Mozemo kod pujde.
Najjednostavnje i najtacnije.mirzoni1921 je napisao/la: ↑čet apr 18, 2019 4:57 pmDok ne vidim bagere nikom ništa ne vjerujem. I džoKol je pred širokim auditorijem obećao bagere pa nista
Sent from my SM-J530F using Tapatalk
Pa bujrum I ti.....nikakav problem....
Nisi se javio a poziv stoji
Lahko ti je sa nama dvojicon vjeruj mi...
Vjerovatno zbog elitnog kruga kvalifikacija reprezentacije, imali smo najviše igrača, a ima pravilo mislim ako bar 2 igrača budu pozvana imaš pravo tražiti pomjeranje mečeva.
CURVA prijatelju, postujem sve, pogotovo trofeje koje nam je Amar donio, koje sam proslavio jako srcano i svakog se dobro sjecam, ali nije posao trenera da trazi investitora ili da trener odredjuje sta je prioritet na nivou Kluba. To su poslovne odluke i sef strucnog staba se u to ne mijesa jednostavno, ako zelimo neki sistem da gradimo i imamo.CURVA je napisao/la: ↑čet apr 18, 2019 6:31 pmRazumijem sve i poštujem ali vidjeti ćete sta će ovaj Vijetnamac uraditi i koliko će para uložiti to neće biti ni blizu Tana ne smijem Vam ni reci. Amaru je prioritet broj jedan kamp i uspio je naći investitora i koji će uložiti svoje pare a imati će procenat od prodaje igrača znaci neće imati ništa sa prvim timom i to je sve dogovoreno puno je pomogao jedan bivši reprezentativac.
ma zato se kamatar i gosp.Misimovic nisu dogovirili a koje nama u upravi mozda ovaj kosarkas no1 aaha ovde se kamatar pita i za izbor boje zidova na stadionu a nece za investotora i cuj prioritet kamp pa najveci prioritet su pare za prvi tim da ako se domognemo nekako europe da se nebrukamo s stanicima bogicevicima klemacima bajicima i slicnim pokusajima od igraca ,ali eto kamp je prioritet.ccccstorm_raider je napisao/la: ↑čet apr 18, 2019 7:42 pmCURVA prijatelju, postujem sve, pogotovo trofeje koje nam je Amar donio, koje sam proslavio jako srcano i svakog se dobro sjecam, ali nije posao trenera da trazi investitora ili da trener odredjuje sta je prioritet na nivou Kluba. To su poslovne odluke i sef strucnog staba se u to ne mijesa jednostavno, ako zelimo neki sistem da gradimo i imamo.CURVA je napisao/la: ↑čet apr 18, 2019 6:31 pmRazumijem sve i poštujem ali vidjeti ćete sta će ovaj Vijetnamac uraditi i koliko će para uložiti to neće biti ni blizu Tana ne smijem Vam ni reci. Amaru je prioritet broj jedan kamp i uspio je naći investitora i koji će uložiti svoje pare a imati će procenat od prodaje igrača znaci neće imati ništa sa prvim timom i to je sve dogovoreno puno je pomogao jedan bivši reprezentativac.
Šta će kamatar raditi sa hadžijom?zeka_tm87 je napisao/la: ↑čet apr 18, 2019 9:15 pmma zato se kamatar i gosp.Misimovic nisu dogovirili a koje nama u upravi mozda ovaj kosarkas no1 aaha ovde se kamatar pita i za izbor boje zidova na stadionu a nece za investotora i cuj prioritet kamp pa najveci prioritet su pare za prvi tim da ako se domognemo nekako europe da se nebrukamo s stanicima bogicevicima klemacima bajicima i slicnim pokusajima od igraca ,ali eto kamp je prioritet.ccccstorm_raider je napisao/la: ↑čet apr 18, 2019 7:42 pmCURVA prijatelju, postujem sve, pogotovo trofeje koje nam je Amar donio, koje sam proslavio jako srcano i svakog se dobro sjecam, ali nije posao trenera da trazi investitora ili da trener odredjuje sta je prioritet na nivou Kluba. To su poslovne odluke i sef strucnog staba se u to ne mijesa jednostavno, ako zelimo neki sistem da gradimo i imamo.CURVA je napisao/la: ↑čet apr 18, 2019 6:31 pmRazumijem sve i poštujem ali vidjeti ćete sta će ovaj Vijetnamac uraditi i koliko će para uložiti to neće biti ni blizu Tana ne smijem Vam ni reci. Amaru je prioritet broj jedan kamp i uspio je naći investitora i koji će uložiti svoje pare a imati će procenat od prodaje igrača znaci neće imati ništa sa prvim timom i to je sve dogovoreno puno je pomogao jedan bivši reprezentativac.