Zar ti ne bi to trebao znati,do sada si imao informacije.?storm_raider je napisao/la: ↑uto apr 30, 2019 9:46 amHoce li biti taj press sto je Selimovic obecao?
Po ko zna koji put moram reći da jedno drugo ne isključuje, To da smo loši stoji ali isto tako da nismo samo dva puta oštećeni protiv Širokog sad bi bili ispred njih i imali bi siguran put u Europu, a da ne govorim dalje. Da imamo na kontu 7 dodatnih bodova sad bi mogao gurnuti neku djecu da vidiš mogu li. DAo bi Zubanu par tekmi i još nekoj djeci da ih vidiš. TO mnogo znači. Isto je i sa titulom. Jesmo mi ko pice odigrali ali da nije sviran penal mi bi bili prvaci i niko ne bi spominjao te tekme.kokoška je napisao/la: ↑uto apr 30, 2019 1:00 amSudije su krive da nas nisu ostetile u zadnjih 12 utakmica ni bi sad bili prvi i bjezali bi trecem 20 bodova a to sto ne mozemo da se sastavimo s loptom i sto ne mozemo akciju odigrati za 90 minuta i sto nemamo ozbiljnijeg suta prema golu i tu su sudije krive pa klosari nam moraju odmah dva penala i crveni u prvih 15 minuta svirati da mozemo rastereceno igrati a ne ovako da se svi patimo...
Ma to su price koje je pola sarajevske mahale znalo, to je tako kod nas, znas i sam.
A ima li negdje to gostovanje Selimovića od neki dan negdje? Rekao sam to u startu i sad stojim iaza toga. Najveća zamjerka prilikom izbora nove uprave je predsjednik. Kao član ok ali on nije smio biti predsjednik. Mnogo razloga ima. O ostalom ću suditi nakon određenog vremena. Ono što mogu suditi je da Selimović ne zna prema medijima reći šta treba da kaže.Već je par putaa uhaćen u pogrešnim informacijama. Nije ovo Spars da niko ne prati šta si rekao.zuka je napisao/la: ↑uto apr 30, 2019 10:46 amZar ti ne bi to trebao znati,do sada si imao informacije.?storm_raider je napisao/la: ↑uto apr 30, 2019 9:46 amHoce li biti taj press sto je Selimovic obecao?
Treba napraviti jedan video klip svih utakmica koje smo debelo osteceni ove sezone i zbog kojih se danas grcevito borimo za izlazak u europuBosanac1993 je napisao/la: ↑pon apr 29, 2019 9:39 pmOdakle Vama ideja da se zbog krova Istoka ne reaguje na sudijsko masakriranje FK Zeljeznicara?
Zasto pojedini manipulisu masom i na forumu provlace tu informaciju da se zbog istog šuti NSBIH?
I kad nije bilo krova i projekata bili smo redovna musterija delegata,sudija i kompletnog kadra NSBIH kako na terenu tako i na tribinama..ja ne znam kako to vec nije normalnoj osobi nije jasno
Ja sam napisao da je to trenutno najbolje nesto sto se moze desiti,da vidimo napokon sve,svi.Ovi nek iznesu,drugi nek odbrane ako ovi budu nesto slagali i obrnuto.Ako budu i jedna i druga strana nesto mutile,lagale nabiti ih nogom za sva vremene iz kluba.storm_raider je napisao/la: ↑uto apr 30, 2019 10:56 amMa to su price koje je pola sarajevske mahale znalo, to je tako kod nas, znas i sam.
Ne znam naravno, cekam da vidim hoce li biti to i da se jednom svi ti racuni svedu i podvuce crta. Velike su podjele, valjda ce nakon toga biti bolje.
Tako je najbolje, jer taj neki status quo nikome ne odgovara. Treba to vec jednom okoncati i ko god da je i marku uzeo od Zelje ilegalno ili na bilo koji nacin otudjio klub neka odgovara. Nebitno, bili to prvi, drugi, ili neki treci.zuka je napisao/la: ↑uto apr 30, 2019 11:01 am
Ja sam napisao da je to trenutno najbolje nesto sto se moze desiti,da vidimo napokon sve,svi.Ovi nek iznesu,drugi nek odbrane ako ovi budu nesto slagali i obrnuto.Ako budu i jedna i druga strana nesto mutile,lagale nabiti ih nogom za sva vremene iz kluba.
Taj tvoj nacin razmisljanja je pogresan i zbog toga ne vidis sustinu, ti si prosle godine imao 3 mec lopte i nisi iskoristio znaci do tebe je da je Zrinjskom jos 100 penala dosudio dzaba im, ovdje se prica o sudijama kako su nas ostetile al na nacin da smo mi zbog sudija losi a istina je da se ovdje prizivao Amar spasitelj i govorilo se kako cemo karati sve redom pa kad smo u najmanju ruku isti ako ne i gori sa igrom nego prije pocela se lopta prebacivati na neke druge stvari.Neka pocnu igrati futbol dosta je vise pametovanja imali su vremena da se primijeti napredak a sta mi vidimo?NISTA...popisali nam se pitari usta, sramota za citav zivot a ovdje se trazi krivac u drugima, fino Amar nek se pozabavi igrom a ovi njegovi jazavicari nek stvore pare za iducu sezonu inace ide noga.ponosannavas je napisao/la: ↑uto apr 30, 2019 10:54 amPo ko zna koji put moram reći da jedno drugo ne isključuje, To da smo loši stoji ali isto tako da nismo samo dva puta oštećeni protiv Širokog sad bi bili ispred njih i imali bi siguran put u Europu, a da ne govorim dalje. Da imamo na kontu 7 dodatnih bodova sad bi mogao gurnuti neku djecu da vidiš mogu li. DAo bi Zubanu par tekmi i još nekoj djeci da ih vidiš. TO mnogo znači. Isto je i sa titulom. Jesmo mi ko pice odigrali ali da nije sviran penal mi bi bili prvaci i niko ne bi spominjao te tekme.kokoška je napisao/la: ↑uto apr 30, 2019 1:00 amSudije su krive da nas nisu ostetile u zadnjih 12 utakmica ni bi sad bili prvi i bjezali bi trecem 20 bodova a to sto ne mozemo da se sastavimo s loptom i sto ne mozemo akciju odigrati za 90 minuta i sto nemamo ozbiljnijeg suta prema golu i tu su sudije krive pa klosari nam moraju odmah dva penala i crveni u prvih 15 minuta svirati da mozemo rastereceno igrati a ne ovako da se svi patimo...
Pogresno poredjenje. Mi se ne mozemo porediti sa Hrvatima. Cak i ako su se zaduzili za autoput on ce im im donositi profit kroz xy godina.. Hrvati zive i od turizma i to im je jedan od najvecih izvora prihoda, ako ne i najveci..plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto apr 30, 2019 10:37 amSad se ovdje prica u kontekstu poređenje da napravim, Hrvati su u dugu 100 puta većem nego Bosna ali oni imaju 1300 kilometara autoputa više, autoput vraća dugove... isto ko i kod nas, zaduzili se, napravili, to je trebalo vraćati dug, imali plan .. prekinuta ta vizija, to je ko da Hrvati prebace njihov dug nama ali bez autoputa, pa snalazi se jebiga...
Ma oni salju prijavu za transfer Lendrica. Kad karina. Bezuspjesno.cipiripi je napisao/la: ↑uto apr 30, 2019 10:25 amBio bi da imaju sta konkretno iznijeti.
Bolje im je neka ne talasaju, ionako im je raja dosta zamjerila zbog Saopštenja iz prosle sedmice. Prosla Uprava kakva god da je bila, da je ostavila i jednu marku duga, uvjeren sam da su imali nacine i metode kako to rjesavati.
Iza njih je ostala prelijepa Grbavica sa novom tribinom, sa novim travnjakom , sa novim zapadom i mnostvom pozitivnih stvari sto njihovi prethodnici u nazad 20 godina nisu bili u mogucnosti ostvariti.
Od nove Uprave trazimo samo rezultate a vrijeme ce pokazati da li ce biti bolji ili gori od prethodnika. Nama je bitan samo interes Zelje i samo Zeljo, sve ostalo nas ne interesuje