De reci, jesam rekao za Vjetnamce.
To si jedino ubo.
Guvo je pozitivni negativac
Čini mi se da je on preživio taj period u Tuzli pa moguce da je zbog toga.
Nadam se, da vidimo može li išta.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 2:16 pmIzgleda da će Zubanovic danas zaigrati, ova vijest me raduje!
blueDBR je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 1:55 pmSkupština za 20 dana, s obzirom da su ovi navodi istiniti predlažem da ispred navijača fudbalskog kluba Željezničar organizujemo te svim članovima skupštine, članovima UO, članovima NO nekih 7 dana pred istu pošaljemo pismu gdje bismo nedvosmisleno i direktno iskazali naš stav o bilo kakvom ulasku ljudi u klub kao što su Mujo Selimović, ako treba i lavinu pokrenut s ovog foruma da se to zaustavi, pozvat i Manijake i udruženje 1921 i sve moguće da se oglase da vidi Amar i njegovi jataci da ovo ne može proći ni u kom slučaju, da je naša ljubav jača od svih tih wannabe "miliona", a svi znamo da Mujo ako i želi uci, ući će samo zbog privatnog interesa. Imamo dosta riječitih momaka na forumu, puna nam je i sehara, pa molim da se organizujemo !
Sapunjam ti dasku.CURVA je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 1:45 pmznaci sve radis da mi ledja vidisLeon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 1:40 pmMa ne gazim nisi ti problem nikakav.
Da bar jesi![]()
Vidis sta mi svaki prelazni rade, najavljuju Stilu ja se obradujem pa nista![]()
Al nema veze, dobre vijesti su dobrodosle pa makar ih na kraju i ne bilo![]()
Problem je ako taj Francuz bude ovaj levat.
To je zajebano. Kakav ti, ja te malo bodem ne bil se upalio i rekao odo s foruma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jel idalje imaš 100% podršku u Osima, u upravu si izgubio baš me zanima tvoj komentar na ovu situaciju s Mujom, al tvoje mišljenje lično braca, ništa insajderskeCURVA je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 3:00 pmMa znam braca , salim se i ja samo lagano nemoj da se gdje omrsisLeon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 2:57 pmSapunjam ti dasku.
Joj Curva imam prijedlog za tebe, evo ja sad donosio neke oblice iz sume, jedno pola kilometra uz brdo do kuce. Em jos postim. Pa ni na kraj pameti mi ne pada da se srkletim i raspravljam. Samo dahcem.
Probaj. Da vidis jes dobro.![]()
![]()
Nemoj mu odgovoriti, idi donesi koje drvo i onda udji na forum napisi mu "volim i ja tebe".blueDBR je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 3:04 pmjel idalje imaš 100% podršku u Osima, u upravu si izgubio baš me zanima tvoj komentar na ovu situaciju s Mujom, al tvoje mišljenje lično braca, ništa insajderskeCURVA je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 3:00 pmMa znam braca , salim se i ja samo lagano nemoj da se gdje omrsisLeon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 2:57 pm
Sapunjam ti dasku.
Joj Curva imam prijedlog za tebe, evo ja sad donosio neke oblice iz sume, jedno pola kilometra uz brdo do kuce. Em jos postim. Pa ni na kraj pameti mi ne pada da se srkletim i raspravljam. Samo dahcem.
Probaj. Da vidis jes dobro.![]()
![]()
ništa provokativno jedan si mi od gotivinijih ovdje![]()