Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 25, 2019 1:35 pm

CURVA je napisao/la:
sub maj 25, 2019 1:34 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sub maj 25, 2019 1:28 pm
Ma sta on zna.
Danas jedno, sutra drugo.
: :rofl: :rofl: tako je bruda moj dobri
De reci, jesam rekao za Vjetnamce.

To si jedino ubo.

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 25, 2019 1:40 pm

Ma ne gazim nisi ti problem nikakav.
Da bar jesi :placeodsmijeha:

Vidis sta mi svaki prelazni rade, najavljuju Stilu ja se obradujem pa nista :doktor:
Al nema veze, dobre vijesti su dobrodosle pa makar ih na kraju i ne bilo :DD:

Problem je ako taj Francuz bude ovaj levat.
To je zajebano. Kakav ti, ja te malo bodem ne bil se upalio i rekao odo s foruma :rofl: :rofl: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :11: :11:

BrUDA
Kontakt:

sub maj 25, 2019 1:44 pm

MrkiMedo je napisao/la:
pet maj 24, 2019 11:39 pm
Guvo je napisao/la:
pet maj 24, 2019 11:02 pm
kvalitet je napisao/la:
pet maj 24, 2019 7:57 pm

Za trenera njegovog kalibra - malo. Zaslužuje između 10k i 15k, zavisno od rezultata.
Kamatar moze samo kod nas radit
neka vrati novac od bekricevog transfera prvo
Majke ti ne siri negativu. Taman se malo smirili, pocelo pricati o igracima, a onda se ti pojavis i useres. Bjezi
Guvo je pozitivni negativac :D
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub maj 25, 2019 1:46 pm

Ko hoce pomoc nek pomogne, podjelite sa rajom, mozete i na stranicu pozvat ljude.

Bez satelitske antene, bez skupe pretplate za kablovsku televiziju, samo uz internet konekciju možete pratiti 𝟲𝟳𝟬 𝗱𝗼𝗺𝗮𝗰́𝗶𝗵 𝗶 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗻𝗶𝗵 𝗸𝗮𝗻𝗮𝗹𝗮 visoke rezolucije koji ispunjavaju najviše standarde!
U ponudi imamo i bogatu videoteku sa preko 𝟮𝟬𝟬𝟬 𝗸𝘂𝗹𝘁𝗻𝗶𝗵 𝗶 𝗻𝗮𝗷𝗻𝗼𝘃𝗶𝗷𝗶𝗵 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗼𝘃𝗮, crtanih, kao i dokumentarnih filmova, sa redovnim ažuriranjem i ubacivanjem novih naslova.
U sklopu liste kanala, bez ikakve dodatne novčane nadoknade, dobijate najbolje filmske, sportske i dokumentarne premium pakete.
Gdje god na planeti da se nalazite, BalkanIPTV vam je uvijek dostupan!
Već od 𝟖€ 𝐦𝐣𝐞𝐬𝐞𝐜̌𝐧𝐨.
➡️ Dajemo besplatan test na 48 sati!
JAVITE NAM SE I MOŽETE GLEDATI TV KANALE VEĆ DANAS!
Plaćanje putem Paypal-a, Western-a, pošte.

https://www.facebook.com/BalkannIPTV/
Željezničar ante portas !

blueDBR
Kontakt:

sub maj 25, 2019 1:55 pm

Skupština za 20 dana, s obzirom da su ovi navodi istiniti predlažem da ispred navijača fudbalskog kluba Željezničar organizujemo te svim članovima skupštine, članovima UO, članovima NO nekih 7 dana pred istu pošaljemo pismu gdje bismo nedvosmisleno i direktno iskazali naš stav o bilo kakvom ulasku ljudi u klub kao što su Mujo Selimović, ako treba i lavinu pokrenut s ovog foruma da se to zaustavi, pozvat i Manijake i udruženje 1921 i sve moguće da se oglase da vidi Amar i njegovi jataci da ovo ne može proći ni u kom slučaju, da je naša ljubav jača od svih tih wannabe "miliona", a svi znamo da Mujo ako i želi uci, ući će samo zbog privatnog interesa. Imamo dosta riječitih momaka na forumu, puna nam je i sehara, pa molim da se organizujemo !

PlaviVlak
Kontakt:

sub maj 25, 2019 2:06 pm

Je li to Sanel predstavnik navijača? Šta on radi sa kapitenom i šefom stručnog štaba?
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

MiroslavKruzik

sub maj 25, 2019 2:16 pm

Izgleda da će Zubanovic danas zaigrati, ova vijest me raduje!

Charlie Sheen
Kontakt:

sub maj 25, 2019 2:18 pm

Zaka je napisao/la:
Je li to Sanel predstavnik navijača? Šta on radi sa kapitenom i šefom stručnog štaba?
Frajer krpelj

fanaticZeljin

sub maj 25, 2019 2:24 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
sub maj 25, 2019 2:18 pm
Zaka je napisao/la:
Frajer krpelj
Čini mi se da je on preživio taj period u Tuzli pa moguce da je zbog toga.
Srcu draga, boja PLAVA !

Elegant
Kontakt:

sub maj 25, 2019 2:25 pm

Bice jako zanimljivo ako se ne dobije licenca !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

plavi kanarinac
Kontakt:

sub maj 25, 2019 2:34 pm

Plot twist, Sanel se ispred navijaca slozio sa idejom oko Muje, samo da se potpise .. haha
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

TOJEMOJTIM
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub maj 25, 2019 2:38 pm

Priča oko selimovica nije šuplja. Dobar sam sa jednim članom uprave i on mi je to jučer potvrdio. Kaže da je ideja da se objedine škole fudbalu i da se napravi kamp. Uglavnom scenario je pun klišeja, kakav smo i očekivali. Mi, ovi koji samo volimo želju, bez interesa. Dakle, nije nemoguce da pored pitara predsjednika dobijemo i gazdu pitara.
Sada je vrijeme da se postavi pitanje po kojim kriterijima je npr selimovic poželjan partner i potencijalni gazda a ne nor misimovic. Koji su to kriteriji? Ako su emocija i DNK kriterij tu nemamo šta pričati. Transparentnost i profesionalnost, poslovna kultura - ni tu nemamo šta pričati. Dobre namjere i novac koji je operativan. Mislim da je i tu jasno i to ubjedljivu jasno da je misimovic neuporedivo bolji izbor za našeg želju. Pa zašto onda ovo? Ja kad pitaj navedenog poluhavera on mi kaže pa je li to misimovic uzeo titulu, je li ovo, je li ono .... i smatra da je ovo dobar deal-ovo sa selimovicem. Ja Mislim da mi moramo naglas reci šta mislimo. Ako to ne uradimo onda nemamo šta reci generacijama poslije nas.

cikazubo
Kontakt:

sub maj 25, 2019 2:39 pm

Ko je upucen neka nam objasni ambiciju tog Muje.
Sta zeli, veci dio kolaca ili 49% ?

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub maj 25, 2019 2:44 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
sub maj 25, 2019 2:16 pm
Izgleda da će Zubanovic danas zaigrati, ova vijest me raduje!
Nadam se, da vidimo može li išta.

TOJEMOJTIM
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub maj 25, 2019 2:49 pm

Ambicija je,pretpostavljam, kao o kod svakog biznismena, da ulozi malo izvuče puno. Problem je nj poslovna historija, poslovna kultura, nj dobre namjere i dr. Koliko je to zdrav projekat i ko će ga voditi, koji tim ljudi - ja to ne znam ali mi činjenice (iz ranijih nj poslova, sastav trenutne uprave, način na koji su došli i kako se nose sa najobičnijim stvarima poput licence i dr) sugeriraju da mi nikako ne bi trebali u ovu avanturu. A Moje mišljenje je da ako već tražimo da nas neko kupi a ne mora osjećati želju ili biti super etičan biznismen - onda brate nek odu kod Zdravka mamica.

RokElsner44
Kontakt:

sub maj 25, 2019 2:50 pm

blueDBR je napisao/la:
sub maj 25, 2019 1:55 pm
Skupština za 20 dana, s obzirom da su ovi navodi istiniti predlažem da ispred navijača fudbalskog kluba Željezničar organizujemo te svim članovima skupštine, članovima UO, članovima NO nekih 7 dana pred istu pošaljemo pismu gdje bismo nedvosmisleno i direktno iskazali naš stav o bilo kakvom ulasku ljudi u klub kao što su Mujo Selimović, ako treba i lavinu pokrenut s ovog foruma da se to zaustavi, pozvat i Manijake i udruženje 1921 i sve moguće da se oglase da vidi Amar i njegovi jataci da ovo ne može proći ni u kom slučaju, da je naša ljubav jača od svih tih wannabe "miliona", a svi znamo da Mujo ako i želi uci, ući će samo zbog privatnog interesa. Imamo dosta riječitih momaka na forumu, puna nam je i sehara, pa molim da se organizujemo !
:palacgore: :palacgore:

cikazubo
Kontakt:

sub maj 25, 2019 2:55 pm

phpBB [video]

Iskrene radnicke ruke ti dizale temelje, neprijateljska vatra te gutala, pa smo te cista srca i iz inata obnavljali, a nove i stare generacije te zajednickim snagama nastavile graditi !

Nije na prodaju klosari !

Amare ako imas fetish prema pitarima onda imas pravu adresu, samo 4km dalje od Grbavice.

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 25, 2019 2:57 pm

CURVA je napisao/la:
sub maj 25, 2019 1:45 pm
sub maj 25, 2019 1:40 pm
Ma ne gazim nisi ti problem nikakav.
Da bar jesi :placeodsmijeha:

Vidis sta mi svaki prelazni rade, najavljuju Stilu ja se obradujem pa nista :doktor:
Al nema veze, dobre vijesti su dobrodosle pa makar ih na kraju i ne bilo :DD:

Problem je ako taj Francuz bude ovaj levat.
To je zajebano. Kakav ti, ja te malo bodem ne bil se upalio i rekao odo s foruma :rofl: :rofl: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :11: :11:
znaci sve radis da mi ledja vidis
Sapunjam ti dasku. :kafa:

Joj Curva imam prijedlog za tebe, evo ja sad donosio neke oblice iz sume, jedno pola kilometra uz brdo do kuce. Em jos postim. Pa ni na kraj pameti mi ne pada da se srkletim i raspravljam. Samo dahcem.

Probaj. Da vidis jes dobro. :D

blueDBR
Kontakt:

sub maj 25, 2019 3:04 pm

CURVA je napisao/la:
sub maj 25, 2019 3:00 pm
CURVA je napisao/la:
sub maj 25, 2019 1:45 pm

znaci sve radis da mi ledja vidis

Joj Curva imam prijedlog za tebe, evo ja sad donosio neke oblice iz sume, jedno pola kilometra uz brdo do kuce. Em jos postim. Pa ni na kraj pameti mi ne pada da se srkletim i raspravljam. Samo dahcem.

Ma znam braca , salim se i ja samo lagano nemoj da se gdje omrsis :placeodsmijeha:
jel idalje imaš 100% podršku u Osima, u upravu si izgubio baš me zanima tvoj komentar na ovu situaciju s Mujom, al tvoje mišljenje lično braca, ništa insajderske
ništa provokativno jedan si mi od gotivinijih ovdje :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 25, 2019 3:18 pm

blueDBR je napisao/la:
sub maj 25, 2019 3:04 pm
CURVA je napisao/la:
sub maj 25, 2019 3:00 pm

Ma znam braca , salim se i ja samo lagano nemoj da se gdje omrsis :placeodsmijeha:
jel idalje imaš 100% podršku u Osima, u upravu si izgubio baš me zanima tvoj komentar na ovu situaciju s Mujom, al tvoje mišljenje lično braca, ništa insajderske
ništa provokativno jedan si mi od gotivinijih ovdje :zeljeznicar1:
Nemoj mu odgovoriti, idi donesi koje drvo i onda udji na forum napisi mu "volim i ja tebe". :D

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 37 gostiju.

Prijava