Bićeš banovaT

Golman Popović, stoperi Saničanin i Jovičić, desno krilo Miljan Vukadinović, ili Drožđek i koristiti ga desno.
A ja sve cekam da me ti uputis na odmor hahahahah
Ko će mu ga znati, kod većine počinje od 10 pa do 16-17 juna kako viđoh
Ja bih se složio sa tobomLeon_Professional je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 11:10 pmTo je posljedica prizeljkivanja nerealnih igraca.
Mogu ja i Messija zeljet al kurko bajo moj.
Zato Sisic, Devedzic, Zivkovic, Saničanin, Vukadinović, Veselinovic, Jovicic, Rodin...![]()
he heLARS1921 je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 11:19 pmJa bih se složio sa tobomLeon_Professional je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 11:10 pmTo je posljedica prizeljkivanja nerealnih igraca.
Mogu ja i Messija zeljet al kurko bajo moj.
Zato Sisic, Devedzic, Zivkovic, Saničanin, Vukadinović, Veselinovic, Jovicic, Rodin...![]()
![]()
Ako se je odnosilo na moj post...mislio sam na našu i ono što su dobio od talijanaLeon_Professional je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 11:20 pmSa cim iznosi?
Pa i Vosa placa daleko vise svoje igrace. Jednom Cukarickom je bezveze godisnje dat 50 hiljada eura, a kod nas to niko nema u ekipi.
Pa da, to te pitam al uletise mi ovi sa postovima izmedjuSimply Blue je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 11:29 pmAko se je odnosilo na moj post...mislio sam na našu i ono što su dobio od talijanaLeon_Professional je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 11:20 pmSa cim iznosi?
Pa i Vosa placa daleko vise svoje igrace. Jednom Cukarickom je bezveze godisnje dat 50 hiljada eura, a kod nas to niko nema u ekipi....a poenta je ista kao i u tvom postu...tj. nerealna očekivanja
Po meni, osim nas ovakvih...najviše za takva očekivanja je kriv onaj rok..kad smo doveli milion igrača, Miru, Lendrića...pravio se neviđeni hype...nema ko se nije spominjao. od Živkovića na posudbu i slično....i na kraju se ispuhali ko balon..Leon_Professional je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 11:33 pmPa da, to te pitam al uletise mi ovi sa postovima izmedjuSimply Blue je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 11:29 pm
Ako se je odnosilo na moj post...mislio sam na našu i ono što su dobio od talijana...a poenta je ista kao i u tvom postu...tj. nerealna očekivanja
![]()
![]()