Važna tri boda. Nismo briljirali, ali smo rutinski slavili. Baš ne mogu da vjerujem koliko je loš teren bio. Ni jedna lopta nije išla kako je bila upućena, grbavo, nije ravno, ma katastrofalno. I mi smo odlično uspjeli igrati svoju igru na onakvom terenu, dosta kratkih pasova i dobar protok lopte u dosta situacija, preteško je na ovome igrati. Pa da se igralo na terenu koji mi sad imamo bila bi petarda.

Kjosevski je ponovo djelovao nesigurno, sve mi više djeluje kao da je izgubio samopouzdanje. Stevanović solidan, iako nam je njihovo krilo (čini mi se Zilkić) dosta problema stvorio. Rodin i Bakrač odlični, definitivno trebaju igrati zajedno. Ima tu još prostora za napredak kod njih dvojice, ali kad se uigra to će biti savršen stoperski par. Pavić meni nije izgledao tako loše, jest' da je bilo dosta prostora za njihovo krilo, u napadu je bio odličan.
Blagojević i Šabanadžović dobri, Šaban fantastičan pogotovo prvo poluvrijeme.
Veselinović razvalio, pisao sam i poslije derbija - naše najbolje i najkompletnije krilo trenutno.
Ivana nema potrebe komentarisati. Majstorčino!
Zajmovićem nisam zadovoljan baš. Prvo poluvrijeme katastrofalan, ponovo ne pomaže Paviću, ali u drugom se dozvao pa malo i popravio utisak.
Krpić

Čini mi se da nije izgubio ni jedan duel, svaku loptu je uspio spustiti. Svaka čast igračino!
Drago mi je i da je Dacić dobio minute i fakat svaka čast Odi na tom potezu i hrabrosti.
Nije bilo idealno, ali kad sve sagledam (loš teren, derbi, druga utakmica ove sedmice...) možemo biti zadovoljni, ali se ne trebamo uzdizati. Na zemlju i utakmicu po utakmicu. Svi na Grbavicu! Operacija Krupa počinje. Krupa mora pasti!