Otkrili ste me
Sastav od prije par dana:
Blago izmijenjeni, osim boje dresova

(pogodio sam da su pruge)
Promjena ce svakako biti, ali isao sam logikom da ce ipak neko ostati i da nemamo para za kapitalce. U napadu sam ostavio Obradovica jer nemam pojma koga bih drugo. Izmjene: na lb Besirevic, rb Stanic, na stoperima nekog novog dovesti (ili prikljuciti Dzindu/Velica) i jos Bogi, vezni Hasanovic, Hajdarevic/Sabanadzovic i trebao bi jos neko, prednji vezni Zeba ako mu se grije klupa, strasno zahvalan igrac, ali ne moze igrati svih 90. Na krila dovesti mozda Veselog da dodje tobe, pored njega mozda Jusufi ako ima u njemu slifa, pa ako zafali nekad krilo, da moze uletiti (ali tu racunam i Subica). Napad stvarno ideje nemam, Beganovic se vraca, Nikolic je tu, Hasanovic ogroman talenat, ali da li moze iz kadeta uskociti u prvi sastav - pojma nemam. Ne znam zasto, ali i dalje mislim da nam Blagojevic moze valjati, ako nista za klupe, kada bi uletio neki kapitalac ili kada bi bacili u vatru Sabanadzovica/Hajdarevica. Ohrabruje najava Adzema da neki vec mogu konkurisati za prvu ekipu, vidjet cemo.