Haj molim te nemoj nista kopirati sa govnovoda...Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 8:41 pm
Ovo unistava klub, jedinstvo i harmoniju u i oko kluba
Nažalost licencu možeš dobiti ako si uplatio 31.3. i za to imaš dokaz a da uplata nije legla zbog nekog razloga.
Durgo ovo bi se prenijelo kao ozbiljna info da se ne upozori raja. Udjem ja cisto da vidim bolest tih ljudi koji tamo pisu,dodjem ovamo i vidim koliko je zdravije tkivo na ovom forumu.Durgo je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 8:53 pmHaj molim te nemoj nista kopirati sa govnovoda...Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 8:41 pm
Ovo unistava klub, jedinstvo i harmoniju u i oko kluba
Ne idem tamo, niti me zanima sta pisu... barem nas toga postedite...
Ako je tako onda su Celik i Sloboda federalci.Zvaka72 je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 8:58 pmNažalost licencu možeš dobiti ako si uplatio 31.3. i za to imaš dokaz a da uplata nije legla zbog nekog razloga.
Ako si uplatio sa danom zakasnjenja niko ti ne smije izdati licencu.Ipak to uefa kontroliše. Poslije Borca niko neće dobiti licencu pa ni za premijer ligu, Pročitajte pravila.
Ovo je daleko gore nego što sam očekivao. Rezultati i posjeta se nisu popravili, a hvatamo se za glavu već nakon nekoliko mjeseci. Hvala vam, "Ultras Željezničar".KLIS je napisao/la: ↑ned dec 23, 2018 12:20 pmNačin na koji ovi ljudi ulaze u Klub, kao i današnje istjerivanje novinara, dovoljno govori o njima. Ne sumnjam da će se rezultati i posjeta popraviti i da će većina sve zaboraviti nakon nekoliko pobjeda. Vjerovatno ćemo se za par godina opet hvatati za glavu. Neka nam je sretno svima.
Pisasmo o njemu, svaka čast. Pretpostavljam da je ovo druga grupa predpionira, tu i u prvoj grupi prvi smo.BrUDA je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 8:54 pmalpasinac![]()
http://fudbaltalent.com/nevjerovatni-ha ... pfrU4fJBeI
Mislim da za premijer ligu ima malo lufta, al s obzirom da uplate nisu izvršili ni do danas. Vjerojatno su prvoligasi.Elegant je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 9:00 pmAko je tako onda su Celik i Sloboda federalci.Zvaka72 je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 8:58 pmNažalost licencu možeš dobiti ako si uplatio 31.3. i za to imaš dokaz a da uplata nije legla zbog nekog razloga.
Ako si uplatio sa danom zakasnjenja niko ti ne smije izdati licencu.Ipak to uefa kontroliše. Poslije Borca niko neće dobiti licencu pa ni za premijer ligu, Pročitajte pravila.
Tesko cemo prezivjeti ne izlazak u europu, ali eto imamo u najavi da spasioci dolaze na ljeto pa da vidimo.
Dje ce koji qrac?? Nema mu sad nazad da ko pichka pobjegne i naplati se. Nek dovede sposobne ljude a ne svoje retardirane ahbabe i familiju ne zanima me.
Probio se rok do kada je trebalo Petovicu uplatiti pare koje mu je klub dugovao.
Ako nismo uplatili do tada, a ocito nismo. Sta cemo onda na drugostepenoj uopste? Znaci sa ima neke nada da nam se da licenca.Zvaka72 je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 8:58 pmNažalost licencu možeš dobiti ako si uplatio 31.3. i za to imaš dokaz a da uplata nije legla zbog nekog razloga.
Da nismo u Senadovo vrijeme dobili licencu npr zbog duga prema Hasagicu, Gusi.. Da li bi Senad bio kriv ili onaj predsjednik iz tog mandata?kvalitet je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 9:13 pmI još nešto. Ako se ne dobijemo licencu, krivi su i Senad i Nihad.
Senade, kriv si što si uopće dopustio da čovjeku dugujemo pare. Što nisi, transparentno, sve na vrijeme uplatio, ono što je čovjek ugovorom zaradio? MRŠ!
Nihade i Mirsade, znali ste za dug, zašto niste na vrijeme uplatili? Zašto ste probili rok? MRŠ!