrh glave 15% svojih mogućnosti
Oni su protiv karabaga pokazali da se ne šale
Koliko znam Adukor je Pogba. Ako si gledao neku noc Spurse-ManU, primjetices da igrom neodoljivo podsjeca na PogbuBlwD je napisao/la: ↑pet feb 02, 2018 6:07 pmOnog Adukora toliko nahvalise zbog jednog pasa, evo danas se ne vidi. I ne zbog tog sto je crn.Plava Porodica je napisao/la:Nije im to dostojan protivnik
Covjek prodao vise lopti nego adidas. Izgleda kao Zajmovic protiv DACa, a on im je jedan od glavnih zvijezda tima.
Rade nekakav presing i na to treba paziti kad budemo protiv njih igrali ali đaba presing kad je odma sljedeci pas njihovom igracu u noge.
Ne znam, vidilo se da nisu igraci za velike utakmice kad ih je Hajdarevic bacao na usta ali eto. Neka realnost je da nikog ne treba dizati nit potcjenjivati, a posebno sami sebe.
Gdje ces to rec'Pompey je napisao/la: ↑pet feb 02, 2018 6:10 pmKoliko znam Adukor je Pogba. Ako si gledao neku noc Spurse-ManU, primjetices da igrom neodoljivo podsjeca na PogbuBlwD je napisao/la: ↑pet feb 02, 2018 6:07 pmOnog Adukora toliko nahvalise zbog jednog pasa, evo danas se ne vidi. I ne zbog tog sto je crn.Plava Porodica je napisao/la:Nije im to dostojan protivnik
Covjek prodao vise lopti nego adidas. Izgleda kao Zajmovic protiv DACa, a on im je jedan od glavnih zvijezda tima.
Rade nekakav presing i na to treba paziti kad budemo protiv njih igrali ali đaba presing kad je odma sljedeci pas njihovom igracu u noge.
Ne znam, vidilo se da nisu igraci za velike utakmice kad ih je Hajdarevic bacao na usta ali eto. Neka realnost je da nikog ne treba dizati nit potcjenjivati, a posebno sami sebe.![]()