Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

AdmirA
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 06, 2019 10:06 am

Legendo sretan rođendan! Živio nam Osim dragi, Gospodaru familije! 🚂⚪🔵

slika

tm87alem
Kontakt:

pon maj 06, 2019 10:27 am

Teško, očekivano. Pobjeda je najbitnija, ostalo zaboravi! Većina ovih nazovi igrača koji nose sveti dres, ne bi priliku dobila kod Brace - gumene glave, kao ni u Vratniku koji su isti rang takmičenja - kantonalni! I ono malo što (ne)znaju - upropaste zbog pritiska u i oko kluba, a sada i zbog licence! Naravno, to nije razlog da se ne može veći pritisak napraviti i dati 5 ili 6 golova, što se očekivalo, čak i sa njihove klupe! Vide ljudi, ovi ne znaju, hajmo izginuti i odbraniti se! Sreća, ne primismo ga (hej, sa dva igrača više!), pa ga zabismo i onda dođe i treći za smirenje situacije. Zvižduci, opravdani, posebno me iritiralo da Bogi se na centru dodaje beskonačno sa našim bekovima i kolegom stoperom na drugoj strani i čeka kraj, a dva igrača više!? Pa u kakvom smo to mi q..cu, više! Dadni seljoberima još koji, jer bi te i oni natrpali s pjesmom u onom selu da mogu! Btw - atmosfera među plavim bolesnicima na istoku pravo dobra! Ne znam je li nas bilo 50-ak, nisam brojao, ali ekipa mala ali probrana! Tu ispod nas su bila i dva člana bivše uprave, jedan na poluvremenu se negdje izgubio, možda otišao - Vedran, jedan od nas! Čestitali jedni drugima međusobno na dolasku na stadion i gledanju - negledljivog! Dole jedan stariji od nas, prizna - pobjegao od žene! :DD: Dobra zeza bila i kad smo se nasekirali, hoće li ostati 2:1, a kako su igrali, bila zeza i da je Amar igrao na X pa igraju kako igraju! Nastranu sve, al da nam je izaći iz ovog tunela i ugledati sunce napokon! Ovo za Amara, vjerovatno je i on skontao, ovi ne zaslužuju dres Želje da nose, ali zapalo ih, a ja ih moram trpjeti, jer nemam bolje! Zato i nema nekih reakcija, na koje smo navikli od Šefa svega i svačega, ali nažalost, ovo više nije 2009. godina i mnoge stvari sad više ne prolaze! Moraš to shvatiti Amare! Živo me zanima, pošto vidim da to neki ovdje i potenciraju: "DA LI JE AMAR TU SAMO DOK NE OTPLATI TAJ SVOJ FAMOZNI DUG PREMA NJEMU, ILI MU JE STVARNO STALO DA NAPRAVI PRAVI I SKUPLJI TIM GDJE ĆE SE SVE ZNATI I GDJE ĆE I ON POKAZATI SAV SVOJ AUTORITET I UMIJEĆE!" Odgovore uskoro očekujemo, zato neću nikakav zaključak da dajem, jer je prerano za takvo što! Izaći ćemo iz ovoga, ubijeđen sam u to 100%!
Licencu ćemo već navući nekako, iako nemamo nikoga u savezu, ali zbog projekata i mi trebamo njima.
:zeljeznicar1:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon maj 06, 2019 10:52 am

u ovom momentu se samo sjetim amara i njegove reakcije nakon sto smo pobjedili leotar 8-0 i kako je ljut bio sto nismo jos zabili 5-6 golova...

onda vidim kako je nekako letargican nakon ove pobjede od 3-1...

utisak je moj da on nema vise energije da se ljuti na igrace zbog neznanja, nespremnosti, neborbe na terenu... pocinjem da sumnjam da je on za nas pravi trener!

nadam se da grijesim... i da ce naredne sezone biti mnogo bolje i da cemo biti mnogo uspjesniji na terenu... ali, postoji veliko ALI u ovom momentu kod mene...
100/94/37/34 - i to je to!

zeljoiznadsvega
Kontakt:

pon maj 06, 2019 11:08 am

Trenutno je u toku sjednica uprave, nedobijanje licence pokusavaju svaliti na Siljka i Maju.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon maj 06, 2019 11:15 am

Moje shvatanje Amarovih reakcija je da on ne zeli da se trosi na ove antitalente.

Ove igrace nije on selektirao i svjestan je da vecina njih nece ostati u klubu, dakle pravu sliku Amara mozemo ocekivati za nekih 2-3 mjeseca. Ako i tada bude ovako letargican i nezainteresovan onda to vise nije onaj Amar koji je znao izvesti igraca u 20-toj minuti zbog gresaka i ne zalaganja.
Alea iacta est!

Brkoo
Kontakt:

pon maj 06, 2019 11:17 am

Cuj svaliti na Siljka :roll: :zid:
Lik je zohar i najodgovorniji je zbog toga sto nismo dobili licencu i treba sam da podnese ostavku. Lizao se sa svakom upravom dok su bili tu i pljuvao ih onda kad su odlazili, fuj.. :roll:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon maj 06, 2019 11:21 am

Joj sada kada nova Uprava smijeni Siljka i imanuje Brkovica na njegovu poziciju, e to ce tek da bude ludilo.

Šiljak definitivno mora ici, zakasnio je sa ulaganjem zalbe na Amarovu presudu zbog cega nam je bio blokiran racun, a sada je usrao i sa uplatom za licencu.
Alea iacta est!

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 06, 2019 11:28 am

Ma vjerovatno je i on sam očekivao nešto više od ovih polufudbalera. Da nešto znaju. Ali kad imaš štopere kojima mladost i sa dva igrača manje prvim prelaskom na našu polovinu napravi akciju to nisu štoperi. Kad imaš ionako polovične bekove, koji nisu u formi, pitanje je kakvi su bekovi.
Kad imaš vezni red od svjetske ublehe koja ima mozak i ideju, ali nema kile u sebi, te žutog koji samo trči a pas i šut su mu da te dragi Allah sačuva te Dadu koji ispade najbolji veznjak jer eto ima ko nekog kuveta u sebi i pas i šut, ali se kreće ko elsner, i mujezinovića malo napredniju verziju žutog. O krilima se nema šta pričati , najočajnija u historiji FKŽ, Ramovića koji nikako da uhvati pravu formu, na momente izgleda na onog starog, doduše dosta je i do suigrača, a nemaš zamjenu ni za njega ni za Krpića..
I opet smo nekako tri kola do kraja na +3 od prvog pratioca od kojeg ne smijemo zijaniti sljedeći vikend i to bi bilo to.. Jeftinija je ekipa, ali i dosta slabija nego jesenas.
Nama treba kompletan remont na ljeto, valjda bude kakav transfer ili Džeke ili evo Amira što danas pričaju, ili Višće plus pare od europe, i da napravimo jedan kvalitetan i konkurentan tim. Uz Amarovo znanje ne sumnjam da će to biti značajna prednost u odnosu na konkurente..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Brkoo
Kontakt:

pon maj 06, 2019 11:29 am

CURVA je napisao/la:
pon maj 06, 2019 11:23 am
Brkoo je napisao/la:
pon maj 06, 2019 11:17 am
Cuj svaliti na Siljka :roll: :zid:
Lik je zohar i najodgovorniji je zbog toga sto nismo dobili licencu i treba sam da podnese ostavku. Lizao se sa svakom upravom dok su bili tu i pljuvao ih onda kad su odlazili, fuj.. :roll:
pljuvao je i Misketa dok je bio
Ma pljuvao ga tek kad je Misimovic otisao, prije toga mu se ulizivao i hvalio ga na sva zvona. Dvolicnjake i zohare poput Mirsada najvise mrzim. Sad hvali Amara, a kad bi Amar otisao i njega bi pljuvao. Nula od covjeka..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon maj 06, 2019 11:33 am

Niko da komentarise transfer Amira. 20% :D
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 06, 2019 11:34 am

I nevjerovatan je osjećaj kad vidiš Fejzu kako lagano istrči i pokupi loptu kad je korner neki ili ubačaj..
Yebo majku čemu se mi radujemo..
AsharaK je napisao/la:Niko da komentarise transfer Amira. 20% :D
Ma joj da hoće on otići **** Džeku :D

Nek je 5 milki , nama milionče europskih :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AdmirA
Kontakt:

pon maj 06, 2019 11:35 am

ŠILJAK ODLAZI ! Klošaru.

Dajte Nijaza B. pa da vide kako se obavlja posao.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
I nevjerovatan je osjećaj kad vidiš Fejzu kako lagano istrči i pokupi loptu kad je korner neki ili ubačaj..

Ma dobro, platit ce ga milion najvise.
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 06, 2019 11:37 am

AsharaK je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:

Ma dobro, platit ce ga milion najvise.
Ma nema šanse.
2,5 najmanje.
Anderleht igra najgoru sezonu ikad.. Ako im je stalo do Amira, neće pitati za cijenu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon maj 06, 2019 12:05 pm

Je li istina da je Siljak dobio nogu, novi direktor Badzak
Alea iacta est!

storm_raider
Kontakt:

pon maj 06, 2019 12:20 pm

cipiripi je napisao/la:
Izgleda da jeste novi direktor Badzak.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

flux
Kontakt:

pon maj 06, 2019 12:24 pm

CURVA je napisao/la:
pon maj 06, 2019 12:19 pm
cipiripi je napisao/la:
valjda jeste ,ali sto nas ovaj pitar ocrni da smo donijeli lazne uplatnice
Pitar iz komisije? Super vijest da Siljak ide, napokon

tm87alem
Kontakt:

pon maj 06, 2019 12:26 pm

Curva, slažem se buraz, nikad nisam sumnjao u njega, ali sam oprezan dok ne vidim rezultate! Ako je cipiripi u pravu, svaka čast! Konjičanin je veliki dobitak za Želju i on je sasvim sigurno odlučio odriješiti kesu, da ne gleda ove antitalente u našem dresu, čast izuzecima! Nije Željo ničija prćija, pa da se na njemu neko uči i sprda s njim! Mislim na ovog dvoličnjaka Šiljatog! SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE! ZA BOLJEG ŽELJU! Vidjećemo kako će se situacija razvijati, ali Amar neće trpjeti greške koje utiču i na njegov rad i štete klubu, i to na najgoroj stavci - finansijama, pa da mu je rod najrođeniji! Interes ne poznaje krvno srodstvo, bitan je samo interes našeg Želje, a on je srozan do maksimuma, ovom odlukom saveza!

Elegant
Kontakt:

pon maj 06, 2019 12:40 pm

Radnik gostovanje, Celik kuci, Tuzla gostovanje do kraja, obzirom na nasu sinosnju igru sa dva igraca vise na nasem terenu tesko je bilo sta predvidjeti.

P.S
cipiripi je napisao/la:
pon maj 06, 2019 11:21 am
Joj sada kada nova Uprava smijeni Siljka i imanuje Brkovica na njegovu poziciju, e to ce tek da bude ludilo.
Pozicija direktora kluba zahtjeva mnogo odogovornosti, valjda ne moze biti gori od Siljka.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tm87alem
Kontakt:

pon maj 06, 2019 12:47 pm

Predviđam prolaz u Evropu! Samo, ovo oko lajsens? Jel upitno? Jeste! Dal će biti, vidjećemo, krajem maja!
Iskrene čestitke našem, jedinom Štrausu sa Grbavice - Ivici za sedamdeset i neki rođendan! Da nam budeš živ i zdrav još dugo i da dočekaš jednog mnogo jačeg Želju, koji će bar ličiti na onog tvog iz 1/2 finala Uefe, a kojeg će voditi tvoj potomak Amar!

Btw, Orgadić bi se mogao zaganjati, ne igra nikako!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], pestabudimpesta i 49 gostiju.

Prijava