Tako je cvaja!!! Samo jako!!!
Zivo me intersuje kakva ce biti kazna Zrinjskom? Treba namjerno sjebavati ovaj savez kada god stignemo. Ako igra repka onda ubaciti par baklji itd. Ovo je ocito sta nam radeAdmirA je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 4:55 pmAferim. Ja cirkusa.
https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... ona/152444
Ma brate on da moze kakvih para namaknuti, gurao bi Sparse.ISB87 je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 4:15 pmne mora, ali ako bude katastrofalno stanje kakvo predstavljaju pojedini forumasi normalno da ce se povuci. te gasenje, ekseri i slicne budalastine.
svako je dobio sansu i ovi ce.
i nije bitno da li je nas lik na celu kluba, bitno je da zna posao. isto tako ni ti potencijalni investitori se nisu vozali sa busevima do kojekakvih sredina u BiH, nisu se tukli i ginuli za Zelju, pratili svaku domacu tekmu etc.
ako Selimovic moze napraviti pare tako da Zeljo bude finansijski stabilan onda neka i zaradi. davno se fudbal igrao i vodio iz ljubavi. sad su tu samo pare.
nosimo ekipu sa sjevera protiv krupe?
Ko je ta firma, čovjek?CURVA je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 5:09 pmNe znam brate odakle ti snage da se ovoliko trudis svaka ti cast! Ima dva tri mjeseca kad sam vam pisao da dolazi iz Francuske kako bi nam napravio kamp I da bih kroz budu ce transfere imao odredjeni procenat .Otprilike ulozio bi 8 miliona napravio sve sto nam treba I od svakog igraca koji se proda neki procenat.kvalitet je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 5:01 pmNa stranu sad sve, ova vijest u vezi s trening-kampom treba da nas raduje. To je prioritet i ljudima u klubu treba to ponavljati stalno. Jug i zapad mogu sačekati, s kampom već kasnimo i što prije ga napravimo, to bolje. Naravno, osim kampa, bitno je završiti krov na istoku i generalno završiti tu tribinu (poslovni prostori, prostor ispred...) i taj sjever ušminkati. A, sve to manje košta u odnosu na kamp, tako da je, vjerovatno, izvedivo u skorijoj budućnosti. Mene interesuje kako se će kamp graditi - našim parama ili ćemo naći investitora? Ako ćemo našim parama, odakle nam? Kredit? Prodaja zemljišta? Nadam se da ćemo dobiti ove informacije.
Ove kazne su smiješne. Smiješni NFSBiH.
Ja sam te fino pitao, bez ismijavanja, ako znaš ime da vidimo koliko je taj neko ozbiljan, ali razumijem da ne želiš reći.CURVA je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 5:21 pmNije ni bitno ali vrijeme vam je sve pokazalo smijali ste mi se Vijetnamci Francuzi danima me ismijavali ali vas nikad nista nisam slagao .Ono sto jos znam da imaju vise opcija ali jos ni jedna nije sigurna nadaju se da ce uspjeti. Zato sam ovoliko I molio da malo spustimo lopticu mozda bas dobar posao urade ko zna .Zaka je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 5:11 pmKo je ta firma, čovjek?CURVA je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 5:09 pm
Ne znam brate odakle ti snage da se ovoliko trudis svaka ti cast! Ima dva tri mjeseca kad sam vam pisao da dolazi iz Francuske kako bi nam napravio kamp I da bih kroz budu ce transfere imao odredjeni procenat .Otprilike ulozio bi 8 miliona napravio sve sto nam treba I od svakog igraca koji se proda neki procenat.
Sad je i to normalno postalo, kao ne moze se ovako poslovati...samo bi falilo da nas zajmi neki lesinarski fond. Ali vidjet cemo sta ce se nuditi i koliko je ozbiljno.
Nije slucajno ta prica pocela, stoposto.
Hvala puno na odgovoruAdmirA je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 1:01 amKoliko znam do poluvremena.RokElsner44 je napisao/la: ↑uto apr 16, 2019 10:07 pmZna li neko da li je moguce kupiti kartu kad utakmica pocne, i da li daju uci na poluvremenu?