Zaka je napisao/la: ↑ned apr 14, 2019 11:30 pm
CURVA je napisao/la: ↑ned apr 14, 2019 11:13 pm
LARSSON je napisao/la: ↑ned apr 14, 2019 10:59 pm
To je od sljedeće sezone.
Da samo znate kako je glupo to sto pisete i kako niste upravu da Vam ja to ne mogu objasniti .Znam da nam je sad svima tesko uzasne tri sezone su iza nas ali jedini koji nas moze izvuci iz ovog svega je Amar i to je 100O% necu vise nista govoriti .
Dobro brate, izvući će nas, ali daj sad da nešto pokažemo. Sralo se jer se gubila titula pod čudnim okolnostima, a sad je okej historijski poraz u derbiju na Grbavici, 8 bodova od.mogućih 21. Nije pljuvanje ako se kritikuje da smo sad loši, ako kažemo da je sramota da Dado, Bogi i Stana igraju u prvoj.
Amar je naš najtrofejniji trener i zbog toga i zbog njegove priče sa skupštine se očekuje puno u svakom smislu. Kutinjo je dobar igrač, ali niko od njega ne očekuje ono što očekuje od Messija, e to Amar predstavlja po reputaciji u odnosu na ostale trenere.
Opet će biti da ja nešto opravdavam, ali...
Je li svejedno da li ćemo završiti 2. ili 4.? Meni jeste, jer i 2. i 3. i 4. mjesto vode u Evropsku ligu, a 1. mjesto, nažalost, nismo mogli ganjati. Je li svejedno da li ekipa košta, karikiram, 100 KM ili 50 KM? Meni nije (ako će obje ekipe izboriti jedno od tri navedena mjesta), jer za pola godine možeš uštedjeti neke pare koje kasnije možeš iskoristiti kad ti budu više trebale. To je bila Osimova logika koja apsolutno ima smisla.
Ali... fudbal je, ipak, zanimljiv jer ništa ne možeš tako lako planirati. Tako postoji mogućnost da završimo 5. ili 6. Šta tada? Ništa, pustiti i Selimovića i Amara i ostale da odrade još max. sezonu u kojoj bi morali izvući situaciju. Šta to znači? Da u toj sezoni namaknu pare, da se ne žale kako nemaju para zbog Evrope (jer su sami krivi zbog toga) i da naprave ekipu koja će se boriti za rofeje. Kada to tad ne bi uspjeli napraviti, zna se da bi im svi okrenuli leđa.
No, sve je ovo ŠBBKBB. Do tada malo više navijajte, a malo manje kakite po forumu (ovdje uključujem i sebe). Idemo po tu Evropu!!!