Veseli i Fejza
Veseli i Fejza
Kakav penal ba? Budi realan majstore, krs smo velikikvalitet je napisao/la: ↑sri apr 24, 2019 9:55 pmDokle više? Penal čist.
Inače, u potpunosti smo nadigrali Širokog, ne znam šta ste vi gledali. Ako ovako nastavimo, imamo se čemu nadati. Znamo limite ove ekipe, ali neki napredak je vidljiv. Fali nam samo malo više mangupluka, fakinluka, odlučnosti, ali i znanja i kvalitete pred golom protivnika. Idemo dalje, Evropa je imperativ, naravno.
Kakav penal kralju, pa ramenom je udario kao prvo, a čak i da se pika ovo kao ruka, nit je lopta išla u gol nit je bila kakva prilika za šutkvalitet je napisao/la: ↑sri apr 24, 2019 9:55 pmDokle više? Penal čist.
Inače, u potpunosti smo nadigrali Širokog, ne znam šta ste vi gledali. Ako ovako nastavimo, imamo se čemu nadati. Znamo limite ove ekipe, ali neki napredak je vidljiv. Fali nam samo malo više mangupluka, fakinluka, odlučnosti, ali i znanja i kvalitete pred golom protivnika. Idemo dalje, Evropa je imperativ, naravno.
Njima bi svirao i na Grbavici, znaš i sam šta je onaj cirkusant Petrović svirao na kraju prvog dijela sezone. Na stranu što mi ne ličimo mi na šta, činjenica je da smo zakinuti bar 4-5 puta ove sezone i sa tim bodovima bi bili u egalu sa Zrinjskim i sad ne bi strahovali za Evropu.Charlie Sheen je napisao/la: ↑sri apr 24, 2019 9:59 pmKrs smo mi veliki ali penal je bio, da ne govorim o drugom zutom za matica, start sa ledja ali hajde,navikli smo.Pitao bi vas dal bi sviro njima na Pecari ono.
Ovaj penal ni ja ne bi svirao, ni očigledniji penali se nisu svirali. Crveni karton je čist i da smo igrali sat vremena sa igračem više vjerovatno bi dobili utakmicu, iako kakvi smo i da imamo trojicu više ne bi bilo sigurno da ćemo dobiti.
Apsolutno realan i tacan post. Crveni ko suza.
Kad si dobar ni sudija ti ne moze nista. Tako rekose jednom jedni mudri ljudi...Brkoo je napisao/la:***** ti Gigovicu porodicu citavu, sve clanove, a Begicu zelim da jutro ne doceka. Covjek u 27 minuti sa dvije noge starta na Veselinovica i udara ga i picka mu ne daje drugi zuti. Fuj ***** vam i savez i fudbal i sve. Nasi ljudi u savezu, prioritet svih prioriteta. To mora biti veci prioritet i od trening kampa. Pa te onda ovi lopovi nece citavu sezonu jebavati..
A sto se tice nasih igraca kojeg god Amar nabije nogom ima moju punu podrsku. Nijednog mi ne bi bilo sekunde jedne zao..
Ja pod nadigrati mislim da smo imali apsolutnu kontrolu utakmice, da smo mi bili ti koji smo nešto pokušavali (koliko je to kvalitetno, to je druga stvar), da im nismo skoro ništa dopustili (sve što su imali, bilo je nakon naših grešaka)... Što kaže Amar, da je boks, dobili bismo na poene. Da li je ovo dovoljno dobro? Ne. Da li ovi mogu bolje? Možda malo. Da li se osjeti neki napredak u igri? Osjeti.Kospa je napisao/la: ↑sri apr 24, 2019 10:10 pmKo kaze da Amar nema kredita... U 25 godina nista gore vidio nisam.
Penal i crveni ko suza sve im ***** lopovsko...
I dalje mi u glavi ide Zeljo leeee aleeee Zeljo lealeale Zeljo lealelaaale Zelo lealeale
@ kvalitet
Drug da bi nadIGRAo nekoga podrazumijeva se da je
Bilo neke igre... Nemas ti sta Guvi i Bosancu prigovarati