Samo cu te ispraviti jednu stvar. Niko se ne nasladjuje, pa te lijepo molim da tako ne etiketiras. Ovdje takvih nema, samo svako drugacije razmislja i ima drugacija iskustva. Dosta raje je ljuto zbog mnogih stvari.kvalitet je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 11:51 pmStorme, često se nismo slagali, ali znamo i ti i ja da smo obojica Željini navijači i to veliki. Ali, evo, zar ovo što ti si ti napisao nije racionalno razmišljanje? Pa ne možemo ignorisati greške jednih i sve svaljivati na druge. Moramo biti objektivni. Zašto ne možemo svi tako, bez obzira na to ko je u klubu? Da ne pravimo kultove ličnosti? Da se ujedinimo oko Želje?storm_raider je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 11:37 pmVala zamjeram prosloj Upravi sto nisu Petrovica isplatili. Pa nisam ja potpisao sa njim ugovor, vec oni. Razlozi me najmanje interesuju.
Isto tako zamjeram i ovima isto. Ako su dosli u Zelju, preuzeli su i dugove koje je trebalo servisirati. Zna se sta je licenca i koji su uslovi. Ovo je ogroman propust od njihove strane.
Sutra utakmica, a sve je izgleda bitnije nego to, nazalost...
Idemo ih dobiti.
Volim te Zeljo!
Ja sam govorio da treba pružiti priliku ovim ljudima. Ako ne bude licenca, ostavke! Prvo Šiljak, pa svi ostali. Ponavljam, Amaru dati da nas vadi iz govana, em je zaslužio još vremena, em on nosi ovo breme.
@CURVA brate ignoriši ove što se naslađuju. Željo nam u baš teškoj situaciji, a neko se naslađuje zbog nekog tamo Senada, Nihada i ostalih. Ako voliš Želju, to ne radiš. Fuj.
Naravno da smo Zejini navijaci, Zeljo je najbitniji, ostali su prolaznici, ukljucujuci i nas. Vezano za obaveze, bez neke zelje da navijam za jedne, a druge kudim, i obrnuto - ja, a i ovaj forum nismo niciji, osim Zeljin - svaka Uprava, ukljucujuci i proslu je preuzela obaveze od prethodne (predhodnih) uprave (uprava) i uredno su ih servisirali. To ne znaci da opravdavam dug Petrovicu od proslog saziva UO. Naravno da ne, ali tako je isto i sadasnja trebala da uradi. Ovo sa Petrovicem je izgleda samo bio nemar, a novca je kako rece Selimovic bilo. Dakle, probio se rok, a novca je bilo. To je samo nemar. Mi sada mozemo prebacivati lopticu, ali ako je vec bilo novca i znale su se reperkusije, ne znam sta se cekalo. Za taj nemar se mora odgovarati.
Amar je trener. Trofejni, najtrofejniji i on nas treba "vaditi iz govana" na terenu ako je vec preuzeo taj tezak zadatak. Tu je najbolji. Nazalost, bojim se da bismo se mogli 5 godina vratiti unazad kada je uredjenje kluba u pitanju.