Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Amar927
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 02, 2019 9:59 pm

Maloprije cujem informaciju da je Amar dogovorio sa Hadzicem...nije los igrac mada je meni Krpic bolji

gavran
Kontakt:

čet maj 02, 2019 10:03 pm

Kospicar je napisao/la:
čet maj 02, 2019 9:14 pm
Jel ovo asocijacija gavrane
Nije
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

MiroslavKruzik

čet maj 02, 2019 10:06 pm

Brkoo je napisao/la:
čet maj 02, 2019 7:59 pm
sahmat je napisao/la:
čet maj 02, 2019 7:47 pm
Brkoo je napisao/la:
čet maj 02, 2019 7:35 pm

Amar voli takve napadace i ne bih se sekunde jedne zacudio da Hadzic dodje kod nas..
Brate kakva je razlika izmedju Krpica i Hadzica? Brate isti tip igraca
Nisu isti tip igraca odnosno napadaca. Krpic se ne zna zagraditi, sacuvati loptu u nasem posjedu, navuci dvojcu stopera na sebe, asistirati za krilo ili veznjaka. Krpic nema ni gram tehnike, ne zna nista od ovoga sto sam nabrojao.

Hadzic je Amarov tip napadaca. Neko ko obavlja ne toliko vidljiv ali "prljav" posao u napadu, pravi prostor za veznjake i krila, a Hadzic zna i zabiti..
Ti fakat trazis da te Larsson demantuje jednim dokaznim videomaterijalom pa da vidis kakav Krpa prljav posao obavlja, kakvu zavidnu tehniku za spica posjeduje, cuva loptu a pri tome ima dobro građenje gdje u vecini slucajeva odvlaci na sebe dva i vise igraca sto ostavlja višak ali dzaba kad ga nema ko pratiti u ovoj ekipi, fizicki i psihicki daleko najspremniji u ligi da je odlika profesionalca i na terenu i van njega sto nije bio slucaj u ekipama prije dolaska u Fk Zeljeznicar, asistencija direktnih i indirektnih za gol je bilo od strane Krpica ocito nisi pratio ono sto smo vecina pratili.

Covjek kakav god da je pljuvacima, demantovati ce sve na kraju sezone nagradom za najboljeg strijelca sezone, ostvariti ce zasigurno fin transfer za nase uslove. Meni licno zahvalan igrac, radiša i naš je kapiten, tako da postujem ga iz mnogo razloga.

Druga je stvar sto u Zelji danas pušu ublehacki vjetrovi pa im ne valja ni Krpa,ni Stevanovic a sutra nece ni Ramovic...nazalost,Stana je uzdanica Osima!

cikazubo
Kontakt:

Bolje zamjene za Krpica nema u ligi.
Nadam se da je istina za Hadzica.

sejo
Kontakt:

čet maj 02, 2019 10:10 pm

Moze Hadzic al da bude zamjena Krpi, Krpa je za klasu bolji.

cikazubo
Kontakt:

čet maj 02, 2019 10:14 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
sahmat je napisao/la:

Nisu isti tip igraca odnosno napadaca. Krpic se ne zna zagraditi, sacuvati loptu u nasem posjedu, navuci dvojcu stopera na sebe, asistirati za krilo ili veznjaka. Krpic nema ni gram tehnike, ne zna nista od ovoga sto sam nabrojao.

Hadzic je Amarov tip napadaca. Neko ko obavlja ne toliko vidljiv ali "prljav" posao u napadu, pravi prostor za veznjake i krila, a Hadzic zna i zabiti..
Ti fakat trazis da te Larsson demantuje jednim dokaznim videomaterijalom pa da vidis kakav Krpa prljav posao obavlja, kakvu zavidnu tehniku za spica posjeduje, cuva loptu a pri tome ima dobro građenje gdje u vecini slucajeva odvlaci na sebe dva i vise igraca sto ostavlja višak ali dzaba kad ga nema ko pratiti u ovoj ekipi, fizicki i psihicki daleko najspremniji u ligi da je odlika profesionalca i na terenu i van njega sto nije bio slucaj u ekipama prije dolaska u Fk Zeljeznicar, asistencija direktnih i indirektnih za gol je bilo od strane Krpica ocito nisi pratio ono sto smo vecina pratili.

Covjek kakav god da je pljuvacima, demantovati ce sve na kraju sezone nagradom za najboljeg strijelca sezone, ostvariti ce zasigurno fin transfer za nase uslove. Meni licno zahvalan igrac, radiša i naš je kapiten, tako da postujem ga iz mnogo razloga.

Druga je stvar sto u Zelji danas pušu ublehacki vjetrovi pa im ne valja ni Krpa,ni Stevanovic a sutra nece ni Ramovic...nazalost,Stana je uzdanica Osima!
Dzaba se trudis objasniti, ne zna svako gledat fudbal, nekima je carlama pojam fudbala.
Krpic je savladao sve osnovne tehnike za fudbalera, vani se to nauci u kadetima, kod nas dva fudbalera znaju s obje noge primiti i poslati prizeman ili visok pas medju njima i Krpa. Sta dalje da pricamo.
Krpic je neprikosnoven za ovu ligu, Mersudin je blizu ali godine ga stizu, povredice prekidaju, zna cesce postiti s golovima.

Opet ponavljam navikli smo vec da nas najbolji igraci napustaju, jedina realna i solidna opcija je Hadzic, samo da ga uspiju dovesti.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet maj 02, 2019 10:21 pm

cikazubo je napisao/la:
čet maj 02, 2019 10:14 pm

samo da ga uspiju dovesti.
To mene yebe druže sudija. :D

Brkoo
Kontakt:

čet maj 02, 2019 10:22 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
sahmat je napisao/la:

Jel fakat vjerujes u ovo sto si napisao? Krpic ce vjerovatno biti najbolji strijelac u ligi, ali to je vise zbog toga sto je liga ocajna a ne zbog toga sto je on odlican. Pa da je mrtvi Bilbija ostao u Zrinjskom lik bi bio ubjedljivo najbolji strijelac u ligi, a Nemanja ne moze igrati ni u Juznoj Koreji..

Treba nam sad potpuni restart, da se rijesimo ako ne svih onda bar 95% ekipe ukljucujuci i Krpica, Sinisu, egzistenciju, Kjosevskog, cak i Ramovica ako dodje dobra ponuda. Ovi svi igraci su pokazali koliko (ne)mogu zbog toga nijednog od njih ne zelim da vise gledam u Zelji. Potrebni su nam novi, kvalitetniji igraci ako zelimo titulu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

PlaviVlak
Kontakt:

čet maj 02, 2019 10:25 pm

I ja sam čuo da je Hadžić već dogovoren, ima boljih stvari od Krpića, ali u globalu mislim da je malo slabiji, mada je bitnije kako se ko uklopi u trenerov sistem.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Plava Porodica
Kontakt:

čet maj 02, 2019 10:39 pm

Ma Hadžić kopačke očistiti ne može Krpi.
Krpa je igrač s mudima koji zabija i lijevom i desnom i glavom..
Da su kamo sreće krila normalna tek bi se tad vidio njegov učinak i u golovima i u "građenju napada" a ne one letve po krilima zakucane uz aut liniju što dodati ne znaju a kamoli šta drugo..
Daleko od toga da sam ja protiv dolaska Hadžića pogotovo što znamo kako Amar koristi takve, ali da bi i Hadžić i Krpić ili bilo koji takav tip igrača došao do izražaja mora prije svega imati normalna krila.
A naša kad se sva saberu nemaš jednog Zakarića, Miru, Bešliju, Višću..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

čet maj 02, 2019 10:43 pm

P.S. Čestitke jednom skromnom momku i velikom fudbaleru za nagradu najboljeg igrača lige..
Da nam se kroz koju godinu vratiš majstore!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sejo
Kontakt:

čet maj 02, 2019 10:59 pm

Plava Porodica je napisao/la:
P.S. Čestitke jednom skromnom momku i velikom fudbaleru za nagradu najboljeg igrača lige..
Al prvo u Schalke 😁

Plava Porodica
Kontakt:

čet maj 02, 2019 11:01 pm

sejo je napisao/la:
čet maj 02, 2019 10:59 pm
Plava Porodica je napisao/la:
Al prvo u Schalke 😁
Dabome :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

PratimsamoPlave

čet maj 02, 2019 11:08 pm

Zar se nismo u proslosti lako odricali igraca?
**** Voju, **** Graovca i sad **** Krpica?
Vec ako ga prodajemo nadam se da cemo dovesti boljeg. Irfan Hadzic ako potpise svu mu srecu zelim.
Ali on po mom misljenju nije bolji igrac od Krpica, malo je agilniji i brzi. Ostalo je sve bare bare ili na strani Sulejmana.
Ako hocete da realno gledate, zaboravite da je Amar na klupi. Npr da vodi Mulalic kako bi komentarisali?
Hadzic bi bio igrac koji ne moze napredovati, srljamo itd itd. U Amara ni ja ne sumnjam.
Da nam je bogdo Krpic najslabija karika,on nam je nazalost najbolja karika. Zato i jesmo tu gdje jesmo, sa nekakvim sansama za Evropu zahvaljujuci konkurentima.

Ne lupajte sa "Amarovim" napadacima, odnosno "target man" napadacima.. Mislite da on ne bi volio napadaca od 175cm,koji je okretan brz, zabija i asistira, dobar dribler.. mislim da bi se lako odrekao Hadzica. Nisu mu svi bili visoki napadaci. Amarov tip napadaca je Turkovic, ali ga nije doveo zbog toga nego jer igra za male pare.
Molim vas da Popovica nestavljate u ozbiljan izbkr napadaca u Zelji, u stanju je promasiti prazan gol. Zahvaljujuci veznjacima i krilima on je nekad malo izgledao ozbiljno, odnosno borbeno.
Amar pored Hadzica mora na zemlju spustiti Ermina jer je najbolji u ligi napadac ako to uspije.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

čet maj 02, 2019 11:12 pm

Može Hadžić, al' da se dovede još jedan napadač, po mogućnosti bolji od njega i nek se pobiju muški. Kad vidiš da prvom ne ide, imaš zamjenu i prije svega konkurenciju. A sad da dovedemo Irfana i da bude ovako situacija ko sa Krpićem da igra svaku minutu to ne bi valjalo.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

AdmirA
Kontakt:

čet maj 02, 2019 11:47 pm

Zaka je napisao/la:
čet maj 02, 2019 10:25 pm
I ja sam čuo da je Hadžić već dogovoren, ima boljih stvari od Krpića, ali u globalu mislim da je malo slabiji, mada je bitnije kako se ko uklopi u trenerov sistem.
Ključno.

SanMan
Kontakt:

čet maj 02, 2019 11:57 pm

PratimsamoPlave je napisao/la:
Vec ako ga prodajemo nadam se da cemo dovesti boljeg. Irfan Hadzic ako potpise svu mu srecu zelim.
Ali on po mom misljenju nije bolji igrac od Krpica, malo je agilniji i brzi. Ostalo je sve bare bare ili na strani Sulejmana.
Ako hocete da realno gledate, zaboravite da je Amar na klupi. Npr da vodi Mulalic kako bi komentarisali?
Hadzic bi bio igrac koji ne moze napredovati, srljamo itd itd. U Amara ni ja ne sumnjam.
Da nam je bogdo Krpic najslabija karika,on nam je nazalost najbolja karika. Zato i jesmo tu gdje jesmo, sa nekakvim sansama za Evropu zahvaljujuci konkurentima.

Ne lupajte sa "Amarovim" napadacima, odnosno "target man" napadacima.. Mislite da on ne bi volio napadaca od 175cm,koji je okretan brz, zabija i asistira, dobar dribler.. mislim da bi se lako odrekao Hadzica. Nisu mu svi bili visoki napadaci. Amarov tip napadaca je Turkovic, ali ga nije doveo zbog toga nego jer igra za male pare.
Molim vas da Popovica nestavljate u ozbiljan izbkr napadaca u Zelji, u stanju je promasiti prazan gol. Zahvaljujuci veznjacima i krilima on je nekad malo izgledao ozbiljno, odnosno borbeno.
Amar pored Hadzica mora na zemlju spustiti Ermina jer je najbolji u ligi napadac ako to uspije.
Ovo nikad ni od koga nije rečeno ***** Graovca (možda od nekog teškog pacijenta)
Najjači naš igrač u zadnjih poprilično godina

Charlie Sheen
Kontakt:

čet maj 02, 2019 11:58 pm

Ma goru ekipu od ove ne mozemo imati nikako...

PratimsamoPlave

pet maj 03, 2019 12:09 am

SanMan je napisao/la:
čet maj 02, 2019 11:57 pm
PratimsamoPlave je napisao/la:

Ovo nikad ni od koga nije rečeno ***** Graovca (možda od nekog teškog pacijenta)
Najjači naš igrač u zadnjih poprilično godina
"Prelako smo otpisivali igrače i govorili je*o Graovca, Stanića, Ubiparipa, Bogičevića... " Amarove rijeci.
Mozda si pogresno shvatio, vise vazi za one koji su kritikovali, a sad podrzavaju tjeranje..
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

cikazubo
Kontakt:

pet maj 03, 2019 12:26 am

CURVA je napisao/la:
čet maj 02, 2019 11:52 pm
cikazubo je napisao/la:
Bolje zamjene za Krpica nema u ligi.
Nadam se da je istina za Hadzica.
Zar smo dotle dosli da prizeljkujemo Hadzica :zid: :zid:
Koga druze dovesti ?
Najbolji od nama donekle realnij za dovesti, pa i njemu se nadamo na kraju krajeva, nije da se on nama nada.
Prosla su vremena kad se mogoa dovesti iole ok igrac iz super lige ili hnl-a, fokusirat se na nasu ligu i probat pokupit nekog prije Zrinjskog i pitara..

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 74 gosta.

Prijava