bogi je napisao/la: ↑ned sep 09, 2018 8:13 pm
Brkoo je napisao/la: ↑ned sep 09, 2018 7:40 pm
Ne znam zbog cega svrsavate na igrace koji zabiju gol ili asistiraju ili dodju tako u centar paznje na osnovu jedne dobre utakmice. Danas sam gledao tekmu Olimpic vs Zvijezda Gradacac, odron zivi od utakmice, Stojanovic sto je kod nas igrao je izgledao kao Marcelo, probijao bekove Zvijezde kako je htio. Kad ti je takav igrac ubjedljivo najbolji na terenu onda je valjda sve jasno. Osmanovic je zabio gol, ali je bio totalno nevidljiv. Desnog beka u Olimpicu igrao bivsi nas junior Amar Besirevic, par puta presao centar i poceli ga grcevi hvatati. Onaj Jusufi nema kvalitet ni za kantonalnu ligu..
Kakav ti je Pavlović ?
Ja ne volim krila koja nemaju brzinu i prodornost, odnosno ne volim krila koja su iskljucivo tehnicari poput ovog Pavlovica. Uz to ima mali radijus kretanja. Takva krila cekaju da dobiju loptu na 20-30 metara od gola protivnika i onda pokusavaju svojom lucidnoscu nesto da urade, a cesto i bez razloga puno peglaju loptu. Nema kvalitet za nesto vise, to je moje misljenje. Tatar je npr. mnogo konkretniji bio, par puta dobro probio, par puta opasno ubacio, pogodio stativu, cini mi se i asistirao, a i Tatar nema kvalitet za nas klub..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš!