Teško, očekivano. Pobjeda je najbitnija, ostalo zaboravi! Većina ovih nazovi igrača koji nose sveti dres, ne bi priliku dobila kod Brace - gumene glave, kao ni u Vratniku koji su isti rang takmičenja - kantonalni! I ono malo što (ne)znaju - upropaste zbog pritiska u i oko kluba, a sada i zbog licence! Naravno, to nije razlog da se ne može veći pritisak napraviti i dati 5 ili 6 golova, što se očekivalo, čak i sa njihove klupe! Vide ljudi, ovi ne znaju, hajmo izginuti i odbraniti se! Sreća, ne primismo ga (hej, sa dva igrača više!), pa ga zabismo i onda dođe i treći za smirenje situacije. Zvižduci, opravdani, posebno me iritiralo da Bogi se na centru dodaje beskonačno sa našim bekovima i kolegom stoperom na drugoj strani i čeka kraj, a dva igrača više!? Pa u kakvom smo to mi q..cu, više! Dadni seljoberima još koji, jer bi te i oni natrpali s pjesmom u onom selu da mogu! Btw - atmosfera među plavim bolesnicima na istoku pravo dobra! Ne znam je li nas bilo 50-ak, nisam brojao, ali ekipa mala ali probrana! Tu ispod nas su bila i dva člana bivše uprave, jedan na poluvremenu se negdje izgubio, možda otišao - Vedran, jedan od nas! Čestitali jedni drugima međusobno na dolasku na stadion i gledanju - negledljivog! Dole jedan stariji od nas, prizna - pobjegao od žene!

Dobra zeza bila i kad smo se nasekirali, hoće li ostati 2:1, a kako su igrali, bila zeza i da je Amar igrao na X pa igraju kako igraju! Nastranu sve, al da nam je izaći iz ovog tunela i ugledati sunce napokon! Ovo za Amara, vjerovatno je i on skontao, ovi ne zaslužuju dres Želje da nose, ali zapalo ih, a ja ih moram trpjeti, jer nemam bolje! Zato i nema nekih reakcija, na koje smo navikli od Šefa svega i svačega, ali nažalost, ovo više nije 2009. godina i mnoge stvari sad više ne prolaze! Moraš to shvatiti Amare! Živo me zanima, pošto vidim da to neki ovdje i potenciraju: "DA LI JE AMAR TU SAMO DOK NE OTPLATI TAJ SVOJ FAMOZNI DUG PREMA NJEMU, ILI MU JE STVARNO STALO DA NAPRAVI PRAVI I SKUPLJI TIM GDJE ĆE SE SVE ZNATI I GDJE ĆE I ON POKAZATI SAV SVOJ AUTORITET I UMIJEĆE!" Odgovore uskoro očekujemo, zato neću nikakav zaključak da dajem, jer je prerano za takvo što! Izaći ćemo iz ovoga, ubijeđen sam u to 100%!
Licencu ćemo već navući nekako, iako nemamo nikoga u savezu, ali zbog projekata i mi trebamo njima.