Kakva je situacija sa igracima?
Ne cuga se za Ramazan, pa se razvaljuje na terenu.tibetanac je napisao/la: ↑čet maj 23, 2019 7:43 pmKad se sjetim Jamaka protiv Plzena ocam. Mislim da je ramazan bio Jamak ko Lampard iz najboljih dana. Steta sto je budala a pravi je majstor s loptom ima muda i zna je podvalit. Volio bi da se vrati Ramovic ionako stegne pertle previse povrijedi se dva mjeseca
Manje-više dobra, najbolji Sinan sa udjelom masti 4.8%, nakon njega Krpić 8.4%, ostali 9-11%.
Još uvijek je kadetski reprezentativac.blueDBR je napisao/la: ↑čet maj 23, 2019 8:05 pmTrener Radnika iz Hadžića za doubleshit :
"Voljeli bi da sarađujemo s Željom i Sarajevom u smislu posuđivanja igrača. Mi smo u predgrađu, samo 15-ak minuta vožnje do Sarajeva. Neki drugi klubovi iz našeg okruženja su već ranije imali ovakvu saradnju sa Željom i Sarajevom. Vidjet ćemo šta će biti, postoje neke naznake.."
jel ono Jusupović kadetski reprezentativac bio, poslat im par posudbi ovih juniora što gube pravo nastupa, uzet im Jusupovica i dat 25 % od sljedećeg transfera njegovog
Porezni dug je jedno od 12 pitanja što smo postavili klubu tako da bismo trebali to znat u narednim danimaavlami97 je napisao/la: ↑čet maj 23, 2019 8:17 pmProblem Zelje nije licenca. Ona je samo posljedica, akumuliranog javasluka, pa i lopovluka u zadnja dva desetljeca. Umjesto da se sistematicno rjesavamo osoba koje su dovele do ovakvog stanja, mi tonemo sve dublje i dublje. Pravimo greske i umjesto da se usredotocimo na stvarni uzrok problema...mi trla baba lan...
U zadnje vrijeme sam manje pratio informacije u i oko Zelje, pa bih zamolio nekog ko zna da mi kaze sto je sa onim poreznim dugom od cca 2,2 mil KM, o cijoj se sudbini trebalo znati sa krajem marta tekuce godine?
Ne znam koliko imamo sposobnih i zivcima naoruzanih Zeljovaca, da naprave jednu sveobuhvatnu analizu stanja u prethodne dvije decenije, te se lati posla, oformi tim vjestih ljudi i probleme pocne rjesavati od pocetka...jedan po jedan.
Gledajuci sire, meni je licenca u datom trenutku efemerna stvar, iako se mnogi nece sloziti, ali postujem i takvo razmisljanje. Opet, po meni, gledamo usko, kratkorocno i bez vizije. Eventualnim dobijanjem licence i ono malo sto pamtimo, cemo zaboraviti i tako u nedogled, odnosno do nekg novog problema koji ce nas snaci i za koji cemo, naravno, sa dosta zakasnjenja saznati.
Pocnimo rjesavati uzroke, a ne vidati posljedice.
Svi su krivi, kako da neSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet maj 23, 2019 6:22 pmSvi su krivi nema tu rasprave, ali mi sebi jebemo zivce. Mislim da pola njih boli neka stvar.
Kriva je i prethodna uprava kao i ova sadasnja.11plavih'92 je napisao/la: ↑čet maj 23, 2019 8:58 pmSvi su krivi, kako da neSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet maj 23, 2019 6:22 pmSvi su krivi nema tu rasprave, ali mi sebi jebemo zivce. Mislim da pola njih boli neka stvar.
Kao sto je rahmetli Alija kriv isto kao i Milosevic i Tudjman za rat u BiH, bjezi ba
To nas je i dovelo da strepimo za pisljivu licencu.SIMA_SIMAU je napisao/la:Cime se mi sve zamaramo licenca, gradjevinske, porezni itd.
Imaju ljudi u klubu koji su fino placeni pa neka se oni jebu oko svega ovoga.
Ko je poceo rat?11plavih'92 je napisao/la: ↑čet maj 23, 2019 8:58 pmSvi su krivi, kako da neSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet maj 23, 2019 6:22 pmSvi su krivi nema tu rasprave, ali mi sebi jebemo zivce. Mislim da pola njih boli neka stvar.
Kao sto je rahmetli Alija kriv isto kao i Milosevic i Tudjman za rat u BiH, bjezi ba
Ako si u ugovoru stavio da ces isplatiti bonus, to se mora isplatiti. Nema mi logike da Pwtrovic trazi vise od onoga sto mu u ugovoru stoji jer nema sanse da to dobije i kao sto nema sansw da se smanji bonus od onog koji stojineroazzuro je napisao/la: ↑čet maj 23, 2019 9:43 pmSlika i prilika bošnjačkog mentaliteta, krivi su svi.
A šta ako je Petrović tražio, recimo, 100 hiljada koje nigdje nisu navedene ugovorom i koje možda i nije zaradio?
Jel i dalje smatraš da je trebao biti odmah isplaćen ili je ispravno bilo ići na sudsko obaranje cifre?
I jel smatraš da nikad ne treba ići na arbitražu već odmah uvijek udovoljavati apetitima druge strane da te neki @SIMA sutra ne etiketira kao krivca za nešto?
Ako se zahabavas OK, nisam skontao, do mene jeSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet maj 23, 2019 9:10 pmKriva je i prethodna uprava kao i ova sadasnja.11plavih'92 je napisao/la: ↑čet maj 23, 2019 8:58 pmSvi su krivi, kako da neSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet maj 23, 2019 6:22 pmSvi su krivi nema tu rasprave, ali mi sebi jebemo zivce. Mislim da pola njih boli neka stvar.
Ko je doveo Slavku, taj ga je trebao isplatiti.
Sadasnja uprava je trebala platiti kada su vidjeli tu obavezu.