Trofej nama ništa ne znači...

I da nas sve podsjetim, da nas kone polako stižu, i Zrinjski također. ZBIJMO REDOVE OVAJ PERIOD ISPRED NAS

Gdje ćes Amara u isti koš stavljati sa Selimovićem ili nekim drugim iz uprave (Pešto), to stvarno nema više smisla. Čovjek je legenda našeg kluba.kokoška je napisao/la: ↑sri maj 08, 2019 12:56 amKoliko se brani Amar i ova uprava poceli su vec unaprijed sa izgovorima, cuj sta ce nam evropa kad i da dovedemo igrace ne mozemo ih uigrati ni do pocetka sezone...pa jel moguce da se vec traze opravdanja i za buduce neuspjehe, vidjeli smo na kraju utakmice kako raja reaguje na pobjedu polako nestaje kredita i Amaru a da ne govorim za ove njegove klimace glavom.
ZeljinManijak je napisao/la: ↑sri maj 08, 2019 1:52 pmOFF Topic : Raja vi koji igrate PES pogledajte forum Tehnologija i temu Balkan Liga za PES 2019,tu sam postavio radove stadiona nase Grbavice u ranijim verzijama igre ,sve to zahvaljujuci BalkanPesBox zajednice.Uskoro ide Grbavica i za PES 2019,poslao sam slike stadiona administraciji trenutno je u toku,zahtjeva dosta vremena![]()
Pa ne treba ga niko stavljati,sam se stavio...teatrale36 je napisao/la: ↑sri maj 08, 2019 1:33 pmGdje ćes Amara u isti koš stavljati sa Selimovićem ili nekim drugim iz uprave (Pešto), to stvarno nema više smisla. Čovjek je legenda našeg kluba.kokoška je napisao/la: ↑sri maj 08, 2019 12:56 amKoliko se brani Amar i ova uprava poceli su vec unaprijed sa izgovorima, cuj sta ce nam evropa kad i da dovedemo igrace ne mozemo ih uigrati ni do pocetka sezone...pa jel moguce da se vec traze opravdanja i za buduce neuspjehe, vidjeli smo na kraju utakmice kako raja reaguje na pobjedu polako nestaje kredita i Amaru a da ne govorim za ove njegove klimace glavom.
Koga cu drugog
Ipak si mi samo ti u zatvoru dodavao sapun
Mi kup ne bi ganjali, djaba mi smo takvi.
Necemo o detaljima bitno je da klizi